RevitCity.com Logo

Home  |  Forums  |  Downloads  |  Gallery  |  News & Articles  |  Resources  |  Jobs  |  FAQ  |  SearchSearch  |  Join  |  LoginLogin

Welcome !

311 Users Online (201 Members): Show Users Online - Most ever was 626 - Mon, Jan 12, 2015 at 2:00:17 PM

 

Forums

Forums >> Revit Structure >> Technical Support >> help pls: BMP file in Generic Annotation family not behaving properly.

Search this ThreadSearch this Thread | Page 1 of 1 |

Fri, Oct 9, 2009 at 1:29:51 PM | help pls: BMP file in Generic Annotation family not behaving properly.

#1

structuresguy


active

Joined: Tue, May 6, 2008
102 Posts
5 Stars: 1 Votes


So I created a generic annotation family for my company logo.  In the family I have our logo inserted as a BMP file, along with various text and labels.  The family also reads from a type catalog for our various office addresses.

Anyway, there are a couple problems with the BMP file.  First, and foremost, when I insert the family onto a titlblock family, it shows fine. But when I load that titleblock into a project, the BMP file is gone.  Everything else comes through fine.  Any thoughts on why this is happening or how to fix it?

 Second, and not really an issue if the first worked, but when I insert the family into a view, the BMP image goes HUGE.  back to it's original size of 8"x8", instead of the 1"x1" size I shrunk it down to.  I don't know why this is happening either.  Again, not really an issue in this case, but I would like to understand it none the less.

 Thanks


This user is offline

 

Fri, Oct 9, 2009 at 4:50:24 PM | help pls: BMP file in Generic Annotation family not behaving properly.

#2

emgeeo


active

Joined: Wed, Mar 12, 2008
322 Posts
3.5 Stars: 7 Votes


I've run into this problem.

If you have a CAD format of your company logo, it will work much much better.  You can also trace logos in CAD.

Import the CAD file into your family as needed.  Make sure you keep a copy of your logo- you don't want to lose it.

Also, bringing the CAD logo into something like a titleblock family will not allow you to link it.  If you make changes, you'll have to re-import it to see the changes.

I don't have an explanation...


This user is offline

 

Search this ThreadSearch this Thread | Page 1 of 1 |



Similar Threads

Thread/Thread Starter

Forum

Last Post

Replies

Generic Annotation with Family Category based parameter

Revit Building >> Technical Support

Tue, Sep 17, 2013 at 12:18:15 AM

4

Issue with annotation nested with generic model family

Revit Building >> Technical Support

Wed, May 25, 2016 at 2:46:10 PM

5

Nest Generic Annotation in Detail Component

Revit Building >> Technical Support

Thu, Mar 18, 2010 at 12:18:22 AM

5

Generic Annotation symbol

Community >> Newbies

Mon, Dec 5, 2011 at 10:02:48 PM

2

Maintaining Embedded Text Location Regardless of Scale within a Family

Revit Building >> Technical Support

Tue, Jan 31, 2012 at 11:37:05 PM

0

Site Stats

Members:

1453890

Objects:

20610

Forum Posts:

150695

Job Listings:

6

Sponsored Ads

Home | Forums | Downloads | Gallery | News & Articles | Resources | Jobs | Search | Advertise | About RevitCity.com | Link To Us | Site Map | Member List | Firm List | Contact Us

Copyright 2003-2010 Pierced Media LC, a design company. All Rights Reserved.

Page generation time: 1.1854

Login

User Name:

Password:

Remember Me  

Forgot Password?

Search Forums

Advanced Search

Search Forums

Advanced Search


Clear Highlights


Clear Highlights