RevitCity.com Logo

Home  |  Forums  |  Downloads  |  Gallery  |  News & Articles  |  Resources  |  Jobs  |  FAQ  |  SearchSearch  |  Join  |  LoginLogin

Welcome !

235 Users Online (87 Members): Show Users Online - Most ever was 626 - Mon, Jan 12, 2015 at 2:00:17 PM

 

Forums

Forums >> Revit Building >> Technical Support >> Toposurface, Shared Coordinates, and Contour Labels - Need Help Fixing

Search this ThreadSearch this Thread | Page 1 of 1 |

Fri, Apr 6, 2007 at 8:28:25 PM | Toposurface, Shared Coordinates, and Contour Labels - Need Help Fixing

#1

seltied


active

Joined: Fri, Oct 20, 2006
5 Posts
No Rating


Hello Everyone,

Can anyone provide some insight into how to control the interaction between shared coordinates, topography, and labeling contours? The circumstance is that I have a toposurface in place, under my building. It's a complex terrain, with a spread of about 60ft from the lowest to the highest contour, and I created it by using the "Import Instances" from an ACAD file.

When I use the shared coordinates command and assign Level 1 (in elevation) as 40.71 ft, everything looks great, until I hit "Edit" on the toposurface. For some reason, the shared coordinates are not working on the points themselves. Each point on a contour line has an Elevation of 0.29, the next contour up has points all at 1.29, the next one 2.29, and so forth. But when I slap "Label Contours" on them and use Shared Coordinates, they come out correctly: 40ft, 41ft, etc.

This is a problem, because I don't want to do the math every time I want to add contours.  My civil will be working on it too, and I want it to be right for him.  I don't want to move the toposurface up or down without also moving the building. I just want the points that make up the toposurface to read correctly: 40ft, 41ft, and 40.5 ft if need be.

Thanks for any help anyone can provide.



Edited on: Fri, Apr 6, 2007 at 3:30:18 PM

This user is offline

 

Wed, Aug 31, 2011 at 10:29:12 PM | Toposurface, Shared Coordinates, and Contour Labels - Need Help Fixing

#2

ljaccaud


active

Joined: Thu, Sep 23, 2010
2 Posts
No Rating


I see that this is an older post.  But I was wondering if you ever figured it out?


This user is offline

 

Search this ThreadSearch this Thread | Page 1 of 1 |



Similar Threads

Thread/Thread Starter

Forum

Last Post

Replies

Toposurface - CSV import to shared coordinates

Revit Building >> Technical Support

Thu, Aug 22, 2013 at 7:59:54 PM

1

Possible to place contour lines to toposurface instead of points?

Revit Building >> Technical Support

Fri, Jun 1, 2018 at 7:57:52 PM

7

Contour labels

Revit Building >> Technical Support

Mon, Feb 8, 2010 at 1:42:35 PM

4

contour labels inverted

Revit Building >> Technical Support

Fri, Mar 2, 2007 at 8:55:34 PM

2

toposurface

Revit Building >> Technical Support

Tue, Sep 5, 2006 at 11:03:12 AM

0

Site Stats

Members:

1655463

Objects:

22113

Forum Posts:

151698

Job Listings:

3

Sponsored Ads

Home | Forums | Downloads | Gallery | News & Articles | Resources | Jobs | Search | Advertise | About RevitCity.com | Link To Us | Site Map | Member List | Firm List | Contact Us

Copyright 2003-2010 Pierced Media LC, a design company. All Rights Reserved.

Page generation time: 1.4176

Login

User Name:

Password:

Remember Me  

Forgot Password?

Search Forums

Advanced Search

Search Forums

Advanced Search


Clear Highlights


Clear Highlights