RevitCity.com Logo

Home  |  Forums  |  Downloads  |  Gallery  |  News & Articles  |  Resources  |  Jobs  |  FAQ  |  SearchSearch  |  Join  |  LoginLogin

Welcome !

189 Users Online (56 Members): Show Users Online - Most ever was 626 - Mon, Jan 12, 2015 at 2:00:17 PM

 

Forums

Forums >> Revit Systems >> Technical Support >> Linked Architectural Model

Search this ThreadSearch this Thread | Page 1 of 1 |

Thu, Mar 24, 2016 at 10:07:28 AM | Linked Architectural Model

#1

AdeB


active

Joined: Thu, Mar 24, 2016
0 Posts
No Rating


Can anyone help?

When I link an Architectural model into my Systems Template, it appears but all the elements are transparent. This is very helpful for installing M&E equipment, but, occasionally I would like to do a walkthrough for clients and would like to be able to turn on the materials that have been applied to the architectural model, but do it within the Systems Template which includes my M&E services.

Can this be done? If so, how?

Thanks guys.


This user is offline

 

Thu, Mar 24, 2016 at 11:36:49 AM | Linked Architectural Model

#2

WWHub


site moderator|||

Joined: Tue, May 16, 2006
13079 Posts
3.5 Stars: 361 Votes


I have never seen a file linked into a template and I'm sure that is not supported.  Did you really mean this or did you mean linked into your project that was created using your systems template?

 

Change you view to coordination and see what happens.


This user is offline

 

Thu, Mar 24, 2016 at 11:56:26 AM | Linked Architectural Model

#3

AdeB


active

Joined: Thu, Mar 24, 2016
0 Posts
No Rating


Hi, apologies, I have created a new project using the Systems Template.  When I then link the Architectural (.rvt) file into my project, is when all the elements are transparent and I cannot see the materials.


This user is offline

 

Thu, Mar 24, 2016 at 12:07:28 PM | Linked Architectural Model

#4

WWHub


site moderator|||

Joined: Tue, May 16, 2006
13079 Posts
3.5 Stars: 361 Votes


We try very hard to anser user questions but it all seems to be wasted when they don't read our answers.

 

As I wrote "Change you view to coordination and see what happens." It's in view properties - view discipline.


This user is offline

 

Thu, Mar 24, 2016 at 12:22:52 PM | Linked Architectural Model

#5

AdeB


active

Joined: Thu, Mar 24, 2016
0 Posts
No Rating


Apologies again, I was only trying to explain myself correctly and you help has solved my issue and all is good with the world now so thanks.


This user is offline

 

Search this ThreadSearch this Thread | Page 1 of 1 |



Similar Threads

Thread/Thread Starter

Forum

Last Post

Replies

Rooms not displaying from linked architectural model - Revit 2018

Revit Building >> Technical Support

Thu, Jan 17, 2019 at 8:41:26 PM

2

visibility of reinforcing from linked structural model in architectural sections

Revit Building >> Technical Support

Thu, May 29, 2008 at 8:44:37 PM

1

Linked Revit Model Sheets

Revit Structure >> Technical Support

Fri, Apr 5, 2013 at 5:04:28 PM

5

Linked Model - Losing only some doors from linked model

Revit Structure >> Technical Support

Thu, Oct 21, 2010 at 6:52:14 PM

4

"Lock/Pin" Linked Architectural Model

Revit Building >> Technical Support

Fri, Feb 11, 2011 at 4:13:52 PM

3

Site Stats

Members:

1548931

Objects:

21379

Forum Posts:

151397

Job Listings:

3

Sponsored Ads

Home | Forums | Downloads | Gallery | News & Articles | Resources | Jobs | Search | Advertise | About RevitCity.com | Link To Us | Site Map | Member List | Firm List | Contact Us

Copyright 2003-2010 Pierced Media LC, a design company. All Rights Reserved.

Page generation time: 0.6128

Login

User Name:

Password:

Remember Me  

Forgot Password?

Search Forums

Advanced Search

Search Forums

Advanced Search


Clear Highlights


Clear Highlights