RevitCity.com Logo

Home  |  Forums  |  Downloads  |  Gallery  |  News & Articles  |  Resources  |  Jobs  |  FAQ  |  SearchSearch  |  Join  |  LoginLogin

Welcome !

323 Users Online (153 Members): Show Users Online - Most ever was 626 - Mon, Jan 12, 2015 at 2:00:17 PM

 

Forums

Forums >> General Discussion >> Revit Project Management >> Linked Model Missing in certain views - R360

Search this ThreadSearch this Thread | Page 1 of 1 |

Tue, Apr 21, 2020 at 3:38:43 PM | Linked Model Missing in certain views - R360

#1

hmyk


active

Joined: Wed, Jun 13, 2018
0 Posts
No Rating


I am working in two different models using 360. In my main model i have one specific elevation that is acting up and i am at a loss for what it could be. It has been suggeseted that it could be an issue related to origin piont. 

 

Here's what's happening... 

In the elevation that is not working i cannot see the linked model. It is not hidden, and it has a view template that is working for all the other elevations - including the same view from the opposite side. When i show hidden elements and toggle the crop view the linked model shows up, but again, it is not hidden but i cant get it to showup once the crop view is closed. 

Has anyone run into anything like this? 



Attached Images

160289_Working_Elevation.PNG160289_Elevation_Not_Working.PNG160289_Elevation_Mark_Not_Working.PNG160289_Working_Elevation_Mark.PNG160289_Elevation_not_working_-_hidden_elements.PNG

This user is offline

 

Thu, Apr 23, 2020 at 10:01:05 PM | Linked Model Missing in certain views - R360

#2

Beaucoupnice


active
Beaucoupnice Avatar

Joined: Mon, Nov 19, 2007
93 Posts
3.5 Stars: 6 Votes


Worksets? Phases? Unhide all Zoom Extents,? Filters? Try opening window, turn off crop, unhide all, select all with selection box, is it there?


-----------------------------------

__________I'm the guy they come to when they didn't follow my recommended workflows.__________

This user is offline

 

Search this ThreadSearch this Thread | Page 1 of 1 |



Similar Threads

Thread/Thread Starter

Forum

Last Post

Replies

Linked Structural model not visible is certain rotated section views

Revit Building >> Technical Support

Tue, Dec 22, 2015 at 8:27:12 PM

11

Referencing Linked Model Views / Workset Management

Revit Building >> Technical Support

Tue, Jan 25, 2011 at 7:50:49 PM

4

Moving a linked Revit model

Revit Building >> Technical Support

Thu, Nov 21, 2013 at 9:57:59 PM

3

Revit MEP components missing in 3D views.

Revit Building >> Technical Support

Wed, Feb 3, 2010 at 5:01:04 PM

3

Linked model reference lines showing

Revit Building >> Technical Support

Fri, Feb 10, 2012 at 3:28:59 PM

2

Site Stats

Members:

1511926

Objects:

21249

Forum Posts:

151239

Job Listings:

3

Sponsored Ads

Home | Forums | Downloads | Gallery | News & Articles | Resources | Jobs | Search | Advertise | About RevitCity.com | Link To Us | Site Map | Member List | Firm List | Contact Us

Copyright 2003-2010 Pierced Media LC, a design company. All Rights Reserved.

Page generation time: 0.8798

Login

User Name:

Password:

Remember Me  

Forgot Password?

Search Forums

Advanced Search

Search Forums

Advanced Search


Clear Highlights


Clear Highlights