RevitCity.com Logo

Home  |  Forums  |  Downloads  |  Gallery  |  News & Articles  |  Resources  |  Jobs  |  FAQ  |  SearchSearch  |  Join  |  LoginLogin

Welcome !

187 Users Online (72 Members): Show Users Online - Most ever was 626 - Mon, Jan 12, 2015 at 2:00:17 PM

 

Forums

Forums >> Revit Building >> Technical Support >> about raytrace

Search this ThreadSearch this Thread | Page 1 of 1 |

Wed, Sep 29, 2004 at 4:36:53 PM | about raytrace

#1

nepTunus


active

Joined: Wed, Sep 1, 2004
1 Posts
No Rating


im training in revit, making some models, and i've put a car on it, but when I make the region raytrace, all textures appears in white (like u can wee in attachment) ... need I to select colors or something else in first? or im falling some step ? if u can give me a help about how it works, really appreciate Smile (n' sorry my bad english) Post edited on 2004-09-29 11:38:47 Post edited on 2004-09-29 11:46:34

Attached Images

3D.jpg

This user is offline

 

Wed, Sep 29, 2004 at 10:21:13 PM | RE: about raytrace

#2

Mr Spot


site moderator|||
Mr Spot Avatar

Joined: Tue, Jan 13, 2004
2889 Posts
4.5 Stars: 93 Votes


Looks like you haven't got all your accurender file locations setup properly... Go to settings-->options-->rendering and check that you have 3 separate locations set up in the additional rendering materials. Of course i've deleted the exact directory locations as mine will more than likely be in a different location to yours but these are the folders you should be looking for. Most likely in the the Revit 6.1 install directory... Mine are data\Materials Rendering\Web Library Accurenderedist\support You can also open the vehicle family and looking in the material settings to see the names of the various materials and check to see they are linking to the appropriate material in the accurender section... Post edited on 2004-09-29 17:22:31

This user is offline

View Website

Search this ThreadSearch this Thread | Page 1 of 1 |



Similar Threads

Thread/Thread Starter

Forum

Last Post

Replies

Raytrace and region raytrace not working!!?!

Revit Building >> Technical Support

Sat, Oct 11, 2008 at 2:19:03 PM

2

Revit 2013 Raytrace

Workflow & Implementation >> Hardware

Fri, Jan 25, 2013 at 6:01:05 PM

5

Raytrace

Revit Building >> Technical Support

Fri, Oct 19, 2007 at 1:03:10 PM

4

Raytrace region

Revit Building >> Technical Support

Wed, Aug 9, 2006 at 10:23:23 PM

3

Component missing in raytrace??

Revit Building >> Technical Support

Mon, Aug 7, 2006 at 6:59:07 AM

1

Site Stats

Members:

1779208

Objects:

22479

Forum Posts:

151939

Job Listings:

3

Sponsored Ads

Home | Forums | Downloads | Gallery | News & Articles | Resources | Jobs | Search | Advertise | About RevitCity.com | Link To Us | Site Map | Member List | Firm List | Contact Us

Copyright 2003-2010 Pierced Media LC, a design company. All Rights Reserved.

Page generation time: 0.0303

Login

User Name:

Password:

Remember Me  

Forgot Password?

Search Forums

Advanced Search

Search Forums

Advanced Search


Clear Highlights


Clear Highlights