RevitCity.com Logo

Home  |  Forums  |  Downloads  |  Gallery  |  News & Articles  |  Resources  |  Jobs  |  FAQ  |  SearchSearch  |  Join  |  LoginLogin

Welcome !

334 Users Online (182 Members): Show Users Online - Most ever was 626 - Mon, Jan 12, 2015 at 2:00:17 PM

 

Forums

Forums >> Revit Structure >> Technical Support >> Level Dimensions - Need Help

Search this ThreadSearch this Thread | Page 1 of 1 |

Fri, Mar 9, 2018 at 2:52:37 PM | Level Dimensions - Need Help

#1

Cadman5540


active

Joined: Fri, Dec 8, 2017
0 Posts
No Rating


Hello,   

I'm new to Revit have a few questions.....

While making changes for the client (on the elevation pages)  I copied the Elevation Markers.   Now my Elevations Dimensions are off. 

Please see attached file.   Is there a way I can manually change the dimension text without changing the walls/and linked items?

Thanks!

 



Attached Images

156988_Elevation_Dimensions.jpg

This user is offline

View Website

Fri, Mar 9, 2018 at 7:35:18 PM | Level Dimensions - Need Help

#2

dgcad


active
dgcad Avatar

Joined: Fri, Mar 18, 2005
1231 Posts
3.5 Stars: 31 Votes


You coppied what ? The levels ? If so you need to 'STOP' immediately and learn how to use REVIT  . . . OMG . . . STOP NOW !!

 

Close the file, do not save, take your hand off the mouse, step back and take some REVIT lessons.

Edited on: Fri, Mar 9, 2018 at 1:37:31 PM



Edited on: Fri, Mar 9, 2018 at 1:41:38 PM

-----------------------------------

.

FULL 'DOWNLOAD ACCESS' to all 850+ CADclips videos for only $150

 

This user is offline

View Website

Sat, Mar 10, 2018 at 2:33:25 AM | Level Dimensions - Need Help

#3

Cadman5540


active

Joined: Fri, Dec 8, 2017
0 Posts
No Rating


Wow!!  That's awesome!  Thanks for the help!!


This user is offline

View Website

Sat, Mar 10, 2018 at 12:28:37 PM | Level Dimensions - Need Help

#4

WWHub


site moderator|||

Joined: Tue, May 16, 2006
13079 Posts
3.5 Stars: 327 Votes


Look, maybe dgcad was a little blunt but he is right.   You need to learn some basic fundamentals before jupping in with both feet like you question reveals.  To just answer you is not what you need.  Revit is not CAD and thinking/doing CAD processes will give you all sorts of problems.  Spend some time learning at least the basics of Revit - Start with some good Revit fundamental books or/and cadclips or better off, some outside training.


This user is offline

 

Tue, Mar 13, 2018 at 2:27:46 AM | Level Dimensions - Need Help

#5

Cadman5540


active

Joined: Fri, Dec 8, 2017
0 Posts
No Rating


Ok,  just to show you guys I kind of know what I'm doing.   Here's an addition I did over the weekend.   

It's not perfect, but it's not bad.   Your comments are welcomed!  

Thanks. 


This user is offline

View Website

Tue, Mar 13, 2018 at 12:49:48 PM | Level Dimensions - Need Help

#6

teafoe5


site moderator|||
teafoe5 Avatar

Joined: Fri, Nov 12, 2010
1749 Posts
4.5 Stars: 43 Votes


You don't have anything attached.  But back to your original question of "Is there a way I can manually change the dimension text without changing the walls/and linked items?"  The answer is no,  you can't "fake" things in Revit like that and you shouldn't.


This user is offline

View Website

Tue, Mar 13, 2018 at 1:36:28 PM | Level Dimensions - Need Help

#7

Cadman5540


active

Joined: Fri, Dec 8, 2017
0 Posts
No Rating


Ooops!   Here it is. 

Teofoe5, thank you for your reply.   

Edited on: Tue, Mar 13, 2018 at 8:43:22 AM

Edited on: Tue, Mar 13, 2018 at 9:05:13 AM

Edited on: Tue, Mar 13, 2018 at 9:06:11 AM

Edited on: Tue, Mar 13, 2018 at 9:07:46 AM



Edited on: Tue, Mar 13, 2018 at 9:09:29 AM

Attached Images

157024_10_Cottonwood_-_Sheet_-_A-1_-_EXTERIOR_ELEVATIONS_2_.jpg

This user is offline

View Website

Search this ThreadSearch this Thread | Page 1 of 1 |



Similar Threads

Thread/Thread Starter

Forum

Last Post

Replies

Dimensions

Revit Building >> Technical Support

Mon, Oct 3, 2005 at 9:44:59 PM

3

Copy Dimensions

Revit Building >> Technical Support

Fri, Oct 10, 2008 at 12:26:58 PM

2

Level Test & Dimensions

Revit Structure >> Technical Support

Sun, Aug 31, 2008 at 11:41:42 AM

4

columns wont host to level

Revit Building >> Technical Support

Tue, Feb 27, 2018 at 9:59:01 PM

1

Change spot elevation dimensions 0.00 coordinate

General Discussion >> Revit Project Management

Sat, Feb 4, 2012 at 4:56:05 PM

1

Site Stats

Members:

1197384

Objects:

19497

Forum Posts:

149443

Job Listings:

4

Sponsored Ads

Home | Forums | Downloads | Gallery | News & Articles | Resources | Jobs | Search | Advertise | About RevitCity.com | Link To Us | Site Map | Member List | Firm List | Contact Us

Copyright 2003-2010 Pierced Media LC, a design company. All Rights Reserved.

Page generation time: 0.2720

Login

User Name:

Password:

Remember Me  

Forgot Password?

Search Forums

Advanced Search

Search Forums

Advanced Search


Clear Highlights


Clear Highlights