RevitCity.com Logo

Home  |  Forums  |  Downloads  |  Gallery  |  News & Articles  |  Resources  |  Jobs  |  FAQ  |  SearchSearch  |  Join  |  LoginLogin

Welcome !

48 Users Online (45 Members): Show Users Online - Most ever was 626 - Mon, Jan 12, 2015 at 2:00:17 PM

 

Sponsored Ads

05 12 00 Full Moment Frame

Login or Join to download.

13869 Downloads

4 Stars from 9 Votes

05 12 00 Full Moment Frame

Fully Parametric

CSI Division: 05 12 00 Structural Steel Framing
RevitCity Division: Structural > Framing > Steel

Product Version: Revit Architecture 2009

Uploaded By: ThatGuy
Uploaded On: Thu, May 29, 2008
Original Creator: ThatGuy

Login or Join to download.


Comments

Sun, Jun 1, 2008 at 2:37:30 AM

#1

avilarchitect

active

Joined Thu, Dec 6, 2007
No rating

This user is offline

excellent! just what i need! thank you.


Fri, Oct 29, 2010 at 9:47:05 AM

#2

asills

active

Joined Mon, Oct 25, 2010
No rating

This user is offline

I am having trouble loading this family.  what am I doing wrong..?  I have downloaded this item and have placed it under the the structural column family in the library.  I get a message saying that the family files chosen cannot be loaded and I have to select the family files of the structural columns and do i want to try a new set of family files? 

Mon, Nov 8, 2010 at 3:26:36 PM

#3

ThatGuy

active

Joined Tue, May 27, 2008
No rating

This user is offline

The family is a generic model not a structural component

Sun, Dec 2, 2012 at 12:51:54 PM

#4

babaie

active

Joined Sun, Dec 2, 2012
No rating

This user is offline

hi. thank you for this information. but i problam for download.  sorry i cant speak english. please help me.


Tue, Jun 25, 2013 at 2:20:26 PM

#5

gregguerin

active

Joined Mon, May 20, 2013
No rating

This user is offline

Excellent! Thank you for your help.

 

Greg G.


Mon, Jul 15, 2013 at 11:03:37 AM

#6

bulldog009

active

Joined Wed, Jul 10, 2013
No rating

This user is offline

Hi, 

I am having a problem when I go to edit the parameters of this model. When I try to increase the CL to CL span to a certain distance I get a bunch of errors and it ends up deleting one half of the member, why does this happen? 


Mon, Mar 23, 2015 at 12:50:39 PM

#7

joesachamp

active

Joined Mon, Oct 10, 2011
3 Stars from 2 Votes

This user is offline

Coolest thing I have ever seen


Thu, Aug 17, 2017 at 9:47:38 PM

#8

Burdurky

active

Joined Fri, Sep 28, 2012
No rating

This user is offline

Thank you ThatGuy.

I put the family in the structural frame family folder and then loaded it as a beam. It seemed to work for me in Revit 2018.1. When I inputed some values and I got a error dialogue saying that Revit fixed it automatically and when I "Ok"ed it my imputs were processed.


Thu, Jan 18, 2018 at 12:04:35 AM

#9

tomboss

active

Joined Tue, May 13, 2014
No rating

This user is offline

this is great- i put it in all my models just for its sculptural qualities


Fri, May 3, 2019 at 11:34:30 AM

#10

phantri

active

Joined Fri, May 3, 2019
No rating

This user is offline

thanks

 


Sat, Aug 22, 2020 at 6:14:30 AM

#11

HertaPeters

active

Joined Wed, Jul 22, 2020
5 Stars from 2 Votes

This user is offline

not bad


Add a Comment

Site Stats

Members:

1963247

Objects:

22843

Forum Posts:

152159

Job Listings:

3

Sponsored Ads

Home | Forums | Downloads | Gallery | News & Articles | Resources | Jobs | Search | Advertise | About RevitCity.com | Link To Us | Site Map | Member List | Firm List | Contact Us

Copyright 2003-2010 Pierced Media LC, a design company. All Rights Reserved.

Page generation time: 0.2577

Login

User Name:

Password:

Remember Me  

Forgot Password?