RevitCity.com Logo

Home  |  Forums  |  Downloads  |  Gallery  |  News & Articles  |  Resources  |  Jobs  |  FAQ  |  SearchSearch  |  Join  |  LoginLogin

Welcome !

278 Users Online (155 Members): Show Users Online - Most ever was 626 - Mon, Jan 12, 2015 at 2:00:17 PM

 

Forums

Forums >> Community >> The Studio >> Bugs...and only bugs

Search this ThreadSearch this Thread | Page 1 of 3 | 1 | 2 | 3 Next >>

Mon, Oct 30, 2006 at 4:45:06 PM | Bugs...and only bugs

#1

Admin


admin
Admin Avatar

Joined: Sun, Jan 19, 2003
114 Posts
3 Stars: 4 Votes


If something is simply broken, let us know in this thread.

There is a seperate thread for improvment requests. please use that if you just want to make a suggestion.


-----------------------------------

Pierced Media, LC

This user is offline

View Website

Fri, Nov 17, 2006 at 4:32:48 PM | Bugs...and only bugs

Thread Post Kudo! #2

ArchWestCY


active

Joined: Wed, Mar 29, 2006
197 Posts
4.5 Stars: 7 Votes


The second page of your tutorials is not working.  The following address gives the following response.

http://www.revitcity.com/tutorials.php&start=15

The page you are trying to reach does not exist on our website. The location of the page may have changed, or the link from which you came is incorrect..

Edited on: Wed, Jun 27, 2007 at 9:44:21 PM

-----------------------------------
ArchWestCY

This user is offline

 

Fri, Nov 17, 2006 at 5:39:53 PM | Bugs...and only bugs

#3

Admin


admin
Admin Avatar

Joined: Sun, Jan 19, 2003
114 Posts
3 Stars: 4 Votes


Thank you very much! The issue has been corrected..

Edited on: Wed, Jun 27, 2007 at 8:09:58 PM

-----------------------------------

Pierced Media, LC

This user is offline

View Website

Mon, Nov 20, 2006 at 7:32:30 PM | Bugs...and only bugs

#4

framerman


active

Joined: Tue, Jun 29, 2004
543 Posts
4 Stars: 12 Votes


Maybe this was just coincidence, but I pressed the reply button, got to the reply to thread dialog box and mistakenly hit the reply button again. When I did this, RevitCity stopped responding for a few minutes. It was probably just dumb luck on my part. I'm thinking "conspiracy" here! Paranoia! Why would you have another reply button in the reply section when you have the submit button? Just curious

This user is offline

View Website

Thu, Nov 23, 2006 at 7:15:05 PM | Bugs...and only bugs

#5

framerman


active

Joined: Tue, Jun 29, 2004
543 Posts
4 Stars: 12 Votes


Why is it that since the new site has come out that I get email notification now? I'm sure it's the default setting. However, I am unable to turn this off. I have unchecked it and unchecked it, it still refreshes as checked. I cannot turn it off.

 

Is there any way to change your user name also? 



Edited on: Thu, Nov 23, 2006 at 1:16:04 PM

This user is offline

View Website

Thu, Jun 28, 2007 at 12:17:55 AM | Bugs...and only bugs

#6

framerman


active

Joined: Tue, Jun 29, 2004
543 Posts
4 Stars: 12 Votes


The edit function doesn't work. When we post and need to correct something we said, it won't take edits.

This user is offline

View Website

Thu, Jun 28, 2007 at 1:03:58 PM | Bugs...and only bugs

#7

coreed


site moderator|||
coreed Avatar

Joined: Fri, Feb 10, 2006
1874 Posts
4 Stars: 16 Votes


i can edit post just fine

this post has been edited



Edited on: Thu, Jun 28, 2007 at 12:26:53 PM

-----------------------------------

best regards,

coreed,aia

bmpArchitects,Inc.

"Revit has to be implemented, Not installed." 

Long Live Revit

This user is offline

 

Thu, Jun 28, 2007 at 2:36:30 PM | Bugs...and only bugs

#8

framerman


active

Joined: Tue, Jun 29, 2004
543 Posts
4 Stars: 12 Votes


Just tried it again. Didn't work. I click edit, the screen comes up, I edit, click submit...nothing changes.

