RevitCity.com Logo

Home  |  Forums  |  Downloads  |  Gallery  |  News & Articles  |  Resources  |  Jobs  |  FAQ  |  SearchSearch  |  Join  |  LoginLogin

Welcome !

42 Users Online (39 Members): Show Users Online - Most ever was 626 - Mon, Jan 12, 2015 at 2:00:17 PM

 

Forums

Forums >> Revit Building >> Technical Support >> how to underlay a plan in a duplacated plan

Search this ThreadSearch this Thread | Page 1 of 1 |

Sun, Jun 12, 2016 at 8:16:47 AM | how to underlay a plan in a duplacated plan

#1

chengran


active

Joined: Wed, Dec 24, 2014
0 Posts
3 Stars: 3 Votes


Look the attached pic, Thanks.



Attached Images

146013_.png

This user is offline

 

Mon, Jun 13, 2016 at 8:28:31 AM | how to underlay a plan in a duplacated plan

#2

marmiketin1


active

Joined: Wed, Aug 19, 2015
0 Posts
4.5 Stars: 10 Votes


Underlay is controlled in properties not visibility graphics.



Attached Images

146017_Underlay.png

This user is offline

 

Mon, Jun 13, 2016 at 9:44:17 AM | how to underlay a plan in a duplacated plan

#3

chengran


active

Joined: Wed, Dec 24, 2014
0 Posts
3 Stars: 3 Votes




Attached Images

146018_11.png

This user is offline

 

Mon, Jun 13, 2016 at 10:51:05 AM | how to underlay a plan in a duplacated plan

#4

Shatner86


active
Shatner86 Avatar

Joined: Fri, Feb 24, 2012
2 Posts
5 Stars: 2 Votes


chengran, 

Says you joined RevitCity in December 2014, you asking us to tell you how to put an underlay on? The parameter/drop down is clearly visiable on your second picture... currently set to "None"? or is there something more to your question? If so, please explain otherwise members won't be able to assist you.

 

As WWHub would say, 'garbage in = garbage out'

Thanks,

Shatner86


-----------------------------------

"Try not to become a man of success, but rather to become a man of value"

-Albert Einstein

This user is offline

 

Mon, Jun 13, 2016 at 12:12:56 PM | how to underlay a plan in a duplacated plan

#5

chengran


active

Joined: Wed, Dec 24, 2014
0 Posts
3 Stars: 3 Votes


Even you select NONE, all the elements such as WALLS WINDOWS  are underlayed in a duplicated plan. I do not know why


This user is offline

 

Mon, Jun 13, 2016 at 12:16:06 PM | how to underlay a plan in a duplacated plan

#6

chengran


active

Joined: Wed, Dec 24, 2014
0 Posts
3 Stars: 3 Votes


I could not select them unless  select potion are changed.


This user is offline

 

Mon, Jun 13, 2016 at 12:49:40 PM | how to underlay a plan in a duplacated plan

#7

marmiketin1


active

Joined: Wed, Aug 19, 2015
0 Posts
4.5 Stars: 10 Votes


It must have to do with your view range settings. They are probably set to the level below for bottom clip instead of associated level. View range is found in the view properties at the bottom.


This user is offline

 

Mon, Jun 13, 2016 at 2:27:25 PM | how to underlay a plan in a duplacated plan

#8

chengran


active

Joined: Wed, Dec 24, 2014
0 Posts
3 Stars: 3 Votes


Have nothing to do with the view range. There are only two leves and the view ranges are same.


This user is offline

 

Mon, Jun 13, 2016 at 2:33:45 PM | how to underlay a plan in a duplacated plan

#9

chengran


active

Joined: Wed, Dec 24, 2014
0 Posts
3 Stars: 3 Votes


the view range of floor and duplicated plans are same.


This user is offline

 

Tue, Jun 14, 2016 at 4:23:52 AM | how to underlay a plan in a duplacated plan

#10

Shatner86


active
Shatner86 Avatar

Joined: Fri, Feb 24, 2012
2 Posts
5 Stars: 2 Votes


hi Chengran,

 

So, you duplicated a plan and in your duplicated plan you can see the level below but on the original plan you could not see the level below and you are wondering why this is occurring and how it be fixed so that the plan below is not visiable? 

 

Anyway, so you have duplicted the plan and changed nothing what so ever? Have you tried duplicating the plan again?  I came across something similar where I duplicated a first floor view and applied a different View Template and for some reason i could see the ground floor walls, doors, windows, WC's etc. yet the rooms were still bound to where the first floor walls would have been and my content and my first floor furniture was visiable yet my ground floor furniture was not... very strange. 

 

Anyway, I remade the template and then it was happy, I read that sometimes the "associated" level can get confused when it is applied to a different level from which is was created. I say sometimes as I've been doing it for years and that was the only time its ever occurred.

 

Hope this helps.

 

Shatner86


-----------------------------------

"Try not to become a man of success, but rather to become a man of value"

-Albert Einstein

This user is offline

 

Tue, Jun 14, 2016 at 10:24:59 AM | how to underlay a plan in a duplacated plan

#11

chengran


active

Joined: Wed, Dec 24, 2014
0 Posts
3 Stars: 3 Votes


Yes, all the elements in original plan are underlayed in new duplicate plan, not halftone, not  underlay any level or plan. For small project this skill is very helpful. You do need to link a model.....


This user is offline

 

Tue, Jun 14, 2016 at 10:27:27 AM | how to underlay a plan in a duplacated plan

#12

chengran


active

Joined: Wed, Dec 24, 2014
0 Posts
3 Stars: 3 Votes


I try to set a View Template, but I do not know how to underlay elements in the View Template, instead of halftone...


This user is offline

 

Search this ThreadSearch this Thread | Page 1 of 1 |



Similar Threads

Thread/Thread Starter

Forum

Last Post

Replies

Underlay in Site Plan

Revit Building >> Technical Support

Fri, Aug 6, 2010 at 8:26:01 AM

3

REVIT 2015 - Underlay: EXPORT?

Revit Building >> Technical Support

Tue, Aug 5, 2014 at 2:54:54 PM

7

misguided underlay

Revit Building >> Technical Support

Tue, Feb 19, 2013 at 8:14:29 AM

7

Ceiling plan as underlay

Revit Building >> Technical Support

Fri, May 27, 2011 at 3:41:15 AM

6

My walls do not appear in an underlay on my roof plan.

Revit Building >> Technical Support

Fri, May 29, 2009 at 7:27:34 AM

5

Site Stats

Members:

2009855

Objects:

22931

Forum Posts:

152196

Job Listings:

3

Sponsored Ads

Home | Forums | Downloads | Gallery | News & Articles | Resources | Jobs | Search | Advertise | About RevitCity.com | Link To Us | Site Map | Member List | Firm List | Contact Us

Copyright 2003-2010 Pierced Media LC, a design company. All Rights Reserved.

Page generation time: 1.0892

Login

User Name:

Password:

Remember Me  

Forgot Password?

Search Forums

Advanced Search

Search Forums

Advanced Search


Clear Highlights


Clear Highlights