RevitCity.com Logo

Home  |  Forums  |  Downloads  |  Gallery  |  News & Articles  |  Resources  |  Jobs  |  FAQ  |  SearchSearch  |  Join  |  LoginLogin

Welcome !

197 Users Online (94 Members): Show Users Online - Most ever was 626 - Mon, Jan 12, 2015 at 2:00:17 PM

 

Forums

Forums >> Revit Building >> Technical Support >> walkthrough will not export

Search this ThreadSearch this Thread | Page 1 of 1 |

Wed, Jul 11, 2007 at 1:21:41 PM | walkthrough will not export

#1

shkuv


active

Joined: Mon, Oct 9, 2006
4 Posts
No Rating


I am using Revit Architecture 2008 and I am having trouble getting a walkthrough to export.  I can set the walkthrough up and edit it just fine, but when I want to export it to an .avi, nothing happens.  I know a save as dialog is supposed to appear when I go to File>Export>Walkthrough, but when I click the menu the screen just flashes and nothing appears.  Is there a setting I need to worry about here or what?  I even called a support line that was setup by the place I got the software from and they were no help.  Any input is much appreciated!

This user is offline

 

Wed, Jul 11, 2007 at 4:22:41 PM | walkthrough will not export

#2

rkitect


active
rkitect Avatar

Joined: Thu, Dec 16, 2004
792 Posts
4 Stars: 29 Votes


Be sure the walkthrough view is open and active when you do the export.  Otherwise it will just stare back at you like "what?"  Also, you need to be sure you have a codec that can encode into AVI (DIVX, Cinepack, etc) in order to save to an AVI file.

-----------------------------------

-//------------------------

Carl - rkitecsure[at]gmail.com

Need help? I'm probably in my chat room!

You fell victim to one of the classic blunders. The most famous is never get involved in a land war in asia, but only slightly less well known is this! Never go in against a Sicilian when death is on the line!

This user is offline

View Website

Wed, Jul 11, 2007 at 8:23:35 PM | walkthrough will not export

#3

shkuv


active

Joined: Mon, Oct 9, 2006
4 Posts
No Rating


rkitect, all of the things that you mentioned I have done.  I can create a walkthrough in any other project I have done so far, but not this one for some reason.  I have a presentation on Friday that needs to include a rendered walkthrough of this building and nothing seems to be helping.  I even got in contact with Autodesk and their suggestions aren't working yet.

 If anyone has experience with this problem, please give any input you can. 

 thanks


This user is offline

 

Wed, Jul 11, 2007 at 11:00:48 PM | walkthrough will not export

#4

Mr Spot


site moderator|||
Mr Spot Avatar

Joined: Tue, Jan 13, 2004
2889 Posts
4.5 Stars: 92 Votes


In that project if you create another quick walkthrough, when trying to export will that new view bring up the window?  It may in fact be that particular walkthrough that is corrupt and it may be quicker to regenerate it.  There is no point in trying to duplicate it as they will most likely bring the corruption with it.

 

Let me know if this helps or not.  I haven't experienced that issue before.


-----------------------------------

Regards,

Chris.

Co-Founder | BIM Consultant | Software Designer  CryingB. Arch)

Xrev Revit API Addins | Revit Rants

This user is offline

View Website

Thu, Jul 12, 2007 at 1:52:31 PM | walkthrough will not export

#5

shkuv


active

Joined: Mon, Oct 9, 2006
4 Posts
No Rating


I figured it out at the end of the day yesterday.  Apparently I wasn't opening the walkthrough properly by showing the camera first and then opening and exporting.  Thanks everyone for your help!

This user is offline

 

Thu, May 22, 2008 at 3:48:16 PM | walkthrough will not export

#6

jhagens


active

Joined: Mon, May 12, 2008
2 Posts
No Rating


I'm having that exact problem and I'm not sure how to fix it - I've even downloaded divx and still no change. shkuv: How did you figure it out exacly? Thanks.

This user is offline

 

Thu, May 22, 2008 at 3:59:44 PM | walkthrough will not export

#7

jhagens


active

Joined: Mon, May 12, 2008
2 Posts
No Rating


I'm having that exact problem and I'm not sure how to fix it - I've even downloaded divx and still no change. shkuv: How did you figure it out exacly? Thanks.

This user is offline

 

Tue, Jan 13, 2009 at 3:45:30 PM | walkthrough will not export

#8

lilking57


active

Joined: Thu, Nov 6, 2008
1 Posts
No Rating


I am getting that same problem!! The "Save As" dialog never pops up.  Can anyone help me?!


This user is offline

 

Search this ThreadSearch this Thread | Page 1 of 1 |



Similar Threads

Thread/Thread Starter

Forum

Last Post

Replies

Exporting Walkthrough Trouble

Revit Building >> Technical Support

Thu, Apr 17, 2008 at 1:00:50 PM

0

How to export walkthrough path to Viz 2008. Need reply by 11/15/07

Revit Building >> Technical Support

Tue, Nov 13, 2007 at 9:30:39 PM

0

Walkthrough Export - White Border

Revit Building >> Technical Support

Tue, May 22, 2018 at 6:20:29 PM

2

Walkthrough avi export - please help

Revit Building >> Technical Support

Mon, Feb 21, 2005 at 6:23:46 PM

4

it s possible export a rendered video - walkthrough ?

General Discussion >> Revit Project Management

Fri, Sep 26, 2008 at 1:16:54 PM

3

Site Stats

Members:

1755807

Objects:

22370

Forum Posts:

151876

Job Listings:

3

Sponsored Ads

Home | Forums | Downloads | Gallery | News & Articles | Resources | Jobs | Search | Advertise | About RevitCity.com | Link To Us | Site Map | Member List | Firm List | Contact Us

Copyright 2003-2010 Pierced Media LC, a design company. All Rights Reserved.

Page generation time: 0.1438

Login

User Name:

Password:

Remember Me  

Forgot Password?

Search Forums

Advanced Search

Search Forums

Advanced Search


Clear Highlights


Clear Highlights