This user is offline

View Website

Thu, Jun 28, 2007 at 2:37:08 PM | Bugs...and only bugs

#9

framerman


active

Joined: Tue, Jun 29, 2004
543 Posts
4 Stars: 12 Votes


And a nice double post after you click "close edit box"

This user is offline

View Website

Thu, Jun 28, 2007 at 2:37:42 PM | Bugs...and only bugs

#10

framerman


active

Joined: Tue, Jun 29, 2004
543 Posts
4 Stars: 12 Votes


Just tried it again. Didn't work. I click edit, the screen comes up, I edit, click submit...nothing changes.

This user is offline

View Website

Thu, Jun 28, 2007 at 2:38:23 PM | Bugs...and only bugs

#11

framerman


active

Joined: Tue, Jun 29, 2004
543 Posts
4 Stars: 12 Votes


LOL, I know how to use forum boards! Really I do!

This user is offline

View Website

Thu, Jun 28, 2007 at 5:31:29 PM | Bugs...and only bugs

#12

coreed


site moderator|||
coreed Avatar

Joined: Fri, Feb 10, 2006
1874 Posts
4 Stars: 16 Votes


ther does seem to be some sort of problem

just not affecting me

this post has been edited



Edited on: Thu, Jun 28, 2007 at 12:31:57 PM

-----------------------------------

best regards,

coreed,aia

bmpArchitects,Inc.

"Revit has to be implemented, Not installed." 

Long Live Revit

This user is offline

 

Fri, Jun 29, 2007 at 2:52:02 PM | framerman

#13

MrBob


active

Joined: Thu, Oct 19, 2006
63 Posts
3 Stars: 2 Votes


Quoting framerman from 2007-06-28 09:36:30

"Just tried it again. Didn't work. I click edit, the screen comes up, I edit, click submit...nothing changes."

I just tried to edit my post and the same thing happened to me so I had to use the reply.


This user is offline

 

Tue, Jul 10, 2007 at 5:34:48 AM | Bugs...and only bugs

#14

psymon


active
psymon Avatar

Joined: Sun, Sep 11, 2005
185 Posts
3.5 Stars: 5 Votes


Can you turn off the simileys? They seem to randomly appear when someone types a certain combination of letters, espscially when brackets are used. It is very irritating.

This user is offline

View Website

Tue, Jul 17, 2007 at 9:01:07 PM | Bugs...and only bugs

#15

framerman


active

Joined: Tue, Jun 29, 2004
543 Posts
4 Stars: 12 Votes


I just noticed that the posting times are off. I'm posting this at 4:54 PM

This user is offline

View Website

Search this ThreadSearch this Thread | Page 1 of 3 | 1 | 2 | 3 Next >>



Similar Threads

Thread/Thread Starter

Forum

Last Post

Replies

Elevation bugs show up out side of Crop Region on sheets.. Why?

Revit Building >> Technical Support

Thu, Sep 7, 2006 at 12:38:06 AM

4

Adding SIM / TYP to Detail View Callouts

Revit Building >> Technical Support

Wed, Feb 8, 2012 at 11:21:23 PM

0

Functionality Bugs

Workflow & Implementation >> Chameleon

Sat, Jan 3, 2015 at 7:29:13 AM

4

BUGS IN '08

Revit Building >> Technical Support

Wed, Jul 11, 2007 at 8:38:57 PM

2

Revit is annoying me....

Revit Building >> Technical Support

Mon, Apr 4, 2005 at 7:35:30 AM

0

Site Stats

Members:

1393137

Objects:

20347

Forum Posts:

150401

Job Listings:

6

Sponsored Ads

Home | Forums | Downloads | Gallery | News & Articles | Resources | Jobs | Search | Advertise | About RevitCity.com | Link To Us | Site Map | Member List | Firm List | Contact Us

Copyright 2003-2010 Pierced Media LC, a design company. All Rights Reserved.

Page generation time: 0.0758

Login

User Name:

Password:

Remember Me  

Forgot Password?

Search Forums

Advanced Search

Search Forums

Advanced Search


Clear Highlights


Clear Highlights