RevitCity.com Logo

Home  |  Forums  |  Downloads  |  Gallery  |  News & Articles  |  Resources  |  Jobs  |  FAQ  |  SearchSearch  |  Join  |  LoginLogin

Welcome !

285 Users Online (177 Members): Show Users Online - Most ever was 626 - Mon, Jan 12, 2015 at 2:00:17 PM

 

Forums

Forums >> Community >> The Studio >> You know bugs me?

Search this ThreadSearch this Thread | Page 1 of 1 |

Tue, Oct 28, 2014 at 1:48:48 AM | You know bugs me?

#1

starslicer


active

Joined: Sat, Jan 5, 2008
0 Posts
No Rating


Lots of things, but specifically today, lack of decent grass in Revit renders. I mean come on, would it be that hard to add displacement to autodesk materials so we could displace decent grass in Revit?

 

/rant


This user is offline

 

Tue, Oct 28, 2014 at 12:56:23 PM | You know bugs me?

#2

WWHub


site moderator|||

Joined: Tue, May 16, 2006
13079 Posts
3.5 Stars: 346 Votes


Revit is NOT a rendering program! 


This user is offline

 

Wed, Dec 17, 2014 at 4:59:49 PM | You know bugs me?

#3

revitape


active
revitape Avatar

Joined: Tue, Nov 13, 2007
111 Posts
4.5 Stars: 9 Votes


Agree, WW. Revit renders, but it is not a rendering program. I prefer Lumion for that because it's way faster and easier than Max or similar but delivers similar or equal results.


-----------------------------------

High quality modern Revit furniture!

www.therevitcollection.com

The Revit Collection: High Quality Revit Families | Revit Furniture

This user is offline

View Website

Thu, Dec 18, 2014 at 5:21:57 PM | You know bugs me?

#4

rbcameron2


active
rbcameron2 Avatar

Joined: Sun, Oct 19, 2008
101 Posts
4 Stars: 23 Votes


I've seen some decent grass swatches, but not OOTB revit style.

While it certainly isn't 3D, if mapped out properly and your view is small enough (no big site plan birds eye views), it can really make a difference.  see attached.



Edited on: Thu, Dec 18, 2014 at 11:23:10 AM

Attached Images

136342_biggrass1201307181504207537.jpg

-----------------------------------

RB Cameron

3D Medical Equipment

Download Revit Healthcare Models Now

Download Other Revit + 3dsMax Models Here

This user is offline

View Website

Search this ThreadSearch this Thread | Page 1 of 1 |



Similar Threads

Thread/Thread Starter

Forum

Last Post

Replies

Elevation bugs show up out side of Crop Region on sheets.. Why?

Revit Building >> Technical Support

Thu, Sep 7, 2006 at 12:38:06 AM

4

Bugs...and only bugs [ 1 2 3 ]

Community >> The Studio

Fri, Sep 13, 2013 at 12:19:10 AM

42

Functionality Bugs

Workflow & Implementation >> Chameleon

Sat, Jan 3, 2015 at 7:29:13 AM

4

Adding SIM / TYP to Detail View Callouts

Revit Building >> Technical Support

Wed, Feb 8, 2012 at 11:21:23 PM

0

BUGS IN '08

Revit Building >> Technical Support

Wed, Jul 11, 2007 at 8:38:57 PM

2

Site Stats

Members:

1415785

Objects:

20388

Forum Posts:

150453

Job Listings:

6

Sponsored Ads

Home | Forums | Downloads | Gallery | News & Articles | Resources | Jobs | Search | Advertise | About RevitCity.com | Link To Us | Site Map | Member List | Firm List | Contact Us

Copyright 2003-2010 Pierced Media LC, a design company. All Rights Reserved.

Page generation time: 0.6945

Login

User Name:

Password:

Remember Me  

Forgot Password?

Search Forums

Advanced Search

Search Forums

Advanced Search


Clear Highlights


Clear Highlights