RevitCity.com Logo

Home  |  Forums  |  Downloads  |  Gallery  |  News & Articles  |  Resources  |  Jobs  |  FAQ  |  SearchSearch  |  Join  |  LoginLogin

Welcome !

410 Users Online (203 Members): Show Users Online - Most ever was 626 - Mon, Jan 12, 2015 at 2:00:17 PM

 

Forums

Forums >> Community >> Newbies >> HELP!

Search this ThreadSearch this Thread | Page 1 of 1 |

Thu, Apr 23, 2020 at 9:44:28 PM | HELP!

#1

Cameron126


active

Joined: Thu, Apr 23, 2020
0 Posts
No Rating


Hello I'm new to revit and I'm redesigning a bathroom for a project in my college class. So my problem is that i've downloaded some components from revitcity to my files and when I try to open the component to place into revit nothing appears. If anyone can help me or tell me what I am doing wrong that would be greatly appreciated. 

Thanks!


This user is offline

 

Thu, Apr 23, 2020 at 9:49:51 PM | HELP!

#2

Beaucoupnice


active
Beaucoupnice Avatar

Joined: Mon, Nov 19, 2007
93 Posts
3.5 Stars: 6 Votes


Open the family in the family editor and see if it is actually modelled in 3D. It might just be 2D detail lines or a masked area showing only in plan.


-----------------------------------

__________I'm the guy they come to when they didn't follow my recommended workflows.__________

This user is offline

 

Search this ThreadSearch this Thread | Page 1 of 1 |

Site Stats

Members:

1511580

Objects:

21248

Forum Posts:

151238

Job Listings:

3

Sponsored Ads

Home | Forums | Downloads | Gallery | News & Articles | Resources | Jobs | Search | Advertise | About RevitCity.com | Link To Us | Site Map | Member List | Firm List | Contact Us

Copyright 2003-2010 Pierced Media LC, a design company. All Rights Reserved.

Page generation time: 0.0109

Login

User Name:

Password:

Remember Me  

Forgot Password?

Search Forums

Advanced Search

Search Forums

Advanced Search


Clear Highlights


Clear Highlights