RevitCity.com Logo

Home  |  Forums  |  Downloads  |  Gallery  |  News & Articles  |  Resources  |  Jobs  |  FAQ  |  SearchSearch  |  Join  |  LoginLogin

Welcome !

66 Users Online (65 Members): Show Users Online - Most ever was 626 - Mon, Jan 12, 2015 at 2:00:17 PM

 

Forums

Forums >> Revit Building >> Technical Support >> editing wall sweep base

Search this ThreadSearch this Thread | Page 1 of 1 |

Mon, Apr 30, 2007 at 10:05:39 AM | editing wall sweep base

#1

pgrimmi


active

Joined: Wed, Apr 4, 2007
69 Posts
No Rating


hey folks,

does anyone have advice on how to edit wall sweeps so that they are not in the cavities of walls? see the attached file. the two outside lines on either side of the wall are the base cove. thanks again!

pgrimmi



Attached Images

22780_corner.jpg

This user is offline

 

Mon, Apr 30, 2007 at 10:09:49 AM | editing wall sweep base

#2

robinballew


active
robinballew Avatar

Joined: Sun, Nov 27, 2005
298 Posts
3 Stars: 4 Votes


Are you adding the wall sweep in the wall style or with the Host Sweep command ?

-----------------------------------
BallewDesigns.com

This user is offline

View Website

Mon, Apr 30, 2007 at 10:12:31 AM | editing wall sweep base

#3

pgrimmi


active

Joined: Wed, Apr 4, 2007
69 Posts
No Rating


in the wall style

This user is offline

 

Mon, Apr 30, 2007 at 10:17:51 AM | editing wall sweep base

#4

robinballew


active
robinballew Avatar

Joined: Sun, Nov 27, 2005
298 Posts
3 Stars: 4 Votes


Not much you can do.. You have to create a seperate wall style with no base and use where needed. If you use the host sweep method you can just split the wall at the intersection.

-----------------------------------
BallewDesigns.com

This user is offline

View Website

Mon, Apr 30, 2007 at 10:26:29 AM | editing wall sweep base

#5

pgrimmi


active

Joined: Wed, Apr 4, 2007
69 Posts
No Rating


thanks for your help! i have no interest in changing every wall so i gues i'll have to live with it! any way to change the wall sweep visibility? there is one for cornices but not for any other sweep!

pgrimmi


This user is offline

 

Mon, Apr 30, 2007 at 10:34:34 AM | editing wall sweep base

#6

robinballew


active
robinballew Avatar

Joined: Sun, Nov 27, 2005
298 Posts
3 Stars: 4 Votes


You can add a subcategory called base and move the profile to that subcategory for additional control. If you don't have anything under cornice just use that.

 

 


-----------------------------------
BallewDesigns.com

This user is offline

View Website

Mon, Apr 30, 2007 at 10:41:14 AM | editing wall sweep base

#7

pgrimmi


active

Joined: Wed, Apr 4, 2007
69 Posts
No Rating


thanks gain!i'll give that a whirl.

This user is offline

 

Search this ThreadSearch this Thread | Page 1 of 1 |



Similar Threads

Thread/Thread Starter

Forum

Last Post

Replies

Base Extension Distance + Wall Sweep (at base)

Revit Building >> Technical Support

Wed, Jun 3, 2015 at 6:26:49 PM

5

Wall sweep won't trim

Revit Building >> Technical Support

Tue, Apr 25, 2017 at 2:07:17 PM

5

Adding wall base

Revit Building >> Technical Support

Thu, Aug 31, 2006 at 10:44:34 AM

0

2010 sweep editing

Revit Building >> Technical Support

Wed, Mar 24, 2010 at 4:42:34 AM

14

Failure of Base Wall Sweep to Wrap at Insert! Help!

Revit Building >> Technical Support

Sat, Mar 3, 2007 at 10:31:09 AM

7

Site Stats

Members:

1986930

Objects:

22874

Forum Posts:

152182

Job Listings:

3

Sponsored Ads

Home | Forums | Downloads | Gallery | News & Articles | Resources | Jobs | Search | Advertise | About RevitCity.com | Link To Us | Site Map | Member List | Firm List | Contact Us

Copyright 2003-2010 Pierced Media LC, a design company. All Rights Reserved.

Page generation time: 1.0176

Login

User Name:

Password:

Remember Me  

Forgot Password?

Search Forums

Advanced Search

Search Forums

Advanced Search


Clear Highlights


Clear Highlights