RevitCity.com Logo

Home  |  Forums  |  Downloads  |  Gallery  |  News & Articles  |  Resources  |  Jobs  |  FAQ  |  SearchSearch  |  Join  |  LoginLogin

Welcome !

200 Users Online (92 Members): Show Users Online - Most ever was 626 - Mon, Jan 12, 2015 at 2:00:17 PM

 

Forums

Forums >> Revit Building >> Technical Support >> Exporting a walkthrough path from Revit Architecture 2008 to Autodesk Viz 2008

Search this ThreadSearch this Thread | Page 1 of 1 |

Wed, Nov 14, 2007 at 2:00:50 PM | Exporting a walkthrough path from Revit Architecture 2008 to Autodesk Viz 2008

#1

kiknchikn


active

Joined: Thu, Oct 11, 2007
8 Posts
No Rating


I'm trying export my walkthough path from Revit Architecture 2008 to Autodesk Viz 2008. My carmera angles and model will export but my path will not. I've tried to export while editting the path, while in the camera view of the walkthrough, and more unsuccessfull attempts than you can think of. The walkthrough runs fine but it's choppy and skips every other frame. Please help some one.

This user is offline

 

Wed, Nov 14, 2007 at 4:53:28 PM | Exporting a walkthrough path from Revit Architecture 2008 to Autodesk Viz 2008

#2

bauhaus1919


active
bauhaus1919 Avatar

Joined: Mon, Mar 20, 2006
219 Posts
3.5 Stars: 9 Votes


Doesn't this question belong in Tips & Tricks?

This user is offline

 

Wed, Nov 14, 2007 at 4:57:57 PM | Exporting a walkthrough path from Revit Architecture 2008 to Autodesk Viz 2008

#3

coreed


site moderator|||
coreed Avatar

Joined: Fri, Feb 10, 2006
1874 Posts
4 Stars: 16 Votes


Tips and Tricks is for sharing a solution. Not for asking for a Tip or Trick

HTH


-----------------------------------

best regards,

coreed,aia

bmpArchitects,Inc.

"Revit has to be implemented, Not installed." 

Long Live Revit

This user is offline

 

Wed, Nov 14, 2007 at 6:58:29 PM | Exporting a walkthrough path from Revit Architecture 2008 to Autodesk Viz 2008

#4

kiknchikn


active

Joined: Thu, Oct 11, 2007
8 Posts
No Rating


Has this issue not been brought up before? No one has attempted to even begin to help me with this issue which is strange because this is the Technical Support forum where technical issues are discussed and solved. I was hoping to get this issue solved in Tips and Tricks but IT SEEMS it is frowned upon even though there are several other posts that has questions in them which is also strange. All I want to know is if Revit has not been updated yet to do this. That’s really all I want to know now.  In case you all forgot, I’m using Revit Architecture 2008. Besides telling us where questions go, try answering one, huh???

This user is offline

 

Wed, Nov 14, 2007 at 7:09:06 PM | Exporting a walkthrough path from Revit Architecture 2008 to Autodesk Viz 2008

#5

jenniferg


active

Joined: Fri, Jan 14, 2005
20 Posts
No Rating


I've only ever done walkthroughs in Revit and haven't done much in VIZ in years, but it sounds like the problem might be when you export to the final avi file (or whaever format you are exporting to.)  Have you tried changing the settings there - reducing image size, etc?  Sorry if this isn't helpful for Viz; but I know its made a difference in my Revit walkthroughs. 

I hear a deadline in your "voice" and understand the stress of that, but the moderators are just trying help all of us.


This user is offline

 

Wed, Nov 14, 2007 at 7:17:39 PM | Exporting a walkthrough path from Revit Architecture 2008 to Autodesk Viz 2008

#6

bauhaus1919


active
bauhaus1919 Avatar

Joined: Mon, Mar 20, 2006
219 Posts
3.5 Stars: 9 Votes


Ummm, yeah...I was just picking on chicken because I knew that Mr. Spot had already had to tell him to post in the right forum. For the record, I'm going to back slowly away and distance myself from chicken's newest comment. At this point, if I DID know the answer, I'm fairly sure that I wouldn't provide it.

This user is offline

 

Thu, Nov 15, 2007 at 2:44:19 AM | Exporting a walkthrough path from Revit Architecture 2008 to Autodesk Viz 2008

#7

kiknchikn


active

Joined: Thu, Oct 11, 2007
8 Posts
No Rating


My apologies for the ingnorent dispute about this issue I was having with Revit. I was informed by my co-worker today at work that this isn't an offical Autodesk technical support website and that it's basicly user based technical support. Again, I apologize.

This user is offline

 

Tue, Nov 20, 2007 at 6:37:43 PM | Exporting a walkthrough path from Revit Architecture 2008 to Autodesk Viz 2008

#8

bauhaus1919


active
bauhaus1919 Avatar

Joined: Mon, Mar 20, 2006
219 Posts
3.5 Stars: 9 Votes


That must be one smart co-worker...and humble too.

This user is offline

 

Search this ThreadSearch this Thread | Page 1 of 1 |



Similar Threads

Thread/Thread Starter

Forum

Last Post

Replies

How to export walkthrough path to Viz 2008. Need reply by 11/15/07

Revit Building >> Technical Support

Tue, Nov 13, 2007 at 9:30:39 PM

0

Autodesk Announces New Revit Architectural 2008

Revit Building >> Technical Support

Mon, Feb 12, 2007 at 2:03:37 PM

0

Revit Architecture 2008 House tutorial

Community >> The Studio

Thu, Feb 14, 2008 at 9:39:37 PM

1

Importing AutoCAD MEP 2008 files into Revit Architecture 2008

Revit Building >> Technical Support

Fri, Nov 16, 2007 at 7:27:47 PM

1

3D path in Revit 2008?

Revit Building >> Technical Support

Mon, Dec 21, 2009 at 9:33:00 AM

3

Site Stats

Members:

1794547

Objects:

22510

Forum Posts:

151983

Job Listings:

4

Sponsored Ads

Home | Forums | Downloads | Gallery | News & Articles | Resources | Jobs | Search | Advertise | About RevitCity.com | Link To Us | Site Map | Member List | Firm List | Contact Us

Copyright 2003-2010 Pierced Media LC, a design company. All Rights Reserved.

Page generation time: 9.1473

Login

User Name:

Password:

Remember Me  

Forgot Password?

Search Forums

Advanced Search

Search Forums

Advanced Search


Clear Highlights


Clear Highlights