RevitCity.com Logo

Home  |  Forums  |  Downloads  |  Gallery  |  News & Articles  |  Resources  |  Jobs  |  FAQ  |  SearchSearch  |  Join  |  LoginLogin

Welcome !

217 Users Online (80 Members): Show Users Online - Most ever was 626 - Mon, Jan 12, 2015 at 2:00:17 PM

 

Forums

Forums >> Revit Building >> Technical Support >> Creating Network Deployments - Service Pack 03 - Revit Architecture Suite 2008

Search this ThreadSearch this Thread | Page 1 of 1 |

Tue, Nov 27, 2007 at 10:06:35 PM | Creating Network Deployments - Service Pack 03 - Revit Architecture Suite 2008

#1

minderoo


active

Joined: Wed, Mar 7, 2007
19 Posts
1 Stars: 1 Votes


I keep getting an error message when trying to create a network deployment for service pack 3 of Revit Architecture Suite 2008.  It tells me that I cancelled the installation, even though I have no other applications running and I haven't touched the computer while it's running.  The log file gives me the error Finalize failed! before the log ends.  What is it that I'm doing wrong?

Thanks! -Mindy


This user is offline

 

Fri, Nov 30, 2007 at 5:04:18 PM | Creating Network Deployments - Service Pack 03 - Revit Architecture Suite 2008

#2

soultrain3d


active

Joined: Wed, Apr 19, 2006
1 Posts
No Rating


Me Too!!

I have noticed that the Deployment and Content folders which I had specified (and already created) are actually gone when the setup fails.. scary to think an installer is deleting folders from my network!!!!

Can anyone report a successful deployment creation with Revit Architecture 2008 SP3 ??  If it helps the error log details are: (pc and user identities have been changed to protect the innocent)

2007/11/30:10:44:21    USERNAME    COMPUTERNAME    === Setup started on COMPUTERNAME by USERNAME ===2007/11/30:10:48:25    USERNAME    COMPUTERNAME    Deployment    CopyMedia succeeded!        2007/11/30:10:48:30    USERNAME    COMPUTERNAME    Deployment    GenerateTransform succeeded!        2007/11/30:10:48:30    USERNAME    COMPUTERNAME    Deployment    CreateDeploymentConfigFile succeeded!        2007/11/30:10:48:30    USERNAME    COMPUTERNAME    Deployment    CreateAdminImage succeeded!        2007/11/30:10:48:31    USERNAME    COMPUTERNAME    Deployment    ApplyPatch succeeded!        2007/11/30:10:48:31    USERNAME    COMPUTERNAME    Deployment    CreateShortcut succeeded!        2007/11/30:10:48:31    USERNAME    COMPUTERNAME    Deployment    CreateShortcut succeeded!        2007/11/30:10:48:31    USERNAME    COMPUTERNAME    Deployment    Finalize failed!        2007/11/30:10:48:35    USERNAME    COMPUTERNAME    === Setup ended === 


This user is offline

 

Tue, Dec 4, 2007 at 3:10:30 PM | Creating Network Deployments - Service Pack 03 - Revit Architecture Suite 2008

#3

johngfielden


active

Joined: Mon, Aug 6, 2007
2 Posts
No Rating


This is happening to me also.  My log looks just like yous, soultrain.

This user is offline

 

Tue, Dec 4, 2007 at 3:19:27 PM | Creating Network Deployments - Service Pack 03 - Revit Architecture Suite 2008

#4

minderoo


active

Joined: Wed, Mar 7, 2007
19 Posts
1 Stars: 1 Votes


I've contacted my Revit Supplier and they have in turn contacted AutoDesk.  There are a lot of people with this problem and thay are working on it.  I'll post the fix once I hear back.

-Mindy


This user is offline

 

Tue, Dec 4, 2007 at 8:39:09 PM | Creating Network Deployments - Service Pack 03 - Revit Architecture Suite 2008

#5

minderoo


active

Joined: Wed, Mar 7, 2007
19 Posts
1 Stars: 1 Votes


Autodesk sent the solution...

Got to this link

 http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?familyid=200B2FD9-AE1A-4A14-984D-389C36F85647&displaylang=en 

and run the program.  Then try to create the deployment as usual.  It worked for me.


This user is offline

 

Search this ThreadSearch this Thread | Page 1 of 1 |



Similar Threads

Thread/Thread Starter

Forum

Last Post

Replies

Service Pack Won't Install Revit Architecture 2009

Revit Building >> Technical Support

Sat, May 29, 2010 at 10:18:39 AM

1

Service Pack 3 question

Revit Building >> Technical Support

Wed, Dec 12, 2007 at 5:39:20 PM

2

Service pack for Revit 2010

Community >> The Studio

Sat, Jun 27, 2009 at 12:13:14 PM

0

Autocad Architecture join the Revit Architecture Suite

Community >> The Studio

Tue, Aug 19, 2008 at 2:14:55 PM

6

Revit - Service Pack 1

Revit Building >> Technical Support

Thu, Jun 12, 2008 at 9:16:07 PM

0

Site Stats

Members:

1822972

Objects:

22579

Forum Posts:

152006

Job Listings:

4

Sponsored Ads

Home | Forums | Downloads | Gallery | News & Articles | Resources | Jobs | Search | Advertise | About RevitCity.com | Link To Us | Site Map | Member List | Firm List | Contact Us

Copyright 2003-2010 Pierced Media LC, a design company. All Rights Reserved.

Page generation time: 2.6407

Login

User Name:

Password:

Remember Me  

Forgot Password?

Search Forums

Advanced Search

Search Forums

Advanced Search


Clear Highlights


Clear Highlights