RevitCity.com Logo

Home  |  Forums  |  Downloads  |  Gallery  |  News & Articles  |  Resources  |  Jobs  |  FAQ  |  SearchSearch  |  Join  |  LoginLogin

Welcome !

358 Users Online (185 Members): Show Users Online - Most ever was 626 - Mon, Jan 12, 2015 at 2:00:17 PM

 

Forums

Forums >> General Discussion >> Revit Project Management >> Plotting Grey Lines?

Search this ThreadSearch this Thread | Page 1 of 1 |

Thu, Jun 21, 2007 at 2:31:55 PM | Plotting Grey Lines?

#1

merchantj


active

Joined: Mon, Mar 19, 2007
1 Posts
No Rating


I am having an issue with our Grey solid "model" lines showing up either dashed/pixilated at our desired scale(1/16"=1').  It seems to occur not only for Revit lines, but imported Cad halftoned lines as well.  Makes me think that it has something to do with the printer setup or overall view properties.  Any help with this would be greatly apprecitated.

This user is offline

 

Mon, Jul 25, 2011 at 2:49:32 PM | Plotting Grey Lines?

#2

kcaparella


active

Joined: Sat, Apr 24, 2010
22 Posts
No Rating


I am having the same issue with little to no success in a possible remedy. This issue occurs with dwg, dwf, and rvt files at all scales in my case. What printer/plotter are you working with? I'm currently using a KIP3000. Selecting the "plot halftone as thin lines" option in the print setup makes the lines print crisp - but this is a less than satisfactory result as now we can not easily differentiate between our drawing elements and those from the linked model/cad files from the architect. The only other option I have had any luck with is in the KIP3000 printing preferences under the printer options tab "OUTPUT FORMAT" - it was set to KIPScript and I switched it to KIPGL which resulted in the lines printing crisp but extra light grey (almost illegible). Still no ideas on a definate/correct fix for this problem tho - only half assed work arounds that produce a less than satisfactory result. Hope this helps even if only a minute amount. If you have any updates or have found a better fix please let me know! Thanks! - Kcaparella


This user is offline

 

Search this ThreadSearch this Thread | Page 1 of 1 |



Similar Threads

Thread/Thread Starter

Forum

Last Post

Replies

Lines plotting half toned

Revit Building >> Technical Support

Fri, Jun 15, 2012 at 3:42:01 PM

9

Hatch/Fill patterns droping lines when plotting

Revit Building >> Technical Support

Sun, Aug 3, 2008 at 10:40:20 PM

3

"fuzzy" halftone lines when plotting to KIP3000

Revit Building >> Technical Support

Thu, Jul 28, 2011 at 12:33:26 PM

2

Room Separation Lines not plotting properly RAC 2009

Revit Building >> Technical Support

Thu, Aug 6, 2009 at 10:47:46 PM

1

Plotting HELP!!

Revit Building >> Technical Support

Tue, Nov 14, 2006 at 9:13:10 PM

1

Site Stats

Members:

1708524

Objects:

22272

Forum Posts:

151787

Job Listings:

3

Sponsored Ads

Home | Forums | Downloads | Gallery | News & Articles | Resources | Jobs | Search | Advertise | About RevitCity.com | Link To Us | Site Map | Member List | Firm List | Contact Us

Copyright 2003-2010 Pierced Media LC, a design company. All Rights Reserved.

Page generation time: 0.7103

Login

User Name:

Password:

Remember Me  

Forgot Password?

Search Forums

Advanced Search

Search Forums

Advanced Search


Clear Highlights


Clear Highlights