RevitCity.com Logo

Home  |  Forums  |  Downloads  |  Gallery  |  News & Articles  |  Resources  |  Jobs  |  FAQ  |  SearchSearch  |  Join  |  LoginLogin

Welcome !

80 Users Online (79 Members): Show Users Online - Most ever was 626 - Mon, Jan 12, 2015 at 2:00:17 PM

 

Forums

Forums >> Revit Building >> Technical Support >> Room tags with area - area not showing up!

Search this ThreadSearch this Thread | Page 1 of 1 |

Thu, Aug 16, 2007 at 3:58:32 PM | Room tags with area - area not showing up!

#1

cholden


active
cholden Avatar

Joined: Thu, Jul 5, 2007
37 Posts
No Rating


RA 2008

My rooms are enclosed and the computed area shows up in their properties but when I try to place a room tag with area the area shows as a "?". I have checked previous threads and found no answers. Any ideas? Thanks.


This user is offline

View Website

Thu, Aug 16, 2007 at 4:02:55 PM | Room tags with area - area not showing up!

#2

broncos4life


active

Joined: Thu, Nov 10, 2005
390 Posts
4 Stars: 10 Votes


Find the annotation family of that Tag and post it.

This user is offline

 

Thu, Aug 16, 2007 at 4:18:31 PM | Room tags with area - area not showing up!

#3

cholden


active
cholden Avatar

Joined: Thu, Jul 5, 2007
37 Posts
No Rating


It's the basic room tag that comes with RA. I've used it on other projects with no problem. I'm wondering if its getting confused with a linked file that has rooms existing in the same space. I don't get errors/warnings though of 2 rooms in the same place.

Thanks!



Attached Files

This user is offline

View Website

Thu, Aug 16, 2007 at 5:15:12 PM | Room tags with area - area not showing up!

#4

cholden


active
cholden Avatar

Joined: Thu, Jul 5, 2007
37 Posts
No Rating


I'm still not sure what the deal is with that specific tag but I made a new one and its working fine.

Is there a way to make the box around the room numbers a little bit smaller? My plan is getting crazy and leaders are not helping me that much anymore....


This user is offline

View Website

Thu, Aug 16, 2007 at 6:54:26 PM | Room tags with area - area not showing up!

#5

sdbrown


active

Joined: Fri, Dec 12, 2003
168 Posts
5 Stars: 3 Votes


Just open the family and adjust the lines to the size you want them.

This user is offline

 

Search this ThreadSearch this Thread | Page 1 of 1 |



Similar Threads

Thread/Thread Starter

Forum

Last Post

Replies

changing the scale of my room and area tags with the scale of my area plan.

Revit Building >> Technical Support

Fri, Oct 22, 2010 at 10:38:38 AM

1

ROOM AREA VARIES DEPENDING ON THE DISTANCE FROM PROJECT ORIGIN

Revit Building >> Technical Support

Thu, Jul 12, 2012 at 8:24:17 AM

8

Room Tags not showing up in Floor plan.

Revit Building >> Technical Support

Tue, Nov 9, 2010 at 1:06:50 PM

4

Phasing is interfering with Room Area/Tags (I think)

Revit Building >> Technical Support

Wed, Sep 28, 2016 at 1:15:48 PM

1

Room tag not showing in only one room.

General Discussion >> Revit Project Management

Fri, Oct 1, 2021 at 11:04:59 AM

7

Site Stats

Members:

1987042

Objects:

22874

Forum Posts:

152184

Job Listings:

3

Sponsored Ads

Home | Forums | Downloads | Gallery | News & Articles | Resources | Jobs | Search | Advertise | About RevitCity.com | Link To Us | Site Map | Member List | Firm List | Contact Us

Copyright 2003-2010 Pierced Media LC, a design company. All Rights Reserved.

Page generation time: 0.5607

Login

User Name:

Password:

Remember Me  

Forgot Password?

Search Forums

Advanced Search

Search Forums

Advanced Search


Clear Highlights


Clear Highlights