RevitCity.com Logo

Home  |  Forums  |  Downloads  |  Gallery  |  News & Articles  |  Resources  |  Jobs  |  FAQ  |  SearchSearch  |  Join  |  LoginLogin

Welcome !

205 Users Online (69 Members): Show Users Online - Most ever was 626 - Mon, Jan 12, 2015 at 2:00:17 PM

 

Forums

Forums >> Revit Building >> Technical Support >> Diminsion under dim line

Search this ThreadSearch this Thread | Page 1 of 1 |

Thu, May 17, 2007 at 7:18:16 PM | Diminsion under dim line

#1

hippy


active

Joined: Tue, Jan 17, 2006
41 Posts
No Rating


This has to be so simple it is killing me. I need a dim style with the text below the dim line or even without a dim line but below the tics. Just having a rough day. Thanks

This user is offline

 

Fri, May 18, 2007 at 2:27:17 AM | Diminsion under dim line

#2

framerman


active

Joined: Tue, Jun 29, 2004
543 Posts
4 Stars: 12 Votes


Don't think you can have a default dimension style do this. It's the little blue grabby thing to just drag the dimension down to where you need it. Select the dimension in question and it will show. I hope you need just one or two and not the whole set of prints.

This user is offline

View Website

Fri, May 18, 2007 at 2:39:54 AM | Diminsion under dim line

#3

Mr Spot


site moderator|||
Mr Spot Avatar

Joined: Tue, Jan 13, 2004
2889 Posts
4.5 Stars: 92 Votes


Revit will not allow you to put you text below the dim line by default.  Each dimension would need to modified and the text relocated to below the line.

 I'm interested as to where it is convention to have the text below the line?  I haven't heard someone request this before.


-----------------------------------

Regards,

Chris.

Co-Founder | BIM Consultant | Software Designer  CryingB. Arch)

Xrev Revit API Addins | Revit Rants

This user is offline

View Website

Fri, May 18, 2007 at 3:10:30 PM | Diminsion under dim line

#4

hippy


active

Joined: Tue, Jan 17, 2006
41 Posts
No Rating


I am cutting up huge buildings into 5' by 5' squares or 10' by 10' etc..for storage units. I hide dim lines on center walls and pull each diminsion into the corrasponding room thus half my dims are below the dim line which I would prefer to delete anyhow.  Thanks anyhow I have a wish list as big as Revit already is.

This user is offline

 

Search this ThreadSearch this Thread | Page 1 of 1 |



Similar Threads

Thread/Thread Starter

Forum

Last Post

Replies

3d dim

Revit Systems >> Technical Support

Mon, Jun 16, 2008 at 9:09:16 PM

4

Dimensioning an Ellipse?

Community >> The Studio

Thu, Jan 24, 2008 at 6:57:00 PM

2

Settings for stringer

Revit Building >> Technical Support

Thu, Oct 3, 2013 at 12:53:55 PM

1

Dim. lines

Revit Building >> Technical Support

Wed, Jan 3, 2007 at 9:45:57 PM

1

Temp Dim's are too small

Revit Building >> Technical Support

Tue, Jul 31, 2007 at 3:36:05 AM

0

Site Stats

Members:

1494946

Objects:

21165

Forum Posts:

151161

Job Listings:

3

Sponsored Ads

Home | Forums | Downloads | Gallery | News & Articles | Resources | Jobs | Search | Advertise | About RevitCity.com | Link To Us | Site Map | Member List | Firm List | Contact Us

Copyright 2003-2010 Pierced Media LC, a design company. All Rights Reserved.

Page generation time: 1.1664

Login

User Name:

Password:

Remember Me  

Forgot Password?

Search Forums

Advanced Search

Search Forums

Advanced Search


Clear Highlights


Clear Highlights