RevitCity.com Logo

Home  |  Forums  |  Downloads  |  Gallery  |  News & Articles  |  Resources  |  Jobs  |  FAQ  |  SearchSearch  |  Join  |  LoginLogin

Welcome !

131 Users Online (38 Members): Show Users Online - Most ever was 626 - Mon, Jan 12, 2015 at 2:00:17 PM

 

Forums

Forums >> Revit Structure >> Technical Support >> Wall openings disappear when linked model is turned off

Search this ThreadSearch this Thread | Page 1 of 1 |

Wed, Mar 16, 2016 at 6:00:24 PM | Wall openings disappear when linked model is turned off

#1

mark7321


active

Joined: Mon, Nov 9, 2009
28 Posts
No Rating


I'm using Revit 2015. I have an architect's model linked in my structural model. I modeled the walls and created an elevation to be able to cut the individual openings in the walls to match the architect's model. I clicked on the wall in the elevation view and the wall highlights in blue, Next I click "Edit Profile" in the ribbon to cut the openings to match the linked architect's model. Finally, I click the green check mark to finish. I now go to the plan view and adjust my view range so the openings appear in my plan.

   Here's where it gets strange.... When I uncheck the architect's model in Visibility Graphics so it temporarily doesn't appear in my plan, the openings I've cut in my structural walls dissppear. I don't ever remember my structural openings being associated with a linked model and disappearing when the linked model is turned off. Please help.


This user is offline

 

Search this ThreadSearch this Thread | Page 1 of 1 |



Similar Threads

Thread/Thread Starter

Forum

Last Post

Replies

Wall openings not showing in linked model

Revit Building >> Technical Support

Thu, Mar 15, 2018 at 7:07:06 PM

3

Problems with linked file

Revit Building >> Technical Support

Fri, May 25, 2007 at 5:38:30 PM

2

Copy Monitor Shaft Openings

Revit Structure >> Technical Support

Fri, Oct 22, 2010 at 1:16:14 AM

2

Autodesk A360 - Linked model don't appear

Revit Systems >> Technical Support

Wed, Jan 4, 2017 at 10:49:01 AM

0

Not able to place room copied from linked model

Revit Building >> Technical Support

Wed, Mar 18, 2015 at 1:10:37 PM

4

Site Stats

Members:

1780175

Objects:

22479

Forum Posts:

151947

Job Listings:

3

Sponsored Ads

Home | Forums | Downloads | Gallery | News & Articles | Resources | Jobs | Search | Advertise | About RevitCity.com | Link To Us | Site Map | Member List | Firm List | Contact Us

Copyright 2003-2010 Pierced Media LC, a design company. All Rights Reserved.

Page generation time: 1.0564

Login

User Name:

Password:

Remember Me  

Forgot Password?

Search Forums

Advanced Search

Search Forums

Advanced Search


Clear Highlights


Clear Highlights