RevitCity.com Logo

Home  |  Forums  |  Downloads  |  Gallery  |  News & Articles  |  Resources  |  Jobs  |  FAQ  |  SearchSearch  |  Join  |  LoginLogin

Welcome !

208 Users Online (94 Members): Show Users Online - Most ever was 626 - Mon, Jan 12, 2015 at 2:00:17 PM

 

Forums

Forums >> Revit Building >> Technical Support >> Point Cloud displaying very strangely - Graphics Card problem??

Search this ThreadSearch this Thread | Page 1 of 1 |

Fri, Apr 13, 2018 at 3:37:05 PM | Point Cloud displaying very strangely - Graphics Card problem??

#1

shawnc


active

Joined: Sat, Jul 27, 2013
0 Posts
No Rating


I'm having an issue with a point cloud not displaying properly - see attached pic.

The machine is using an NVIDIA graphics card, and if the same file is opened on a machine with a ATI Radeon card the issue does not happen.

The driver has been updated - makes no difference.

I'm not sure what else could be done or if it is a different kind of issue? I'm not technically proficient about hardware like this...

Revit 2016

Thanks!

 

 

 

 

 

 

 

 

 



Attached Images

157267_Point_Cloud_display_issue.jpg157267_Point_Cloud_display_issue_OK.jpg

This user is offline

 

Fri, Apr 13, 2018 at 3:44:14 PM | Point Cloud displaying very strangely - Graphics Card problem??

#2

WWHub


site moderator|||

Joined: Tue, May 16, 2006
13079 Posts
3.5 Stars: 346 Votes


The typical answer here would be to turn off hardware acceleration under the settings in th R pulldown.


This user is offline

 

Fri, Apr 13, 2018 at 5:26:16 PM | Point Cloud displaying very strangely - Graphics Card problem??

#3

shawnc


active

Joined: Sat, Jul 27, 2013
0 Posts
No Rating


Bummer its already off!!

 

 


This user is offline

 

Fri, Apr 13, 2018 at 8:51:02 PM | Point Cloud displaying very strangely - Graphics Card problem??

#4

blue442


active
blue442 Avatar

Joined: Tue, Aug 25, 2009
0 Posts
5 Stars: 1 Votes


then try turning it on!


This user is offline

View Website

Mon, Apr 16, 2018 at 10:05:48 AM | Point Cloud displaying very strangely - Graphics Card problem??

#5

shawnc


active

Joined: Sat, Jul 27, 2013
0 Posts
No Rating


Thanks Blue442, but of course I have tried both on and off options...

No difference.



Edited on: Mon, Apr 16, 2018 at 5:06:12 AM

This user is offline

 

Search this ThreadSearch this Thread | Page 1 of 1 |



Similar Threads

Thread/Thread Starter

Forum

Last Post

Replies

Revision Cloud graphics

Revit Building >> Technical Support

Fri, Nov 14, 2014 at 12:32:18 AM

5

lumion graphics card use

General Discussion >> Revit Project Management

Tue, Dec 2, 2014 at 8:03:22 AM

4

Revit 2014 Point Cloud Plot Issue

Revit Building >> Technical Support

Fri, Apr 25, 2014 at 1:44:48 PM

1

Point Cloud not appearing in Revit Structure 2015

Revit Building >> Technical Support

Tue, May 10, 2016 at 2:57:21 PM

4

Point Cloud in Revit 2014 no longer working in Revit 2015

Revit Building >> Technical Support

Fri, May 15, 2015 at 8:23:06 AM

2

Site Stats

Members:

1415985

Objects:

20397

Forum Posts:

150457

Job Listings:

6

Sponsored Ads

Home | Forums | Downloads | Gallery | News & Articles | Resources | Jobs | Search | Advertise | About RevitCity.com | Link To Us | Site Map | Member List | Firm List | Contact Us

Copyright 2003-2010 Pierced Media LC, a design company. All Rights Reserved.

Page generation time: 0.6824

Login

User Name:

Password:

Remember Me  

Forgot Password?

Search Forums

Advanced Search

Search Forums

Advanced Search


Clear Highlights


Clear Highlights