RevitCity.com Logo

Home  |  Forums  |  Downloads  |  Gallery  |  News & Articles  |  Resources  |  Jobs  |  FAQ  |  SearchSearch  |  Join  |  LoginLogin

Welcome !

246 Users Online (139 Members): Show Users Online - Most ever was 626 - Mon, Jan 12, 2015 at 2:00:17 PM

 

Forums

Forums >> Community >> Newbies >> Conduit Fitting Dimension

Search this ThreadSearch this Thread | Page 1 of 1 |

Thu, Aug 16, 2018 at 4:35:17 PM | Conduit Fitting Dimension

#1

swooll3


active

Joined: Tue, Jul 11, 2017
0 Posts
1 Stars: 1 Votes


Hello,

What would be the best way to pull a dimension from the center of a conduit fitting. I have some 90 degree bends that need dimensions right on the center of the 90. I tried adding some detail lines in the family but still can't see them placed in the model correctly. 


This user is offline

 

Thu, Aug 16, 2018 at 6:05:40 PM | Conduit Fitting Dimension

#2

Beaucoupnice


active
Beaucoupnice Avatar

Joined: Mon, Nov 19, 2007
93 Posts
3.5 Stars: 6 Votes


In family editor, use reference lines instead of detail lines. Select each one and in properties change them to Strong reference. Save and import into model. You should then be able to put dimension to the reference lines even though you cannot see them.


-----------------------------------

__________I'm the guy they come to when they didn't follow my recommended workflows.__________

This user is offline

 

Thu, Aug 16, 2018 at 9:24:30 PM | Conduit Fitting Dimension

#3

swooll3


active

Joined: Tue, Jul 11, 2017
0 Posts
1 Stars: 1 Votes


Worked perfect. Thanks 


This user is offline

 

Search this ThreadSearch this Thread | Page 1 of 1 |



Similar Threads

Thread/Thread Starter

Forum

Last Post

Replies

Cable Tray- Revit MEP 2013

Revit Systems >> Technical Support

Thu, Oct 4, 2012 at 11:22:42 PM

0

Conduit

Community >> The Studio

Tue, Jan 22, 2019 at 8:22:21 AM

2

Defining conductor types in Conduit

Revit Systems >> Technical Support

Fri, Jan 4, 2013 at 11:12:25 PM

0

DIMENSIONS HELP!

Community >> Newbies

Wed, Jul 26, 2017 at 7:25:05 PM

1

Conduit problem

Revit Building >> Technical Support

Wed, Sep 15, 2010 at 3:12:12 PM

1

Site Stats

Members:

1401462

Objects:

20357

Forum Posts:

150427

Job Listings:

6

Sponsored Ads

Home | Forums | Downloads | Gallery | News & Articles | Resources | Jobs | Search | Advertise | About RevitCity.com | Link To Us | Site Map | Member List | Firm List | Contact Us

Copyright 2003-2010 Pierced Media LC, a design company. All Rights Reserved.

Page generation time: 10.5532

Login

User Name:

Password:

Remember Me  

Forgot Password?

Search Forums

Advanced Search

Search Forums

Advanced Search


Clear Highlights


Clear Highlights