RevitCity.com Logo

Home  |  Forums  |  Downloads  |  Gallery  |  News & Articles  |  Resources  |  Jobs  |  FAQ  |  SearchSearch  |  Join  |  LoginLogin

Welcome !

53 Users Online (52 Members): Show Users Online - Most ever was 626 - Mon, Jan 12, 2015 at 2:00:17 PM

 

Forums

Forums >> Revit Building >> Technical Support >> System mac

Search this ThreadSearch this Thread | Page 1 of 1 |

Wed, Apr 5, 2006 at 4:35:06 AM | System mac

#1

vampyre


active

Joined: Mon, Apr 3, 2006
39 Posts
No Rating


I am considering buying a mac but i need to know if revit will ork efficiently on it,can someone please help me out on this. vampyre

-----------------------------------
vampyre I want to suck your blood. :z

This user is offline

 

Wed, Apr 5, 2006 at 6:13:41 AM | RE: System mac

#2

taythebay


active

Joined: Mon, Jul 18, 2005
7 Posts
No Rating


Revit requires Windows. ArchiCAD will run on Mac, but I would not pursue that path. Cheers

This user is offline

 

Wed, Apr 5, 2006 at 6:17:39 AM | RE: System mac

#3

coreed


site moderator|||
coreed Avatar

Joined: Fri, Feb 10, 2006
1874 Posts
4 Stars: 16 Votes


you can buy one the new intel-chip based Macs when they come out best regards, coreed,aia

This user is offline

 

Wed, Apr 5, 2006 at 10:37:25 AM | RE: System mac

#4

vampyre


active

Joined: Mon, Apr 3, 2006
39 Posts
No Rating


thank you all much obliged

-----------------------------------
vampyre I want to suck your blood. :z

This user is offline

 

Wed, Apr 5, 2006 at 1:19:42 PM | RE: System mac

#5

medmonds


active

Joined: Wed, Jan 18, 2006
5 Posts
No Rating


If you haven't read the news today, see here: http://www.apple.com/pr/library/2006/apr/05bootcamp.html http://www.macworld.com/news/2006/04/05/bootcamp/index.php Windows is now officially "supported" on the new intel macs to run natively.

This user is offline

 

Wed, Mar 14, 2007 at 10:21:35 AM | System mac

#6

rodells


active

Joined: Tue, Nov 30, 2004
27 Posts
No Rating


The apple computers come with Nvidea graphics cards for the highest end desktop, but for the macbook or macbook pro, the graphics are run by ATI components.    I am hesitant to look at anything but Nvidea because of the Open GL issue (Nvidea handles it; others say they do, but actually do not).     Otherwise, the Apple option would be very tempting...

It would be nice to have some benchmark or performance tests of Revit on the new Apples.


This user is offline

View Website

Search this ThreadSearch this Thread | Page 1 of 1 |



Similar Threads

Thread/Thread Starter

Forum

Last Post

Replies

Has anyone used a Mac with Windows and Revit?

Workflow & Implementation >> Hardware

Tue, Aug 18, 2009 at 8:16:24 AM

3

AutoCAD For Mac

Community >> The Studio

Sat, Sep 18, 2010 at 9:11:36 AM

10

Anyone using Revit 2008 on an Intel MAC Computer?

Revit Building >> Technical Support

Sat, Dec 5, 2020 at 10:16:26 AM

1

Revit, Mac, and Linux?

Revit Building >> Technical Support

Mon, Jun 30, 2008 at 10:37:19 AM

1

Revit 2009 on Mac, How to select multiple items

Revit Building >> Technical Support

Tue, Jul 13, 2010 at 11:48:42 AM

7

Site Stats

Members:

2010310

Objects:

22931

Forum Posts:

152196

Job Listings:

3

Sponsored Ads

Home | Forums | Downloads | Gallery | News & Articles | Resources | Jobs | Search | Advertise | About RevitCity.com | Link To Us | Site Map | Member List | Firm List | Contact Us

Copyright 2003-2010 Pierced Media LC, a design company. All Rights Reserved.

Page generation time: 0.3825

Login

User Name:

Password:

Remember Me  

Forgot Password?

Search Forums

Advanced Search

Search Forums

Advanced Search


Clear Highlights


Clear Highlights