RevitCity.com Logo

Home  |  Forums  |  Downloads  |  Gallery  |  News & Articles  |  Resources  |  Jobs  |  FAQ  |  SearchSearch  |  Join  |  LoginLogin

Welcome !

45 Users Online (44 Members): Show Users Online - Most ever was 626 - Mon, Jan 12, 2015 at 2:00:17 PM

 

Forums

Forums >> Revit Building >> Technical Support >> Walkthrough avi export - please help

Search this ThreadSearch this Thread | Page 1 of 1 |

Wed, Feb 16, 2005 at 3:29:29 AM | Walkthrough avi export - please help

#1

darrylmmk


active

Joined: Wed, Jan 26, 2005
5 Posts
No Rating


Hi. I'm new to these forums so thanks in advance for your help. My problems is with a walkthrough I'm trying to do of a house I've done in Revit 7. The preview of the walkthrough in Revit is fine, but once I export to avi (even using hidden line and not Accurender option), every time the camera turns a tight corner or goes through or touches a wall surface the video zooms out and then back in again. This is very undesirable as in a house you may need to turn the camera a number of times, so you end up getting your animation zooming in and out like crazy. Is there a setting somewhere to turn this off? Please help. Darryl

This user is offline

 

Mon, Feb 21, 2005 at 7:09:31 AM | RE: Walkthrough avi export - please help

#2

darrylmmk


active

Joined: Wed, Jan 26, 2005
5 Posts
No Rating


has nobody seen this problem before. I still have not solved it.

This user is offline

 

Mon, Feb 21, 2005 at 7:16:21 AM | RE: Walkthrough avi export - please help

#3

maxlloyd


active

Joined: Wed, Jul 14, 2004
35 Posts
4 Stars: 9 Votes


I'm not sure why you would be having these problems, but do suggest reading through this thread: http://www.revitcity.com/forums.php?action=viewthread&thread_id=583 . I have outlined the process of setting up a walkthrough there. It may be of some help to you.

This user is offline

 

Mon, Feb 21, 2005 at 7:30:46 AM | RE: Walkthrough avi export - please help

#4

darrylmmk


active

Joined: Wed, Jan 26, 2005
5 Posts
No Rating


Thanks for the tip, but I've already looked at that. The problem does not seem to be in Revit itself, as the walkthru is fine when I advance it frame by frame in Revit. Its when I export it to avi that the resulting video then displays these characteristics that I outlined in my first post. Its not the codecs, as I've tried different ones and different machines with the same result. I'll keep on trying.

This user is offline

 

Mon, Feb 21, 2005 at 12:23:46 PM | RE: Walkthrough avi export - please help

#5

maxlloyd


active

Joined: Wed, Jul 14, 2004
35 Posts
4 Stars: 9 Votes


If you can, zip up the file and post it here. (If its too big, send it to max@lloydhome.co.uk and I will have a look). Can't really see why you should be having these problems?

This user is offline

 

Search this ThreadSearch this Thread | Page 1 of 1 |



Similar Threads

Thread/Thread Starter

Forum

Last Post

Replies

walkthrough will not export

Revit Building >> Technical Support

Tue, Jan 13, 2009 at 9:45:30 AM

7

exporting walkthrough to avi

Revit Building >> Technical Support

Wed, Apr 25, 2007 at 5:20:45 AM

1

recover failed .avi file from walkthrough

Revit Building >> Technical Support

Thu, Apr 25, 2013 at 9:49:30 AM

4

exporting avi

Revit Building >> Technical Support

Sat, Nov 19, 2005 at 1:12:50 PM

4

Walkthrough Export - White Border

Revit Building >> Technical Support

Tue, May 22, 2018 at 1:20:29 PM

2

Site Stats

Members:

1963637

Objects:

22848

Forum Posts:

152159

Job Listings:

3

Sponsored Ads

Home | Forums | Downloads | Gallery | News & Articles | Resources | Jobs | Search | Advertise | About RevitCity.com | Link To Us | Site Map | Member List | Firm List | Contact Us

Copyright 2003-2010 Pierced Media LC, a design company. All Rights Reserved.

Page generation time: 0.3221

Login

User Name:

Password:

Remember Me  

Forgot Password?

Search Forums

Advanced Search

Search Forums

Advanced Search


Clear Highlights


Clear Highlights