RevitCity.com Logo

Home  |  Forums  |  Downloads  |  Gallery  |  News & Articles  |  Resources  |  Jobs  |  FAQ  |  SearchSearch  |  Join  |  LoginLogin

Welcome !

335 Users Online (166 Members): Show Users Online - Most ever was 626 - Mon, Jan 12, 2015 at 2:00:17 PM

 

Forums

Forums >> Revit Building >> Technical Support >> One question about snaps

Search this ThreadSearch this Thread | Page 1 of 1 |

Sat, Mar 4, 2017 at 12:19:55 PM | One question about snaps

#1

unnbe


active

Joined: Wed, Jan 13, 2016
0 Posts
No Rating


Hi everyone!

When I'm trying to draw a line (LI) that ends very close to another, the snap automatically hooks the second to the first. Well, how could I change this operating range of the snaps?

This happens when the two lines start from the same origin.

To be clear, I need snaps, so I can't disable them (SO, Tab).

 

Thanks



Edited on: Sat, Mar 4, 2017 at 6:22:57 AM

This user is offline

 

Sat, Mar 4, 2017 at 1:25:37 PM | One question about snaps

#2

WWHub


site moderator|||

Joined: Tue, May 16, 2006
13079 Posts
3.5 Stars: 370 Votes


Use your tab key.


This user is offline

 

Sat, Mar 4, 2017 at 3:38:20 PM | One question about snaps

#3

unnbe


active

Joined: Wed, Jan 13, 2016
0 Posts
No Rating


Tab key disables completely the snap. That's not what I'm looking for, actually.


This user is offline

 

Tue, Mar 14, 2017 at 12:31:42 PM | One question about snaps

#4

Dheena14asian


active

Joined: Sat, Oct 8, 2016
0 Posts
No Rating


Find the attachement.

Make sure these default settings are same and try again !



Attached Images

153213_Capture.JPG

This user is offline

 

Tue, Mar 14, 2017 at 12:39:37 PM | One question about snaps

#5

WWHub


site moderator|||

Joined: Tue, May 16, 2006
13079 Posts
3.5 Stars: 370 Votes


The tab key will allow you to pick which endpoint you want.


This user is offline

 

Search this ThreadSearch this Thread | Page 1 of 1 |



Similar Threads

Thread/Thread Starter

Forum

Last Post

Replies

Dimension snaps in Revit 2022

Revit Building >> Technical Support

Wed, Aug 25, 2021 at 5:49:45 PM

2

Light fixture that snaps to ceiling grid?

Revit Building >> Technical Support

Thu, Jun 21, 2012 at 11:50:38 PM

1

Work with snaps

Revit Building >> Technical Support

Mon, Jun 7, 2010 at 3:09:03 PM

12

ACIS model imported to Revit, 3d Snaps not working.

Revit Structure >> Technical Support

Tue, Jun 21, 2011 at 2:48:33 AM

0

Repeating Detail - Snaps don't work

Revit Building >> Technical Support

Tue, Jan 25, 2011 at 3:33:15 PM

0

Site Stats

Members:

1651800

Objects:

22100

Forum Posts:

151693

Job Listings:

3

Sponsored Ads

Home | Forums | Downloads | Gallery | News & Articles | Resources | Jobs | Search | Advertise | About RevitCity.com | Link To Us | Site Map | Member List | Firm List | Contact Us

Copyright 2003-2010 Pierced Media LC, a design company. All Rights Reserved.

Page generation time: 1.1344

Login

User Name:

Password:

Remember Me  

Forgot Password?

Search Forums

Advanced Search

Search Forums

Advanced Search


Clear Highlights


Clear Highlights