RevitCity.com Logo

Home  |  Forums  |  Downloads  |  Gallery  |  News & Articles  |  Resources  |  Jobs  |  FAQ  |  SearchSearch  |  Join  |  LoginLogin

Welcome !

192 Users Online (90 Members): Show Users Online - Most ever was 626 - Mon, Jan 12, 2015 at 2:00:17 PM

 

Forums

Forums >> Revit Building >> Technical Support >> help making clouds in rendering.

Search this ThreadSearch this Thread | Page 1 of 1 |

Mon, Apr 24, 2006 at 4:01:21 PM | help making clouds in rendering.

#1

bryan324


active

Joined: Tue, Mar 7, 2006
15 Posts
5 Stars: 1 Votes


i cant figure out how to make clouds in my renderings. all i get is a teal blue background. can someone please help me figure out this problem??

This user is offline

 

Mon, Apr 24, 2006 at 4:25:26 PM | RE: help making clouds in rendering.

#2

TomDorner


active

Joined: Sun, Apr 25, 2004
1207 Posts
4.5 Stars: 25 Votes


I use background photgraphs rather than Accurender clouds. Check out the exchange "backdrops" at http://www.accustudio.com/ In Revit under the "environment" tab check background image and a Windows browse file box will open, select your file and you will now have a "background image" tab to control the image. If you want the Accurender clouds, then select the "clouds" option rather than background image. Tom

This user is offline

View Website

Mon, Apr 24, 2006 at 4:41:57 PM | RE: help making clouds in rendering.

#3

bryan324


active

Joined: Tue, Mar 7, 2006
15 Posts
5 Stars: 1 Votes


i check the clouds option but i still done get any clouds on my renderings. its just a black screen in the background

This user is offline

 

Wed, Apr 26, 2006 at 6:01:42 AM | RE: help making clouds in rendering.

#4

SuryaRamesh


active

Joined: Sat, Jan 21, 2006
10 Posts
1 Stars: 1 Votes


The clouds would have come, just that the scale is small..u can find them in stamp size in one of the corners.try out different densities, sizes etc.u will finally get them.and once u get them,u can make changes and they'll look very realistic.

This user is offline

 

Wed, Apr 26, 2006 at 7:25:11 PM | RE: help making clouds in rendering.

#5

Dgodfrey


active

Joined: Mon, Jul 4, 2005
137 Posts
4 Stars: 4 Votes


You have to be in a perspective view using the camera, not just the 3D view for the clouds to appear.

This user is offline

 

Search this ThreadSearch this Thread | Page 1 of 1 |



Similar Threads

Thread/Thread Starter

Forum

Last Post

Replies

No Clouds When I render Regardless of Rendering Settings?

Revit Building >> Technical Support

Mon, Oct 20, 2008 at 6:19:07 PM

1

Why no clouds

Revit Building >> Technical Support

Thu, Dec 5, 2019 at 11:35:53 PM

3

Rendering cloud trouble?

Revit Building >> Technical Support

Mon, Jun 30, 2008 at 3:48:15 PM

2

Revit clouds

Revit Building >> Technical Support

Tue, Jul 29, 2014 at 3:43:12 PM

2

Revision Clouds

Revit Building >> Technical Support

Tue, Dec 18, 2007 at 4:52:44 PM

1

Site Stats

Members:

1839661

Objects:

22618

Forum Posts:

152038

Job Listings:

3

Sponsored Ads

Home | Forums | Downloads | Gallery | News & Articles | Resources | Jobs | Search | Advertise | About RevitCity.com | Link To Us | Site Map | Member List | Firm List | Contact Us

Copyright 2003-2010 Pierced Media LC, a design company. All Rights Reserved.

Page generation time: 0.2950

Login

User Name:

Password:

Remember Me  

Forgot Password?

Search Forums

Advanced Search

Search Forums

Advanced Search


Clear Highlights


Clear Highlights