RevitCity.com Logo

Home  |  Forums  |  Downloads  |  Gallery  |  News & Articles  |  Resources  |  Jobs  |  FAQ  |  SearchSearch  |  Join  |  LoginLogin

Welcome !

212 Users Online (78 Members): Show Users Online - Most ever was 626 - Mon, Jan 12, 2015 at 2:00:17 PM

 

Sponsored Ads

Albanian shkarko falas REVIT FAMILY OBJECT

Login or Join to download.

17 Downloads

No Rating

Albanian shkarko falas REVIT FAMILY OBJECT

Komplet arkitektësh

Në këtë seksion ju mund të shkarkoni kompletin e arkitektëve me templates të rinj.


Ky kompleks është një nga koleksionet më të plota të objekteve të shikimit që janë mbledhur ekskluzivisht.Më poshtë i referohemi këtij koleksioni:

Ky koleksion përbëhet nga 40 kategori, të cilat ndodhen në secilën kategori të qindra objekteve të ndryshme, disa prej të cilave i referohemi: • Arkitektura: Në këtë kategori, ne kemi një set unik të të gjitha objekteve të veçanta për fushën e arkitekturës dhe strukturës që mund të përdoret për objektet e dyerve, dritareve, shenjës tuaj, etj. E shënuar. • Makina: Në këtë koleksion janë vendosur dhjetëra blloqe që lidhen me makinën. Këto blloqe përfshijnë imazhin nga lart, përqafimet, përpara makinave, kamionëve, motoçikletave, etj. është . • detaj për civile: Në këtë kategori, të gjitha të dhënat në formën e objekteve për role ekzekutive si saldimi dhe ... Është e vendosur. • Dera: Në këtë kategori, një set dyersh të ndryshme me forma dhe ikona të veçanta, korniza, profile dere, etj. ajo ndodhet për ju . • Elektrike: Në këtë koleksion, 115 të dhëna të ndryshme të objekteve elektrike janë të vendosura për ju që ju mund të përdorni


  • Mobilje: Në këtë kategori, objektet që lidhen me pajisjet shtëpiake si divanet, tavolinat, vendet dekorative, qilimat dhe ... lokalizuar • Kuzhinat: Në këtë koleksion, të gjitha objektet që lidhen me kuzhinën janë të dizajnuara për ju, të cilat mund të përdoren për dollapë, frigoriferë, lavatriçen etj. të vërejtura . • Tree & Grass: Në këtë kategori ju mund të keni një koleksion të të gjitha objekteve të pemëve dhe bimëve të ndryshme dhe t'i përdorni ato në hartat tuaja. • Siti: Në këtë koleksion, qindra objekte janë të vendosura nga skenarë të ndryshëm të sitit.

 • Zyra: Kjo kategori është një koleksion i furnizimeve të zyrave dhe zyrave për ju.

 • Mekanike: Në këtë kategori, koleksioni i objekteve mekanike është i vendosur në ndërtesë për ju.


 


Shkarko Lidhjet

Burimi dhe Fjalëkalimi: https://omranovin.ir


 


 

 

Në këto seksione më poshtë, rreth 500 familje që lidhen me shikimin kategorizohen dhe janë në dispozicion për shkarkim.

Banjo & Tualet


Ose https://rizy.ir/XIrDyL.


Krevati


Ose https://rizy.ir/ir79E.


Pajisje shtëpiake dhe të gjalla


Ose https://rizy.ir/fIareq


Mobilje & karrige


Ose https://rizy.ir/GA3T.


Dollapë, rafte dhe tavolina


Ose https://rizy.ir/R6G9


Kuzhina


Ose https://rizy.ir/a5PT.


Sportet


Ose https://rizy.ir/exZd.


Dritë & ndriçues


Ose https://rizy.ir/4kXgb.


Ashensor


Ose https://rizy.ir/S4sxnr.


Pop-ups, dyert dhe dritaret


Ose https://rizy.ir/dl8fG.


Strukturat


Ose https://rizy.ir/t0Dbw.


Plano Sitin


Ose https://rizy.ir/Vu24a9.


Transporti publik dhe makinat 1


Ose https://rizy.ir/yTrAl


Transporti publik dhe makinat 2


Ose https://rizy.ir/zUnf0.


Pemë & gjelbërim


Ose https://rizy.ir/6XrCjq.


Burimi: http://onearchitect.blogfa.com/


 


Objekt frigoriferi


Shkarko linkun ose https://rizy.ir/JFrugG

Burimi:


 


ar30tect.mihanblog.com


55 objekte kuzhine
Fotografi nga koleksioni i familive të kuzhinës me pamjeBurimi: http://tat-bim.com/


 


Grup familjesh që shohin mobilje
Burimi: http://tat-bim.com/

Fotografitë e koleksionit të mobiljeve familjare shih—Famili Sofa Royette


CSI Division: 01 General Requirements
RevitCity Division: Uncategorized

Uploaded By: enginatex
Uploaded On: Sat, Jun 12, 2021
Original Creator: http://mi12.loxblog.com

Login or Join to download.

Add a Comment

Site Stats

Members:

1635311

Objects:

22069

Forum Posts:

151665

Job Listings:

3

Sponsored Ads

Home | Forums | Downloads | Gallery | News & Articles | Resources | Jobs | Search | Advertise | About RevitCity.com | Link To Us | Site Map | Member List | Firm List | Contact Us

Copyright 2003-2010 Pierced Media LC, a design company. All Rights Reserved.

Page generation time: 0.0434

Login

User Name:

Password:

Remember Me  

Forgot Password?