RevitCity.com Logo

Home  |  Forums  |  Downloads  |  Gallery  |  News & Articles  |  Resources  |  Jobs  |  FAQ  |  SearchSearch  |  Join  |  LoginLogin

Welcome !

216 Users Online (98 Members): Show Users Online - Most ever was 626 - Mon, Jan 12, 2015 at 2:00:17 PM

 

Forums

Forums >> Revit Building >> Technical Support >> Schedule phasing

Search this ThreadSearch this Thread | Page 1 of 1 |

Thu, Mar 29, 2007 at 12:54:11 AM | Schedule phasing

#1

puzzle


active

Joined: Mon, Sep 19, 2005
217 Posts
3.5 Stars: 8 Votes


I'm doing a renovation and would like to know if it is possible to filter a window/door schedule by the phases. I need to show proposed windows but can't work out how to share the parameters to show in the schedules. Also is it possible to change the Grand Total heading in the totals.

-----------------------------------

Macca

Sunshine Coast

QLD Australia

This user is offline

View Website

Thu, Mar 29, 2007 at 11:51:11 AM | Schedule phasing

#2

robinballew


active
robinballew Avatar

Joined: Sun, Nov 27, 2005
298 Posts
3.5 Stars: 3 Votes


Yes you can adjust the phasing just like any other view. I might not understand what you want to show but it sounds like you need to add a parameter called "proposed".

-----------------------------------
BallewDesigns.com

This user is offline

View Website

Sat, Mar 31, 2007 at 8:07:46 PM | Schedule phasing

#3

ICON


active

Joined: Fri, Feb 3, 2006
163 Posts
5 Stars: 3 Votes


I have windows and doors set to different phases, existing, demo, and new construction.

I have my schedules set to display different phases, actually three different schedules, one for each phase.

 Unfortunately, they don't display what I'm trying to acheive. I want my demo schedule to show only demolished windows, but it's listing a lot of additional windows.  I get similar results with the other schedules also.

 Any thoughts?

 

 


This user is offline

 

Sat, Mar 31, 2007 at 9:26:59 PM | Schedule phasing

#4

coreed


site moderator|||
coreed Avatar

Joined: Fri, Feb 10, 2006
1874 Posts
4 Stars: 16 Votes


watch this webcast on Phasing, it should help

http://www.placeware.com/cc/autodesklearning/view?id=BSD02-03&pw=Audience

HTH


-----------------------------------

best regards,

coreed,aia

bmpArchitects,Inc.

"Revit has to be implemented, Not installed." 

Long Live Revit

This user is offline

 

Sun, Apr 1, 2007 at 10:46:54 PM | Schedule phasing

#5

puzzle


active

Joined: Mon, Sep 19, 2005
217 Posts
3.5 Stars: 8 Votes


Thanks for that Coreed. Exactly what I was wanting.

-----------------------------------

Macca

Sunshine Coast

QLD Australia

This user is offline

View Website

Search this ThreadSearch this Thread | Page 1 of 1 |



Similar Threads

Thread/Thread Starter

Forum

Last Post

Replies

Phasing - Building Already Done but Dind't Set up Phasing

Community >> Newbies

Tue, Dec 15, 2009 at 1:40:42 PM

1

Schedule concrete volume (including column, slab & beam) by workset

Revit Structure >> Technical Support

Thu, Oct 28, 2010 at 1:04:52 PM

0

Room names Not showing in Schedule [ 1 2 ]

Revit Building >> Technical Support

Tue, Jul 24, 2012 at 12:05:38 PM

20

phasing

Revit Building >> Technical Support

Tue, Oct 23, 2012 at 1:20:21 PM

6

Phasing moved to Visibilty/Graphic

General Discussion >> Wishlist

Wed, Nov 18, 2009 at 10:11:56 PM

5

Site Stats

Members:

1549619

Objects:

21382

Forum Posts:

151399

Job Listings:

3

Sponsored Ads

Home | Forums | Downloads | Gallery | News & Articles | Resources | Jobs | Search | Advertise | About RevitCity.com | Link To Us | Site Map | Member List | Firm List | Contact Us

Copyright 2003-2010 Pierced Media LC, a design company. All Rights Reserved.

Page generation time: 0.2086

Login

User Name:

Password:

Remember Me  

Forgot Password?

Search Forums

Advanced Search

Search Forums

Advanced Search


Clear Highlights


Clear Highlights