RevitCity.com Logo

Home  |  Forums  |  Downloads  |  Gallery  |  News & Articles  |  Resources  |  Jobs  |  FAQ  |  SearchSearch  |  Join  |  LoginLogin

Welcome !

379 Users Online (211 Members): Show Users Online - Most ever was 626 - Mon, Jan 12, 2015 at 2:00:17 PM

 

Forums

Forums >> Revit Building >> Technical Support >> Text(family #1) not showing after loading into family #3

Search this ThreadSearch this Thread | Page 1 of 1 |

Mon, Jan 19, 2015 at 1:34:07 AM | Text(family #1) not showing after loading into family #3

#1

annateo301


active

Joined: Tue, Aug 4, 2009
70 Posts
No Rating


Hello guys,

 

I wanna make a parametric North point family with the text 'north'. I've created the text in a Generic Annotation family, loaded that family into my north symbol family. There is no issue up to this step. However, when I tried loading this into the third family, where I add the rotation parameter, the text doesn't show up. Would anyone know why is that the case?

 

Attached family for reference.

 

Thanks heaps in advance!



This user is offline

 

Mon, Jan 19, 2015 at 3:45:46 PM | Text(family #1) not showing after loading into family #3

#2

WWHub


site moderator|||

Joined: Tue, May 16, 2006
13079 Posts
3.5 Stars: 359 Votes


Explain "... when I tried loading this into the third family..."   What and why?


This user is offline

 

Mon, Jan 19, 2015 at 7:10:57 PM | Text(family #1) not showing after loading into family #3

#3

annateo301


active

Joined: Tue, Aug 4, 2009
70 Posts
No Rating


When I tried loading the text family and the north point family into the family where I add the rotation parameter.


This user is offline

 

Mon, Jan 19, 2015 at 7:40:50 PM | Text(family #1) not showing after loading into family #3

#4

WWHub


site moderator|||

Joined: Tue, May 16, 2006
13079 Posts
3.5 Stars: 359 Votes


You already have a rotation parameter..... The family works as is.


This user is offline

 

Mon, Jan 19, 2015 at 7:59:42 PM | Text(family #1) not showing after loading into family #3

#5

annateo301


active

Joined: Tue, Aug 4, 2009
70 Posts
No Rating


But the text is not visible in the parameter family. Would you know why?


This user is offline

 

Mon, Jan 19, 2015 at 8:12:46 PM | Text(family #1) not showing after loading into family #3

#6

WWHub


site moderator|||

Joined: Tue, May 16, 2006
13079 Posts
3.5 Stars: 359 Votes


I don't understand.... I can see it.



Attached Images

136739_Capture.JPG

This user is offline

 

Mon, Jan 19, 2015 at 8:31:09 PM | Text(family #1) not showing after loading into family #3

#7

annateo301


active

Joined: Tue, Aug 4, 2009
70 Posts
No Rating


Huh? Must have something to do with my computer graphic then.. Thanks WWHub!


This user is offline

 

Mon, Jan 19, 2015 at 8:34:19 PM | Text(family #1) not showing after loading into family #3

#8

annateo301


active

Joined: Tue, Aug 4, 2009
70 Posts
No Rating


Another question.. Not sure if anyone has succesfully achieved this. But is it possible to assign the parametric north point to respond to the Project North within a project automatically when you place the north point on the view or placing the view into a sheet that has the built in north point parametric?


This user is offline

 

Mon, Jan 19, 2015 at 8:39:53 PM | Text(family #1) not showing after loading into family #3

#9

WWHub


site moderator|||

Joined: Tue, May 16, 2006
13079 Posts
3.5 Stars: 359 Votes


No way that I can think.....would be all manual.


This user is offline

 

Mon, Jan 19, 2015 at 8:43:21 PM | Text(family #1) not showing after loading into family #3

#10

annateo301


active

Joined: Tue, Aug 4, 2009
70 Posts
No Rating


Ok. Thanks for your help!


This user is offline

 

Search this ThreadSearch this Thread | Page 1 of 1 |



Similar Threads

Thread/Thread Starter

Forum

Last Post

Replies

Creating Text in a Family

Revit Structure >> Technical Support

Thu, Jun 5, 2008 at 2:32:20 PM

6

Errror loading door family

Revit Building >> Technical Support

Wed, Dec 2, 2009 at 4:10:48 AM

1

Loading hatches and text styles into title block family

Revit Building >> Technical Support

Wed, Jan 4, 2012 at 5:50:49 PM

2

Custom Linetype Not Showing When Inside of Another Family?

Revit Structure >> Technical Support

Mon, Jan 25, 2016 at 3:11:55 PM

3

family trouble

Revit Building >> Technical Support

Sun, Sep 7, 2014 at 2:29:19 PM

3

Site Stats

Members:

1511598

Objects:

21248

Forum Posts:

151238

Job Listings:

3

Sponsored Ads

Home | Forums | Downloads | Gallery | News & Articles | Resources | Jobs | Search | Advertise | About RevitCity.com | Link To Us | Site Map | Member List | Firm List | Contact Us

Copyright 2003-2010 Pierced Media LC, a design company. All Rights Reserved.

Page generation time: 3.6154

Login

User Name:

Password:

Remember Me  

Forgot Password?

Search Forums

Advanced Search

Search Forums

Advanced Search


Clear Highlights


Clear Highlights