RevitCity.com Logo

Home  |  Forums  |  Downloads  |  Gallery  |  News & Articles  |  Resources  |  Jobs  |  FAQ  |  SearchSearch  |  Join  |  LoginLogin

Welcome !

183 Users Online (76 Members): Show Users Online - Most ever was 626 - Mon, Jan 12, 2015 at 2:00:17 PM

 

Forums

Forums >> Revit Building >> Technical Support >> locating/positioning linked model 2017

Search this ThreadSearch this Thread | Page 1 of 1 |

Fri, May 18, 2018 at 2:49:42 PM | locating/positioning linked model 2017

#1

ledgewood33


active

Joined: Thu, Jan 28, 2010
34 Posts
No Rating


so, i have a large project where i have created separate models for the site (topo, site walls, pool), and the other two buildings that we are designing. i have successfully linked each of the buildings into the site model and positioned them accordingly. now i would like to do the reverse and bring (link) the site model back into each of the building models for reference. so far when i bring the site model into the building model its position (location) is way off. i am forgetting the steps to properly locate the site model into the building model. i believe it has something to do with the shared coordinates. can someone explain the steps to locate the site model back into the building model. remember i have located the building model into the site model already.


This user is offline

 

Mon, May 21, 2018 at 9:28:18 PM | locating/positioning linked model 2017

#2

Beaucoupnice


active
Beaucoupnice Avatar

Joined: Mon, Nov 19, 2007
93 Posts
3.5 Stars: 6 Votes


open site model, make sure northings & eastings ( orientation) and height above ohd ( sea level ) is correct,  link in building model, shift building model to correct location, use publish coordinates to change the location of the building model, save and close building model. Do other building model.

 

Now if you open either building model and you want to link in the site model or the other building then use insert rvt and in open window go to options and pick insert with shared coordinates.


-----------------------------------

__________I'm the guy they come to when they didn't follow my recommended workflows.__________

This user is offline

 

Search this ThreadSearch this Thread | Page 1 of 1 |



Similar Threads

Thread/Thread Starter

Forum

Last Post

Replies

Copying elements from a linked architectural model into my host structural model

Revit Structure >> Technical Support

Thu, Feb 12, 2015 at 10:30:35 AM

1

Overriding grids of a linked model in view

Revit Building >> Technical Support

Wed, Oct 30, 2019 at 3:46:45 PM

5

Not able to place room copied from linked model

Revit Building >> Technical Support

Wed, Mar 18, 2015 at 1:10:37 PM

4

Unable to show colors of the linked model

Revit Building >> Technical Support

Mon, Oct 16, 2017 at 10:55:48 AM

1

Shared Coordinates

Revit Building >> Technical Support

Tue, Dec 1, 2009 at 7:04:58 AM

1

Site Stats

Members:

1623877

Objects:

22014

Forum Posts:

151625

Job Listings:

3

Sponsored Ads

Home | Forums | Downloads | Gallery | News & Articles | Resources | Jobs | Search | Advertise | About RevitCity.com | Link To Us | Site Map | Member List | Firm List | Contact Us

Copyright 2003-2010 Pierced Media LC, a design company. All Rights Reserved.

Page generation time: 1.1501

Login

User Name:

Password:

Remember Me  

Forgot Password?

Search Forums

Advanced Search

Search Forums

Advanced Search


Clear Highlights


Clear Highlights