RevitCity.com Logo

Home  |  Forums  |  Downloads  |  Gallery  |  News & Articles  |  Resources  |  Jobs  |  FAQ  |  SearchSearch  |  Join  |  LoginLogin

Welcome !

64 Users Online (63 Members): Show Users Online - Most ever was 626 - Mon, Jan 12, 2015 at 2:00:17 PM

 

Forums

Forums >> Revit Structure >> Technical Support >> Need Revit structure 2 for researching

Search this ThreadSearch this Thread | Page 1 of 1 |

Fri, Jul 27, 2007 at 8:30:03 PM | Need Revit structure 2 for researching

#1

INTERFACE


active

Joined: Fri, Jul 27, 2007
2 Posts
No Rating


 anyone who can shows me the link to down load free, I want to research something relating to Revit and Etabs. So firstly I want to try with RS2 , and then I will try with the latest one

This user is offline

 

Thu, Sep 20, 2007 at 1:29:37 PM | Need Revit structure 2 for researching

#2

EDGinc


active

Joined: Thu, Mar 2, 2006
10 Posts
No Rating


here ya go...

but, if you get something to work in Rev2, don't think it will reproduce the same way in 2008 Smile

 

http://revit.autodesk.com/Structure/2.0/common/download.asp?en-us

 


This user is offline

 

Thu, Sep 20, 2007 at 9:17:11 PM | Need Revit structure 2 for researching

#3

KimWong


active
KimWong Avatar

Joined: Fri, Sep 16, 2005
74 Posts
3 Stars: 2 Votes


 

Hi there, you mean to say Revit Structure 2 & RAC 2008 is not 100% compactible but still can be used? I am thinking of trying out exporting a RAC 2008 into Structure 2.  What about Revit 8.1? Will I get better result with 8.1? Thanks. 


-----------------------------------
G'day mate. I am migrating to Sydney, Australia. Looking for Revit Architect position. Any taker? Thanks. Kim Wong.

This user is offline

 

Fri, Sep 21, 2007 at 7:31:09 AM | Need Revit structure 2 for researching

#4

EDGinc


active

Joined: Thu, Mar 2, 2006
10 Posts
No Rating


You can bring an older revit file into a newer Revit program, but not the other way around.

 The newer Revit program will just update the older file for you when it is imported.

 

So, no you can not bring a RAC 2008 file into Revit 2.

Revit 2 will not know what an RAC 2008 file is.

 

If you use Building 8.1, then you would need to use at least Revit 4 to import that file. 


This user is offline

 

Search this ThreadSearch this Thread | Page 1 of 1 |



Similar Threads

Thread/Thread Starter

Forum

Last Post

Replies

Metalic Structure in Revit Architecture

Revit Building >> Technical Support

Fri, Dec 3, 2010 at 1:10:10 PM

4

Modyfing columns in Revit Structure

Revit Structure >> Technical Support

Thu, Nov 1, 2007 at 12:55:53 PM

0

Revit STRUCTURE

Revit Structure >> Technical Support

Fri, Jun 17, 2005 at 2:45:21 PM

6

Hello All! Moving Revit Arch Drawing to Revit Structure Problems

Community >> Newbies

Thu, Feb 12, 2009 at 8:18:59 AM

5

Need HELP!! Geting a Navisworks file inn to Revit Structure

Revit Structure >> Technical Support

Mon, Apr 8, 2013 at 8:02:00 AM

4

Site Stats

Members:

1966160

Objects:

22851

Forum Posts:

152157

Job Listings:

3

Sponsored Ads

Home | Forums | Downloads | Gallery | News & Articles | Resources | Jobs | Search | Advertise | About RevitCity.com | Link To Us | Site Map | Member List | Firm List | Contact Us

Copyright 2003-2010 Pierced Media LC, a design company. All Rights Reserved.

Page generation time: 1.7474

Login

User Name:

Password:

Remember Me  

Forgot Password?

Search Forums

Advanced Search

Search Forums

Advanced Search


Clear Highlights


Clear Highlights