RevitCity.com Logo

Home  |  Forums  |  Downloads  |  Gallery  |  News & Articles  |  Resources  |  Jobs  |  FAQ  |  SearchSearch  |  Join  |  LoginLogin

Welcome !

195 Users Online (56 Members): Show Users Online - Most ever was 626 - Mon, Jan 12, 2015 at 2:00:17 PM

 

Forums

Forums >> Revit Building >> Technical Support >> Electrical Systems Problem

Search this ThreadSearch this Thread | Page 1 of 1 |

Wed, Nov 2, 2016 at 4:52:05 PM | Electrical Systems Problem

#1

mrdiesel


active

Joined: Tue, Oct 4, 2016
0 Posts
No Rating


Im unable to load electircal family elments into my project. When i kick the button to add a plug for example it say nothing is loaded and asks if i want to load. i click yes, navigate to the folder and load for example GFI. when i click ok it pops up a another question asking i want to over ride the existing family.... i thought none where loaded, but ok i'll play.  then nothing. the button is de selected and im back to the start. I however can go in to place compoent and find the GFI plug there, but when i try to place it i get another warning that its not visable in the current view. so i hit V V and check and all electircal items are check visbable... so whats going on here?

 

Im in revit 15'


This user is offline

 

Thu, Nov 3, 2016 at 12:10:33 PM | Electrical Systems Problem

#2

WWHub


site moderator|||

Joined: Tue, May 16, 2006
13079 Posts
3.5 Stars: 370 Votes


First understand the difference between model elements and annotative elements.  Annotative elements can only be placed in 2D views or locked 3D.   Some electrical elements might just be symbols which would require you to be in a plan view with that VG category on.  The fact that the family you loaded was already in the project suggests it is in a different category.   Look in your family browser under all the categories for the GFI family you loaded.


This user is offline

 

Search this ThreadSearch this Thread | Page 1 of 1 |



Similar Threads

Thread/Thread Starter

Forum

Last Post

Replies

2014 HVAC and Plumbing shows on ribbon but no Electrical - All are checked

Revit Systems >> Technical Support

Mon, Mar 7, 2016 at 9:55:02 PM

2

Ceiling Grids in Electrical Discipline

Revit Systems >> Technical Support

Sun, Feb 24, 2008 at 3:36:22 AM

1

revit systems

Community >> The Studio

Wed, Jun 21, 2006 at 8:50:51 AM

1

Electrical wiring

Revit Systems >> Technical Support

Wed, Nov 12, 2008 at 10:22:36 AM

0

Wish list items

General Discussion >> Wishlist

Sat, Dec 23, 2006 at 9:48:40 PM

0

Site Stats

Members:

1653741

Objects:

22109

Forum Posts:

151692

Job Listings:

3

Sponsored Ads

Home | Forums | Downloads | Gallery | News & Articles | Resources | Jobs | Search | Advertise | About RevitCity.com | Link To Us | Site Map | Member List | Firm List | Contact Us

Copyright 2003-2010 Pierced Media LC, a design company. All Rights Reserved.

Page generation time: 0.5665

Login

User Name:

Password:

Remember Me  

Forgot Password?

Search Forums

Advanced Search

Search Forums

Advanced Search


Clear Highlights


Clear Highlights