RevitCity.com Logo

Home  |  Forums  |  Downloads  |  Gallery  |  News & Articles  |  Resources  |  Jobs  |  FAQ  |  SearchSearch  |  Join  |  LoginLogin

Welcome !

239 Users Online (116 Members): Show Users Online - Most ever was 626 - Mon, Jan 12, 2015 at 2:00:17 PM

 

Forums

Forums >> Revit Building >> Technical Support >> How to display optional string in cabinet tag

Search this ThreadSearch this Thread | Page 1 of 1 |

Fri, Mar 22, 2019 at 4:04:44 PM | How to display optional string in cabinet tag

#1

RandyNAI


active

Joined: Thu, Mar 12, 2015
0 Posts
5 Stars: 1 Votes


Hi all,

I created a cabinet tag that displays the cabinet width in the top half of the tag and the a detail number on the bottom.

They both work perfectly but I'd like to add a a text string ("L") to the top paramater if the cabinet is lockable.

The formula for the width paramater is a no-brainer ---> Width / 1"

I'm having lo luck getting it to work.

Here's what I've got so far:

(Width / 1")( IF (Lockable=YES ("L"))))

I get a "left parentheses not expected" error message.

Has anyone tried something like this before and maybe know how I can get this to work?

TIA!!


This user is offline

 

Mon, Mar 25, 2019 at 3:05:51 PM | How to display optional string in cabinet tag

#2

marmiketin1


active

Joined: Wed, Aug 19, 2015
0 Posts
4 Stars: 5 Votes


Not sure why you need to divide width by 1" but anyways.

If you want to have a parameter for lockable I would suggest you add a label in the tag that either reports the comments family parameter (instance) and then it can just be filled with whatever you like. Or you would add a shared parameter in the family and the project specifically for that.


This user is offline

 

Mon, Mar 25, 2019 at 3:17:51 PM | How to display optional string in cabinet tag

#3

RandyNAI


active

Joined: Thu, Mar 12, 2015
0 Posts
5 Stars: 1 Votes


thanks for the respeonse.

We use the / 1" because we need to display the width of the cabinet in inches.

I'll give your other suggestions a try!


This user is offline

 

Mon, Mar 25, 2019 at 5:40:43 PM | How to display optional string in cabinet tag

#4

marmiketin1


active

Joined: Wed, Aug 19, 2015
0 Posts
4 Stars: 5 Votes


You can make the label read 'inches' using the label properties. See attached image.



Attached Images

159214_Label.png

This user is offline

 

Search this ThreadSearch this Thread | Page 1 of 1 |



Similar Threads

Thread/Thread Starter

Forum

Last Post

Replies

display of families in different views

Revit Building >> Technical Support

Mon, Oct 19, 2009 at 2:15:23 PM

11

Optional Design Display

Community >> Newbies

Fri, Feb 27, 2015 at 4:25:55 PM

3

How do I cut cabinet to host recessed light? Using Revit 2009

Revit Building >> Technical Support

Thu, Apr 17, 2008 at 3:00:03 PM

6

Adding Optional Text Field to Keynote Tag

Revit Building >> Technical Support

Thu, Nov 13, 2008 at 2:52:47 PM

4

Dimension strings not adding up to the total length dimension string (2017)

Revit Building >> Technical Support

Fri, Mar 23, 2018 at 6:33:58 AM

1

Site Stats

Members:

1443279

Objects:

20775

Forum Posts:

150866

Job Listings:

6

Sponsored Ads

Home | Forums | Downloads | Gallery | News & Articles | Resources | Jobs | Search | Advertise | About RevitCity.com | Link To Us | Site Map | Member List | Firm List | Contact Us

Copyright 2003-2010 Pierced Media LC, a design company. All Rights Reserved.

Page generation time: 0.3197

Login

User Name:

Password:

Remember Me  

Forgot Password?

Search Forums

Advanced Search

Search Forums

Advanced Search


Clear Highlights


Clear Highlights