RevitCity.com Logo

Home  |  Forums  |  Downloads  |  Gallery  |  News & Articles  |  Resources  |  Jobs  |  FAQ  |  SearchSearch  |  Join  |  LoginLogin

Welcome !

172 Users Online (72 Members): Show Users Online - Most ever was 626 - Mon, Jan 12, 2015 at 2:00:17 PM

 

Forums

Forums >> Revit Building >> Technical Support >> Materials & Rendering

Search this ThreadSearch this Thread | Page 1 of 1 |

Fri, Jun 12, 2009 at 2:11:23 AM | Materials & Rendering

#1

onematt


active

Joined: Mon, Sep 15, 2008
22 Posts
No Rating


Hi,

I am using REVIT 2010. I am trying to apply a few different colourbond image files so that i can produce a rendered image. I have set a about four different materials and each of them will have a separate image file. The problem ive got is when i change one of them, all the rest of the images become invalid so only one works at a time.

Can anyone explain why this might be happening.

Also does anyone know when an update might a available that will be fixing some of the bugs in 2010?

 Thanks, Matt


This user is offline

 

Fri, Jun 12, 2009 at 9:45:25 AM | Materials & Rendering

#2

Typhoon


site moderator|||
Typhoon Avatar

Joined: Tue, May 22, 2007
5921 Posts
4 Stars: 197 Votes


Are you trying to put 4 different materials in ONE layer? One object??? is that??

 


-----------------------------------

I Hope and I Wish to LEARN  more, and more, and more.... REVIT

This user is offline

 

Fri, Jun 12, 2009 at 12:14:51 PM | Materials & Rendering

#3

tim123


active

Joined: Tue, Apr 12, 2005
1310 Posts
4.5 Stars: 18 Votes


I found that in 2010 it helps to have the custom images / maps in a single folder and have a link to that folder in the rendering options.

This user is offline

View Website

Sun, Jun 14, 2009 at 11:32:52 PM | Materials & Rendering

#4

onematt


active

Joined: Mon, Sep 15, 2008
22 Posts
No Rating


no. i have four different layers. the image file i assign to them becomes invalid on all other layers as soon as i set another.

thanks tim ill give that a go hopefully it sorts itself out.


This user is offline

 

Search this ThreadSearch this Thread | Page 1 of 1 |



Similar Threads

Thread/Thread Starter

Forum

Last Post

Replies

Basic Rendering Question: Are .bmp & .tiff images usuable for materials?

Revit Building >> Technical Support

Thu, Oct 26, 2006 at 10:25:40 PM

1

Rendering Materials

Revit Building >> Technical Support

Wed, Sep 13, 2006 at 6:13:06 PM

1

Revit materials missing at rendering [ 1 2 ]

Revit Building >> Technical Support

Wed, Jun 15, 2011 at 4:24:21 AM

22

Revit Custom Materials Rendering Objects invisble

Revit Building >> Technical Support

Mon, Mar 14, 2011 at 3:42:55 PM

13

some materials not rendering in perspectives

Revit Building >> Technical Support

Thu, May 23, 2013 at 8:00:34 PM

2

Site Stats

Members:

1460621

Objects:

20974

Forum Posts:

150931

Job Listings:

6

Sponsored Ads

Home | Forums | Downloads | Gallery | News & Articles | Resources | Jobs | Search | Advertise | About RevitCity.com | Link To Us | Site Map | Member List | Firm List | Contact Us

Copyright 2003-2010 Pierced Media LC, a design company. All Rights Reserved.

Page generation time: 0.4262

Login

User Name:

Password:

Remember Me  

Forgot Password?

Search Forums

Advanced Search

Search Forums

Advanced Search


Clear Highlights


Clear Highlights