RevitCity.com Logo

Home  |  Forums  |  Downloads  |  Gallery  |  News & Articles  |  Resources  |  Jobs  |  FAQ  |  SearchSearch  |  Join  |  LoginLogin

Welcome !

91 Users Online (90 Members): Show Users Online - Most ever was 626 - Mon, Jan 12, 2015 at 2:00:17 PM

 

Forums

Forums >> Revit Building >> Technical Support >> Remove border from hatch/ fills

Search this ThreadSearch this Thread | Page 1 of 1 |

Wed, Feb 16, 2011 at 12:58:21 PM | Remove border from hatch/ fills

#1

assaultmoose


active

Joined: Fri, Feb 20, 2009
3 Posts
No Rating


How do I do this? I can't find a solution anywhere!

Many hatches - eg: earth - look terrible with the border/outline on! What can I do?


This user is offline

 

Wed, Feb 16, 2011 at 1:08:31 PM | Remove border from hatch/ fills

#2

WWHub


site moderator|||

Joined: Tue, May 16, 2006
13079 Posts
3.5 Stars: 385 Votes


Just choose the right line for your sketch when you create thge filled region - called invisible line.

This user is offline

 

Wed, Feb 16, 2011 at 1:14:56 PM | Remove border from hatch/ fills

#3

jonezy


active

Joined: Wed, Dec 10, 2008
43 Posts
No Rating


edit the sketch, then select the pink/purple boundary lines and change them to invisible lines in the drop down menu in the top left corner of your screen

This user is offline

View Website

Wed, Feb 16, 2011 at 2:15:29 PM | Remove border from hatch/ fills

#4

emgeeo


active

Joined: Wed, Mar 12, 2008
322 Posts
3.5 Stars: 7 Votes


The lines which define your hatch region need to be <Invisible>

 

1.  Select your hatch

2.  Edit sketch

3.  Select lines which need to be hidden  (if all, you can use the tab key)

4.  Change line types to <Invisible>

5.  Finish sketch

6.  See video if not clear.  http://www.screencast.com/users/MOwens/folders/Jing/media/d2a69ad5-d61f-4dc5-b98d-f6fd9fd7ed17


This user is offline

 

Thu, Feb 17, 2011 at 10:38:51 PM | Remove border from hatch/ fills

#5

assaultmoose


active

Joined: Fri, Feb 20, 2009
3 Posts
No Rating


It's so obvious - I'm embarrassed I didn't work it out earlier!

Thanks everybody! 

 


This user is offline

 

Search this ThreadSearch this Thread | Page 1 of 1 |



Similar Threads

Thread/Thread Starter

Forum

Last Post

Replies

Hatch Question

Revit Building >> Technical Support

Fri, Jan 9, 2015 at 4:31:30 PM

1

Export fills to layers

Revit Building >> Technical Support

Sat, Sep 12, 2009 at 4:51:47 AM

0

EXPORTING TO AUTOCAD- WITH NO COLOR FILLS

Community >> The Studio

Sat, Mar 31, 2018 at 8:07:56 AM

9

HATCH 22- REVIT MODEL HATCH

Revit Building >> Technical Support

Fri, May 8, 2015 at 8:01:04 AM

5

Wishlist - Floor fills

General Discussion >> Wishlist

Fri, Jan 14, 2011 at 11:26:54 PM

4

Site Stats

Members:

1897453

Objects:

22620

Forum Posts:

152077

Job Listings:

3

Sponsored Ads

Home | Forums | Downloads | Gallery | News & Articles | Resources | Jobs | Search | Advertise | About RevitCity.com | Link To Us | Site Map | Member List | Firm List | Contact Us

Copyright 2003-2010 Pierced Media LC, a design company. All Rights Reserved.

Page generation time: 0.2697

Login

User Name:

Password:

Remember Me  

Forgot Password?

Search Forums

Advanced Search

Search Forums

Advanced Search


Clear Highlights


Clear Highlights