RevitCity.com Logo

Home  |  Forums  |  Downloads  |  Gallery  |  News & Articles  |  Resources  |  Jobs  |  FAQ  |  SearchSearch  |  Join  |  LoginLogin

Welcome !

276 Users Online (109 Members): Show Users Online - Most ever was 626 - Mon, Jan 12, 2015 at 2:00:17 PM

 

Forums

Forums >> General Discussion >> Revit Project Management >> 3D views won't load! HELP!!

Search this ThreadSearch this Thread | Page 1 of 1 |

Thu, Aug 20, 2020 at 1:27:37 AM | 3D views won't load! HELP!!

#1

NUTECH12


active

Joined: Thu, Jan 23, 2020
0 Posts
No Rating


When trying to open a 3D view in the Revit 2019.2 model, it takes up to 6 minutes for the 3D view to load, then each time I adjust the clip range add an additional 6 minutes!  While processing this, the drawing session goes into Not Responding mode. 

When using the Selection Box (BX) command, this does NOT provide a 3D view!  It just hangs the model, then the only way to close this would be to End Task and re-open the model.  Everything else seems to work just fine!

The other 3 ppl accessing this same model have no problems at all.  I am the only one that does!  We are each working remotely, via a remote website app called Connectwise.com

In this time for a remove and reinstall perhaps?  Hardware appears to be just fine.


This user is offline

 

Thu, Aug 20, 2020 at 10:50:52 AM | 3D views won't load! HELP!!

#2

WWHub


site moderator|||

Joined: Tue, May 16, 2006
13079 Posts
3.5 Stars: 356 Votes


Your problem could be what elements are in the view.  Some of your problem may be elements that you don't see but still have to load.  Watch out for linked models and where they are located.  Also look for Linked CAD which could even be worse. 


This user is offline

 

Mon, Aug 24, 2020 at 4:53:33 AM | 3D views won't load! HELP!!

#3

NUTECH12


active

Joined: Thu, Jan 23, 2020
0 Posts
No Rating


Thank you for your input.  Unfortunately, this only applies to my computer (remote) as the other 3 people on the team experience ZERO problems.

I have had a Revit re-install to 2019.2.2.  Nothing has resolved this very frustrating issue!  The other guys are able to open the same model from their respective homes with ease, opening 3D views without a prob!

#arghhhh

 


This user is offline

 

Mon, Aug 24, 2020 at 4:54:17 AM | 3D views won't load! HELP!!

#4

NUTECH12


active

Joined: Thu, Jan 23, 2020
0 Posts
No Rating


BTW, the linked models (ACAD 3D) were unloaded from the model


This user is offline

 

Wed, Aug 26, 2020 at 3:15:30 PM | 3D views won't load! HELP!!

#5

NUTECH12


active

Joined: Thu, Jan 23, 2020
0 Posts
No Rating


Hi there, would any one know if I can contact Autodesk support and speak to someone there without having a service agreement?


This user is offline

 

Search this ThreadSearch this Thread | Page 1 of 1 |



Similar Threads

Thread/Thread Starter

Forum

Last Post

Replies

Family Won't Load

Revit Building >> Technical Support

Mon, Apr 11, 2011 at 11:34:13 PM

4

Families won't load?

Revit Structure >> Technical Support

Tue, Sep 2, 2008 at 6:17:06 PM

5

2011 revit arch won't load families out of the imperial library

Revit Systems >> Technical Support

Mon, May 9, 2011 at 2:22:28 PM

2

'Door' Won't Load into Project

General Discussion >> Revit Project Management

Wed, Sep 29, 2010 at 12:11:37 AM

1

Family Won't Load

Revit Building >> Technical Support

Tue, Nov 28, 2017 at 2:50:38 PM

3

Site Stats

Members:

1492165

Objects:

21158

Forum Posts:

151139

Job Listings:

3

Sponsored Ads

Home | Forums | Downloads | Gallery | News & Articles | Resources | Jobs | Search | Advertise | About RevitCity.com | Link To Us | Site Map | Member List | Firm List | Contact Us

Copyright 2003-2010 Pierced Media LC, a design company. All Rights Reserved.

Page generation time: 2.4279

Login

User Name:

Password:

Remember Me  

Forgot Password?

Search Forums

Advanced Search

Search Forums

Advanced Search


Clear Highlights


Clear Highlights