RevitCity.com Logo

Home  |  Forums  |  Downloads  |  Gallery  |  News & Articles  |  Resources  |  Jobs  |  FAQ  |  SearchSearch  |  Join  |  LoginLogin

Welcome !

443 Users Online (255 Members): Show Users Online - Most ever was 626 - Mon, Jan 12, 2015 at 2:00:17 PM

 

Forums

Forums >> Revit Systems >> Technical Support >> temporary dimensions require me to pan to see them

Search this ThreadSearch this Thread | Page 1 of 1 |

Sat, Mar 26, 2016 at 2:50:39 AM | temporary dimensions require me to pan to see them

#1

trickhammer


active

Joined: Mon, Mar 15, 2010
0 Posts
No Rating


Is there a setting that would force temporary dimensions to appear on the screen rather than in a location that requires me to pan to see them?


This user is offline

 

Sat, Mar 26, 2016 at 12:52:07 PM | temporary dimensions require me to pan to see them

#2

Beaucoupnice


active
Beaucoupnice Avatar

Joined: Mon, Nov 19, 2007
93 Posts
3.5 Stars: 6 Votes


Hi, By a temporary dimension do you mean a dimension that appears when you use the ruler/measurement tool?

 

If so, no thise measurements disappear once you finish using that tool.

 

If you need a dimension a bit more permanently just put a proper dimension on it, use it for what you need and then delete it.


-----------------------------------

__________I'm the guy they come to when they didn't follow my recommended workflows.__________

This user is offline

 

Sat, Mar 26, 2016 at 1:54:34 PM | temporary dimensions require me to pan to see them

#3

trickhammer


active

Joined: Mon, Mar 15, 2010
0 Posts
No Rating


I am refering to the blue dimensions that appear when you select an element.  It's just an annoyance.


This user is offline

 

Sat, Mar 26, 2016 at 2:01:10 PM | temporary dimensions require me to pan to see them

#4

trickhammer


active

Joined: Mon, Mar 15, 2010
0 Posts
No Rating


Attached is a screen shot.  The wall selected is highlighted however I need to pan slightly to reveal the dimension located just off the top of screen.



Attached Images

144712_Screenshot_2016-03-26_08.58.00.png

This user is offline

 

Sat, Mar 26, 2016 at 2:52:41 PM | temporary dimensions require me to pan to see them

#5

WWHub


site moderator|||

Joined: Tue, May 16, 2006
13079 Posts
3.5 Stars: 361 Votes


It takes awhile to get used to the temporary dimensions.  The best advice I have is don't zoom in so close, this is not CAD.  Revit's automatic snaps don't require you to zoom as close as CAD did.


This user is offline

 

Search this ThreadSearch this Thread | Page 1 of 1 |



Similar Threads

Thread/Thread Starter

Forum

Last Post

Replies

temporary dimensions

Revit Building >> Technical Support

Wed, Jul 1, 2009 at 3:50:50 PM

1

Temporary Dimensions and Wall centerlines

Revit Building >> Technical Support

Thu, Oct 20, 2011 at 6:31:20 PM

9

temporary dimensions disappeared

Revit Building >> Technical Support

Wed, Apr 25, 2012 at 3:37:51 PM

2

Temporary dimensions and stacked walls

Revit Building >> Technical Support

Wed, Feb 9, 2011 at 2:47:10 PM

2

Temporary Dimensions

Revit Building >> Technical Support

Mon, Jun 30, 2014 at 2:57:47 PM

2

Site Stats

Members:

1531764

Objects:

21320

Forum Posts:

151323

Job Listings:

3

Sponsored Ads

Home | Forums | Downloads | Gallery | News & Articles | Resources | Jobs | Search | Advertise | About RevitCity.com | Link To Us | Site Map | Member List | Firm List | Contact Us

Copyright 2003-2010 Pierced Media LC, a design company. All Rights Reserved.

Page generation time: 0.3423

Login

User Name:

Password:

Remember Me  

Forgot Password?

Search Forums

Advanced Search

Search Forums

Advanced Search


Clear Highlights


Clear Highlights