RevitCity.com Logo

Home  |  Forums  |  Downloads  |  Gallery  |  News & Articles  |  Resources  |  Jobs  |  FAQ  |  SearchSearch  |  Join  |  LoginLogin

Welcome !

376 Users Online (227 Members): Show Users Online - Most ever was 626 - Mon, Jan 12, 2015 at 2:00:17 PM

 

Forums

Forums >> Revit Building >> Technical Support >> Revit 2014 . rendering in cloud . painted surfaces

Search this ThreadSearch this Thread | Page 1 of 1 |

Mon, Feb 23, 2015 at 10:13:00 PM | Revit 2014 . rendering in cloud . painted surfaces

#1

arusso5


active

Joined: Mon, Aug 10, 2009
97 Posts
No Rating


I'm having a weird occurance trying to render in the cloud.  I have painted a number of wall surfaces with the paint tool after creating the materials based on Sherwin Williams RGB values.  Everything looks great in shaded mode, in realistic mode, even in the ray trace mode.  When I send the rendering to the cloud, everything goes fine, I get no 'missing materials' errors, but the resulting rendering does not include my painted walls.  They render default gray.  I have even replaced the Gypsum, with the paint material.  Nothing seems to work. Yet all of my other materials, casework, flooring, furniture, they all render just fine.  Its only the painted walls.

Anyone else experience this?  Or have any ideas how to fix it?

And yes, I have the latest build installed.

Thanks in advance.


This user is offline

 

Search this ThreadSearch this Thread | Page 1 of 1 |



Similar Threads

Thread/Thread Starter

Forum

Last Post

Replies

How to take quantities from painted surfaces?

General Discussion >> Revit Project Management

Tue, Oct 10, 2017 at 6:00:43 AM

4

Revit 2014 Cloud Rendering

Revit Building >> Technical Support

Mon, Jul 14, 2014 at 2:04:59 PM

1

lost my rendering in cloud button in 2014 Revit.

Revit Building >> Technical Support

Thu, Aug 7, 2014 at 3:08:01 PM

3

Point Cloud in Revit 2014 no longer working in Revit 2015

Revit Building >> Technical Support

Fri, May 15, 2015 at 8:23:06 AM

2

Revit 2014 Cloud Rendering Issues

Revit Building >> Technical Support

Tue, Sep 24, 2013 at 2:14:00 PM

2

Site Stats

Members:

1454320

Objects:

20599

Forum Posts:

150689

Job Listings:

6

Sponsored Ads

Home | Forums | Downloads | Gallery | News & Articles | Resources | Jobs | Search | Advertise | About RevitCity.com | Link To Us | Site Map | Member List | Firm List | Contact Us

Copyright 2003-2010 Pierced Media LC, a design company. All Rights Reserved.

Page generation time: 2.1079

Login

User Name:

Password:

Remember Me  

Forgot Password?

Search Forums

Advanced Search

Search Forums

Advanced Search


Clear Highlights


Clear Highlights