RevitCity.com Logo

Home  |  Forums  |  Downloads  |  Gallery  |  News & Articles  |  Resources  |  Jobs  |  FAQ  |  SearchSearch  |  Join  |  LoginLogin

Welcome !

303 Users Online (151 Members): Show Users Online - Most ever was 626 - Mon, Jan 12, 2015 at 2:00:17 PM

 

Forums

Forums >> Revit Building >> Technical Support >> Can't unpin a view

Search this ThreadSearch this Thread | Page 1 of 1 |

Fri, Dec 13, 2019 at 7:51:14 PM | Can't unpin a view

#1

glenlake


active

Joined: Sun, Mar 11, 2012
25 Posts
3 Stars: 2 Votes


Hi all,

please help me to unpin a plan view. Revit 1018, no worksets, no design options, nothing.

When select a plan view in the browser, get a message that I should unpin the elements first.

The instance ID is that of the view.

The viewframe is selectable and not pinned.

 

Thanks


This user is offline

 

Sat, Dec 14, 2019 at 2:33:50 PM | Can't unpin a view

#2

WWHub


site moderator|||

Joined: Tue, May 16, 2006
13079 Posts
3.5 Stars: 362 Votes


Do the unpin from the sheet where the view is locked in place.


This user is online

 

Mon, Dec 16, 2019 at 2:53:05 PM | Can't unpin a view

#3

glenlake


active

Joined: Sun, Mar 11, 2012
25 Posts
3 Stars: 2 Votes


This view is not on sheets. I checked them all.


This user is offline

 

Mon, Dec 16, 2019 at 6:55:13 PM | Can't unpin a view

#4

WWHub


site moderator|||

Joined: Tue, May 16, 2006
13079 Posts
3.5 Stars: 362 Votes


Do you have "Select Pinned Elements" turned off?


This user is online

 

Tue, Dec 17, 2019 at 10:48:43 PM | Can't unpin a view

#5

glenlake


active

Joined: Sun, Mar 11, 2012
25 Posts
3 Stars: 2 Votes


I can select pinned elements. I ve selected all what possible and unpinned.


This user is offline

 

Wed, Dec 18, 2019 at 7:54:58 PM | Can't unpin a view

#6

WWHub


site moderator|||

Joined: Tue, May 16, 2006
13079 Posts
3.5 Stars: 362 Votes


Something is wrong with the file or the view so just recreate it.


This user is online

 

Fri, Dec 20, 2019 at 5:13:38 PM | Can't unpin a view

#7

glenlake


active

Joined: Sun, Mar 11, 2012
25 Posts
3 Stars: 2 Votes


I've made a view based on the same level. It works well. You are right, the old view is probably corrupted. I cannot figure out what is "PINNED". But the project is big and I need to delete all what's possible.

Thank you again


This user is offline

 

Search this ThreadSearch this Thread | Page 1 of 1 |



Similar Threads

Thread/Thread Starter

Forum

Last Post

Replies

Pinned walls in 2014 can't UnPIN Walls

Revit Building >> Technical Support

Wed, Oct 15, 2014 at 8:33:17 PM

6

Beam system, cant offset?

Revit Structure >> Technical Support

Fri, Feb 13, 2009 at 2:16:03 PM

0

Problem with 'Coarse' & 'Fine' view options

Revit Building >> Technical Support

Thu, May 16, 2013 at 7:07:40 AM

8

'Activate View' on sheets

Revit Building >> Technical Support

Tue, May 7, 2013 at 4:26:56 PM

3

how are joined beams and floors in 3d view?

Revit Building >> Technical Support

Mon, Jun 27, 2005 at 11:54:40 AM

3

Site Stats

Members:

1551187

Objects:

21383

Forum Posts:

151401

Job Listings:

3

Sponsored Ads

Home | Forums | Downloads | Gallery | News & Articles | Resources | Jobs | Search | Advertise | About RevitCity.com | Link To Us | Site Map | Member List | Firm List | Contact Us

Copyright 2003-2010 Pierced Media LC, a design company. All Rights Reserved.

Page generation time: 2.4327

Login

User Name:

Password:

Remember Me  

Forgot Password?

Search Forums

Advanced Search

Search Forums

Advanced Search


Clear Highlights


Clear Highlights