RevitCity.com Logo

Home  |  Forums  |  Downloads  |  Gallery  |  News & Articles  |  Resources  |  Jobs  |  FAQ  |  SearchSearch  |  Join  |  LoginLogin

Welcome !

250 Users Online (150 Members): Show Users Online - Most ever was 626 - Mon, Jan 12, 2015 at 2:00:17 PM

 

Forums

Forums >> Revit Building >> Technical Support >> Odd issue with bushes...

Search this ThreadSearch this Thread | Page 1 of 1 |

Fri, Jan 6, 2017 at 6:31:33 PM | Odd issue with bushes...

#1

avminkler


active

Joined: Fri, Jan 6, 2017
0 Posts
No Rating


I'm pretty new to Revit and have come across a weird issue.  I have multiple instances of the same compenent (a bush) in my drawing but for some reason only 3 of them are showing up in my 3d views.  The others are still there and I can select them, they are just "ghosts" though.  I'm sure it's something simple I'm missing but any thoughts?  Attached are a few screen shots...thanks in advance!



Attached Images

152328_Capture.JPG152328_Capture1.JPG152328_Capture2.JPG

This user is offline

 

Fri, Jan 6, 2017 at 7:18:13 PM | Odd issue with bushes...

#2

WWHub


site moderator|||

Joined: Tue, May 16, 2006
13079 Posts
3.5 Stars: 305 Votes


Create a new view and see what you have.


This user is offline

 

Mon, Jan 9, 2017 at 8:48:04 PM | Odd issue with bushes...

#3

avminkler


active

Joined: Fri, Jan 6, 2017
0 Posts
No Rating


Thaks for the suggestion!  New view didn't help though.  I did notice that it only happens when the view is set to "realistic".  When it's just shaded or anything else I see all the bushes.  Any other thoughts?


This user is offline

 

Mon, Jan 9, 2017 at 9:55:01 PM | Odd issue with bushes...

#4

WWHub


site moderator|||

Joined: Tue, May 16, 2006
13079 Posts
3.5 Stars: 305 Votes


Typically, we have to trust you in your questions but over the years, I have learned that users don't always tell us everything 

We don't know if these are stock bushes or someone's family.  

We don't know how you placed these.  Did you copy them around or place multiple instances all at the same time.

My first thought without seeing the file is they are really not the same family.  Copy one of the ones that works and place it near these.   Did that work?  The realistic image is a 2D representation. 


This user is offline

 

Search this ThreadSearch this Thread | Page 1 of 1 |



Similar Threads

Thread/Thread Starter

Forum

Last Post

Replies

Landscaping, Flowers, Rose Bushes?

Community >> The Studio

Mon, Jun 1, 2015 at 4:20:08 AM

4

Rendered Tree problems in Walkthrough

Revit Building >> Technical Support

Thu, Apr 15, 2010 at 2:50:09 PM

2

Custom hatch of odd tile size

Revit Building >> Technical Support

Fri, Jul 20, 2012 at 10:27:57 PM

9

Odd shape crop view

Revit Structure >> Technical Support

Thu, Jan 8, 2015 at 1:15:15 AM

4

odd box look at curtain walls

Revit Building >> Technical Support

Thu, Oct 27, 2005 at 11:21:15 AM

3

Site Stats

Members:

957138

Objects:

18381

Forum Posts:

146346

Job Listings:

3

Sponsored Ads

Home | Forums | Downloads | Gallery | News & Articles | Resources | Jobs | Search | Advertise | About RevitCity.com | Link To Us | Site Map | Member List | Firm List | Contact Us

Copyright 2003-2010 Pierced Media LC, a design company. All Rights Reserved.

Page generation time: 0.2934

Login

User Name:

Password:

Remember Me  

Forgot Password?

Search Forums

Advanced Search

Search Forums

Advanced Search


Clear Highlights


Clear Highlights