RevitCity.com Logo

Home  |  Forums  |  Downloads  |  Gallery  |  News & Articles  |  Resources  |  Jobs  |  FAQ  |  SearchSearch  |  Join  |  LoginLogin

Welcome !

142 Users Online (32 Members): Show Users Online - Most ever was 626 - Mon, Jan 12, 2015 at 2:00:17 PM

 

Forums

Forums >> Revit Building >> Technical Support >> Revit Architecture 2008 - Foundation Wall Tool works funny

Search this ThreadSearch this Thread | Page 1 of 1 |

Tue, Oct 23, 2007 at 9:20:12 PM | Revit Architecture 2008 - Foundation Wall Tool works funny

#1

rat69


active

Joined: Fri, Sep 29, 2006
32 Posts
No Rating


Does anybody have an idea what can be hapening with my foundation walls? They don't display the full length of the wall they belong to (see image). This is suppose to be a "staight forward" command, Under "Structure" you select "Foundation" then "Wall" and you pick your wall and the footing should show under your wall, but for some reason is being cut at the intersection with other walls. I have been playing with "Edit Wall Joins" but no results. Any ideas?

Attached Images

28951_Wall_Foundation.jpg

This user is offline

 

Tue, Oct 23, 2007 at 11:03:32 PM | Revit Architecture 2008 - Foundation Wall Tool works funny

#2

eldados


site moderator|||
eldados Avatar

Joined: Mon, Mar 14, 2005
777 Posts
4.5 Stars: 8 Votes


I tried to duplicate this but it is working fine for me. have you changed anything in the properties? what if you click on the missing wall section again? what if you do the perimeter and than the inside walls?

-----------------------------------

Integrator

Architectural Engineering Construction

KarelCAD

This user is offline

View Website

Wed, Oct 24, 2007 at 1:11:12 PM | Revit Architecture 2008 - Foundation Wall Tool works funny

#3

rat69


active

Joined: Fri, Sep 29, 2006
32 Posts
No Rating


If I try to click in the missing section again there is nothing there (only can pick the wall). If I erase the inside walls the footing shows fine, but when I draw the inside walls again isome areas disappear. I haven't change any settings (that I know) I am using a standard cmu wall. My file is quite heavy now but maybe I can make a copy of these objects if you want to take a look at it (if you have the time, of course). Please let me know. Thanks


This user is offline

 

Wed, Oct 24, 2007 at 10:32:29 PM | Revit Architecture 2008 - Foundation Wall Tool works funny

#4

eldados


site moderator|||
eldados Avatar

Joined: Mon, Mar 14, 2005
777 Posts
4.5 Stars: 8 Votes


if you can make a copy and delete everything else. try and make it as small as possible and i'll have a look when i get a minute (or two)

-----------------------------------

Integrator

Architectural Engineering Construction

KarelCAD

This user is offline

View Website

Search this ThreadSearch this Thread | Page 1 of 1 |



Similar Threads

Thread/Thread Starter

Forum

Last Post

Replies

wall foundation issues

Revit Building >> Technical Support

Fri, Jan 25, 2013 at 6:15:18 PM

4

Foundation walls in elevation

Revit Building >> Technical Support

Mon, May 23, 2005 at 1:46:49 AM

4

Wall/Site join

Revit Building >> Technical Support

Fri, Aug 22, 2008 at 3:39:41 PM

3

Raft Foundation Sweeps

Revit Building >> Technical Support

Wed, Feb 13, 2008 at 2:10:08 PM

2

Crashes with Architecture 2008

Revit Building >> Technical Support

Mon, Oct 22, 2007 at 11:48:44 PM

12

Site Stats

Members:

1842232

Objects:

22620

Forum Posts:

152043

Job Listings:

3

Sponsored Ads

Home | Forums | Downloads | Gallery | News & Articles | Resources | Jobs | Search | Advertise | About RevitCity.com | Link To Us | Site Map | Member List | Firm List | Contact Us

Copyright 2003-2010 Pierced Media LC, a design company. All Rights Reserved.

Page generation time: 1.8971

Login

User Name:

Password:

Remember Me  

Forgot Password?

Search Forums

Advanced Search

Search Forums

Advanced Search


Clear Highlights


Clear Highlights