RevitCity.com Logo

Home  |  Forums  |  Downloads  |  Gallery  |  News & Articles  |  Resources  |  Jobs  |  FAQ  |  SearchSearch  |  Join  |  LoginLogin

Welcome !

285 Users Online (176 Members): Show Users Online - Most ever was 626 - Mon, Jan 12, 2015 at 2:00:17 PM

 

Forums

Forums >> Workflow & Implementation >> Worksets >> Annotations Gray'd out?

Search this ThreadSearch this Thread | Page 1 of 1 |

Wed, Jan 31, 2018 at 8:20:43 PM | Annotations Gray'd out?

#1

StClairMaverick


active

Joined: Thu, Feb 2, 2006
5 Posts
5 Stars: 1 Votes


Hey All,

Having an issue (hopefully there is a simple solution). Typically we don't use many worksets for our projects but this is a stadium with a lot of seating so it's on a separate workset...

For the most part I want this workset to be "Inactive" and gray but when my "Gray inactive Worksets" is turned on all my Annotations are also grayed out... WHY? 

Can i get my annotations back to normal??

 

Thanks in advance!


This user is offline

 

Thu, Feb 1, 2018 at 5:41:44 AM | Annotations Gray'd out?

#2

Elnazer2


active

Joined: Thu, Feb 18, 2016
0 Posts
3 Stars: 2 Votes


i think the better process for what you need is to create a view filter for that workset and set it to halftone and then apply it to the desired view templates 


This user is offline

 

Thu, Feb 1, 2018 at 1:13:36 PM | Annotations Gray'd out?

#3

WWHub


site moderator|||

Joined: Tue, May 16, 2006
13079 Posts
3.5 Stars: 327 Votes


Not all annotations are greyed out - correct?  Only those tyed to the inactive workset like tags.

Elnazer2 has the proper answer.

 

You say you have a lot of seats.  Making a workset inactive doesn't improve efficiency of operation, the tool for that is to unload that workset.


This user is offline

 

Thu, Sep 20, 2018 at 5:53:00 PM | Annotations Gray'd out?

#4

StClairMaverick


active

Joined: Thu, Feb 2, 2006
5 Posts
5 Stars: 1 Votes


Thanks by the way guys. I guess i was trying do the wrong thing. I wanted the workset to be turned off for efficiency but still show up as "greyed out" or "transparent" but this is not a possibility. 

I just ended up turning off the workset when not required and turning back on to create PDF's or prints.

 

Thanks again..


This user is offline

 

Search this ThreadSearch this Thread | Page 1 of 1 |



Similar Threads

Thread/Thread Starter

Forum

Last Post

Replies

Can't load annotations

Revit Building >> Technical Support

Wed, Jun 27, 2007 at 9:23:05 PM

1

Gray walls

Revit Building >> Technical Support

Tue, Jun 13, 2006 at 6:07:37 PM

3

sections - level annotations

Revit Building >> Technical Support

Tue, Sep 6, 2005 at 12:33:03 AM

2

Doors make a gray shadow in Sections

Revit Building >> Technical Support

Wed, Apr 7, 2004 at 3:39:43 PM

4

Rendering coming out gray

Revit Building >> Technical Support

Wed, Jul 19, 2006 at 10:49:21 PM

1

Site Stats

Members:

1193587

Objects:

19487

Forum Posts:

149418

Job Listings:

4

Sponsored Ads

Home | Forums | Downloads | Gallery | News & Articles | Resources | Jobs | Search | Advertise | About RevitCity.com | Link To Us | Site Map | Member List | Firm List | Contact Us

Copyright 2003-2010 Pierced Media LC, a design company. All Rights Reserved.

Page generation time: 0.3661

Login

User Name:

Password:

Remember Me  

Forgot Password?

Search Forums

Advanced Search

Search Forums

Advanced Search


Clear Highlights


Clear Highlights