RevitCity.com Logo

Home  |  Forums  |  Downloads  |  Gallery  |  News & Articles  |  Resources  |  Jobs  |  FAQ  |  SearchSearch  |  Join  |  LoginLogin

Welcome !

208 Users Online (104 Members): Show Users Online - Most ever was 626 - Mon, Jan 12, 2015 at 2:00:17 PM

 

Forums

Forums >> Community >> The Studio >> door tag

Search this ThreadSearch this Thread | Page 1 of 1 |

Wed, Feb 16, 2005 at 9:47:31 PM | door tag

#1

aabrmn


active

Joined: Sat, Feb 12, 2005
83 Posts
No Rating


I just lost all door tags in my plan view. if I insert a new door comes with the tag but how do I get back my door tags for the existing ones? Any help is extremely appreciated.

This user is offline

 

Wed, Feb 16, 2005 at 9:51:17 PM | RE: door tag

#2

hjacobs


admin
hjacobs Avatar

Joined: Sun, Jan 19, 2003
568 Posts
3.5 Stars: 16 Votes


on the drafting tab, choose "Tag all not tagged" and select door tags. This will tag all doors that are not currently tagged.

-----------------------------------

Hiroshi Jacobs

The Catholic University of America

This user is offline

View Website

Wed, Feb 16, 2005 at 10:58:47 PM | RE: door tag

#3

aabrmn


active

Joined: Sat, Feb 12, 2005
83 Posts
No Rating


Great! Thanks! By the way, do you have any idea why they disappeared? I do not remember deleting them... Thank you very much.

This user is offline

 

Wed, Feb 16, 2005 at 11:42:38 PM | RE: door tag

#4

hjacobs


admin
hjacobs Avatar

Joined: Sun, Jan 19, 2003
568 Posts
3.5 Stars: 16 Votes


they are view specific so if you placed them in one view they won't appear in another unless you tag them again. My guess is that you're just looking at a different view now...

-----------------------------------

Hiroshi Jacobs

The Catholic University of America

This user is offline

View Website

Thu, Feb 17, 2005 at 1:41:31 AM | RE: door tag

#5

aabrmn


active

Joined: Sat, Feb 12, 2005
83 Posts
No Rating


That must be the reason why. I guess I got all scared for no reason. Thanks. Have you ever experienced any problem with three walls joints working with worksets? I posted a thread about it yesterday. I am still experiencing problems with this issue and I can not figure what I am doing wrong... Thank you Hiroshi. Post edited on 2005-02-16 21:39:21

This user is offline

 

Thu, Feb 17, 2005 at 3:40:24 AM | RE: door tag

#6

aabrmn


active

Joined: Sat, Feb 12, 2005
83 Posts
No Rating


here is another example

Attached Images

YAJP.jpg

This user is offline

 

Thu, Feb 17, 2005 at 4:22:33 AM | RE: door tag

#7

Mr Spot


site moderator|||
Mr Spot Avatar

Joined: Tue, Jan 13, 2004
2889 Posts
4.5 Stars: 93 Votes


drag the bottom wall so it unjoins from the two other walls. Trim them together so they join as expected. Use the wall join tool on the end of the lower/unjoined wall and select "disallow join", then drag the wall end right up to the face of the horizontal wall. This will fix the problem, however you will end up with a line between the walls. Bet than the alternative though.

This user is offline

View Website

Thu, Feb 17, 2005 at 10:25:38 PM | RE: door tag

#8

aabrmn


active

Joined: Sat, Feb 12, 2005
83 Posts
No Rating


That worked for one particular case but what would you suggest in a case like the one attached?

Attached Images

YAJP-2.jpg

This user is offline

 

Thu, Feb 17, 2005 at 11:11:41 PM | RE: door tag

#9

Mr Spot


site moderator|||
Mr Spot Avatar

Joined: Tue, Jan 13, 2004
2889 Posts
4.5 Stars: 93 Votes


Ensure you are using the latest build. Make sure all adjoining walls are part of the same workset, if not change them so they are. Then, I'm assuming you have got them to display properly and these are the ones that are losing the joins when you reload worksets of save to central?, anyway use the trim tool and the wall join tool to get them to join correctly. Hopefully it will retain this data when you save to central then... Disallowing joins obviously won't be much help here, either that or become friends with filled regions to cover over the joins themselves... HTH.

This user is offline

View Website

Fri, Feb 18, 2005 at 2:51:59 AM | RE: door tag

#10

aabrmn


active

Joined: Sat, Feb 12, 2005
83 Posts
No Rating


I will check about the latest build with our IT manager. Thanks for all your help.

This user is offline

 

Search this ThreadSearch this Thread | Page 1 of 1 |



Similar Threads

Thread/Thread Starter

Forum

Last Post

Replies

Door Tag Locations.

Revit Building >> Technical Support

Wed, Aug 24, 2011 at 5:48:11 PM

1

Residential Door Tag

Revit Building >> Technical Support

Sat, Jul 8, 2006 at 1:18:54 AM

3

door tag exposing the door-width

Revit Building >> Technical Support

Wed, Sep 16, 2009 at 9:52:04 PM

2

Door Tag Parameter-Need it to be the door opening number, not the door type.....

Revit Building >> Technical Support

Thu, May 7, 2009 at 9:09:39 PM

1

Door tag placement??

Revit Building >> Technical Support

Fri, Jun 9, 2006 at 4:44:11 AM

0

Site Stats

Members:

1779847

Objects:

22479

Forum Posts:

151940

Job Listings:

3

Sponsored Ads

Home | Forums | Downloads | Gallery | News & Articles | Resources | Jobs | Search | Advertise | About RevitCity.com | Link To Us | Site Map | Member List | Firm List | Contact Us

Copyright 2003-2010 Pierced Media LC, a design company. All Rights Reserved.

Page generation time: 0.4153

Login

User Name:

Password:

Remember Me  

Forgot Password?

Search Forums

Advanced Search

Search Forums

Advanced Search


Clear Highlights


Clear Highlights