RevitCity.com Logo

Home  |  Forums  |  Downloads  |  Gallery  |  News & Articles  |  Resources  |  Jobs  |  FAQ  |  SearchSearch  |  Join  |  LoginLogin

Welcome !

234 Users Online (101 Members): Show Users Online - Most ever was 626 - Mon, Jan 12, 2015 at 2:00:17 PM

 

Forums

Forums >> Revit Building >> Technical Support >> Mirror issues, mouse selection issues

Search this ThreadSearch this Thread | Page 1 of 1 |

Wed, Dec 10, 2014 at 9:24:24 PM | Mirror issues, mouse selection issues

#1

sroreilly


active

Joined: Mon, Jan 17, 2011
97 Posts
No Rating


Using Revit 2014.

For two days I have been having two issues. 

1. When I attempt to mirror projects, I get the error message: "Analytical model edge cannot have a length of zero". To get yesterday's project drawing to mirror, I deleted all the foundation walls & slabs, & kept trying until it worked. 

2. On floor plan views, I cannot select anything with my mouse. (It started with not being able to drag stuff, now I can't select things in plan view.. )

I didn't change anything in setting up my projects (these are plans I've used before with no issues). I have not changed my options in Revit, nor any mouse settings. 

I'm ready to throw the tower across the room...... Any suggestions? I'll go eat some more chocolate while I hope someone has a suggestion!

Thanks,

Susan. 


This user is offline

 

Wed, Dec 10, 2014 at 10:05:24 PM | Mirror issues, mouse selection issues

#2

WWHub


site moderator|||

Joined: Tue, May 16, 2006
13079 Posts
3.5 Stars: 356 Votes


Start by installing all updates - 2 I believe.

Close the project and re-open with an audit.

 

Tell us more:

  • worksets
  • phases
  • links
  • are you using 'mirror project' tool or just the mirror command?
  • Are you in structure?

This user is offline

 

Wed, Dec 10, 2014 at 10:14:28 PM | Mirror issues, mouse selection issues

#3

sroreilly


active

Joined: Mon, Jan 17, 2011
97 Posts
No Rating


Thanks.....

here's an update: I seem to have better luck mirroring when I remove all structural beams.... Never had to do that before. 

- no special worksets used

-no phases (these are small projects, just me using the program..... (lonely world, here!))

-no links

-I'm using the mirror project tool, under Position in the Project Location tab

-I'm not in Structure, but I believe it has to do with structural beams. Though, this is a new issue.

-all updates are installed. 

-I've rebooted my computer.... never opened with an audit before...... hmmmmm. 

(Chocolate worked... I'm calmer ;-) )


This user is offline

 

Search this ThreadSearch this Thread | Page 1 of 1 |



Similar Threads

Thread/Thread Starter

Forum

Last Post

Replies

Zoom Issues

Revit Building >> Technical Support

Sat, Dec 1, 2012 at 10:32:57 AM

2

Logitech MX-1000 Mouse issues

Revit Building >> Technical Support

Tue, Oct 11, 2005 at 3:56:31 PM

2

Mirror reflection always looks too distorted in renderings

Revit Building >> Technical Support

Tue, Jan 27, 2009 at 10:15:43 PM

10

ISSUES

Community >> Newbies

Sat, Oct 15, 2016 at 8:18:38 AM

3

RAC 2012 Highlight / Select issues

Revit Building >> Technical Support

Wed, Jul 27, 2011 at 10:47:35 PM

3

Site Stats

Members:

1491573

Objects:

21156

Forum Posts:

151137

Job Listings:

3

Sponsored Ads

Home | Forums | Downloads | Gallery | News & Articles | Resources | Jobs | Search | Advertise | About RevitCity.com | Link To Us | Site Map | Member List | Firm List | Contact Us

Copyright 2003-2010 Pierced Media LC, a design company. All Rights Reserved.

Page generation time: 0.1852

Login

User Name:

Password:

Remember Me  

Forgot Password?

Search Forums

Advanced Search

Search Forums

Advanced Search


Clear Highlights


Clear Highlights