RevitCity.com Logo

Home  |  Forums  |  Downloads  |  Gallery  |  News & Articles  |  Resources  |  Jobs  |  FAQ  |  SearchSearch  |  Join  |  LoginLogin

Welcome !

177 Users Online (44 Members): Show Users Online - Most ever was 626 - Mon, Jan 12, 2015 at 2:00:17 PM

 

Forums

Forums >> Revit Building >> Technical Support >> URGENT! blue logo revit 2012

Search this ThreadSearch this Thread | Page 1 of 1 |

Mon, Mar 26, 2012 at 2:11:15 PM | URGENT! blue logo revit 2012

#1

hammer87


active
hammer87 Avatar

Joined: Tue, Oct 25, 2005
310 Posts
3 Stars: 4 Votes


Well recently I noticed that the logo i did for my title blocks now comes up blue, where it should be red, any idea on how this could have happened and how to change it? I know its something to do with my computer actully just revit since i open the logo in paint or any oter photo program its normal and at school its fine. attached are how the logo should look how it looks in revit. 



Attached Images

104594_afwdlogo.jpg104594_bule_logo.PNG

-----------------------------------
My Futurama Fan Fiction 'Hammer087' - http://futurama-madhouse.com.ar/fanfic/indexh.shtml#hammer087

This user is offline

View Website

Mon, Mar 26, 2012 at 2:46:54 PM | URGENT! blue logo revit 2012

#2

WWHub


site moderator|||

Joined: Tue, May 16, 2006
13079 Posts
3.5 Stars: 374 Votes


Just say a similar post within the last month.  _ Same issue.  Try loading the latest drivers.


This user is offline

 

Mon, Mar 26, 2012 at 4:06:31 PM | URGENT! blue logo revit 2012

#3

hammer87


active
hammer87 Avatar

Joined: Tue, Oct 25, 2005
310 Posts
3 Stars: 4 Votes


Did that, checked for all the latetest drivers and still shows up blue


-----------------------------------
My Futurama Fan Fiction 'Hammer087' - http://futurama-madhouse.com.ar/fanfic/indexh.shtml#hammer087

This user is offline

View Website

Mon, Mar 26, 2012 at 5:32:36 PM | URGENT! blue logo revit 2012

#4

WWHub


site moderator|||

Joined: Tue, May 16, 2006
13079 Posts
3.5 Stars: 374 Votes


I have only seen the two posts here on this issue - nothing on AUGI. Lets see more information so someone might be able to help you.

 

What is your operating system and printer?

Does this happen with a direct print or from a PDF?

Try it both ways.


This user is offline

 

Mon, Mar 26, 2012 at 8:16:38 PM | URGENT! blue logo revit 2012

#5

hammer87


active
hammer87 Avatar

Joined: Tue, Oct 25, 2005
310 Posts
3 Stars: 4 Votes


Well I'm currently running windows 8 beta and runs fine except for that, and it's in the actual program not when I print

-----------------------------------
My Futurama Fan Fiction 'Hammer087' - http://futurama-madhouse.com.ar/fanfic/indexh.shtml#hammer087

This user is offline

View Website

Mon, Mar 26, 2012 at 8:32:12 PM | URGENT! blue logo revit 2012

#6

WWHub


site moderator|||

Joined: Tue, May 16, 2006
13079 Posts
3.5 Stars: 374 Votes


From the AutoDESK site:

For 64-Bit Autodesk Revit Architecture 2012

  • Microsoft Windows 7 64-bit Enterprise, Ultimate, Professional, or Home Premium edition, Microsoft Windows Vista 64-bit (SP2 or later) Enterprise, Ultimate, Business, or Home Premium edition, or Microsoft® Windows® XP Professional x64 edition (SP2 or later)*
  • For Windows 7 64-bit or Windows Vista 64-bit: Intel® Core™ i5-2300 quad-core processor (2.8 GHz, 6 MB cache) or equivalent AMD® processor.
  • For Windows XP Professional x64: Intel Pentium 4 or AMD Athlon dual core, 1.6 GHz (or higher) with SSE2 technology

^^^^ I don't see anything about supporting Win 8 - I think that should be your first clue. 


This user is offline

 

Fri, Jun 14, 2013 at 2:45:05 PM | URGENT! blue logo revit 2012

#7

mgibbons


active

Joined: Thu, Apr 16, 2009
1 Posts
No Rating


I'm running Windows 7 and have the same issue, though it just started doing this.  I worked all year through 2012 using Revit 2012 without problem.


This user is offline

 

Search this ThreadSearch this Thread | Page 1 of 1 |



Similar Threads

Thread/Thread Starter

Forum

Last Post

Replies

YOUR OPINION ON REVIT ARCHITECTURE 2014 VERY URGENT

General Discussion >> Revit Project Management

Wed, May 1, 2013 at 4:09:29 AM

7

Blue items show up red

General Discussion >> Revit Project Management

Mon, Dec 9, 2013 at 10:14:26 PM

1

URGENT! Installing Revit 2012 on Windows 8 Dev. Preview

Revit Building >> Technical Support

Thu, Oct 25, 2012 at 9:29:45 PM

8

Logo / Filled region in Drawing Sheet

Revit Building >> Technical Support

Fri, May 7, 2010 at 9:22:30 PM

6

Adding Company Logo

Revit Building >> Technical Support

Tue, Nov 14, 2006 at 4:44:03 PM

4

Site Stats

Members:

1706564

Objects:

22264

Forum Posts:

151786

Job Listings:

3

Sponsored Ads

Home | Forums | Downloads | Gallery | News & Articles | Resources | Jobs | Search | Advertise | About RevitCity.com | Link To Us | Site Map | Member List | Firm List | Contact Us

Copyright 2003-2010 Pierced Media LC, a design company. All Rights Reserved.

Page generation time: 2.4336

Login

User Name:

Password:

Remember Me  

Forgot Password?

Search Forums

Advanced Search

Search Forums

Advanced Search


Clear Highlights


Clear Highlights