RevitCity.com Logo

Home  |  Forums  |  Downloads  |  Gallery  |  News & Articles  |  Resources  |  Jobs  |  FAQ  |  SearchSearch  |  Join  |  LoginLogin

Welcome !

231 Users Online (99 Members): Show Users Online - Most ever was 626 - Mon, Jan 12, 2015 at 2:00:17 PM

 

Forums

Forums >> Revit Building >> Technical Support >> Filled region within detail family not showing in design option

Search this ThreadSearch this Thread | Page 1 of 1 |

Sun, Sep 21, 2014 at 9:39:55 PM | Filled region within detail family not showing in design option

#1

craigj


active

Joined: Sun, May 31, 2009
4 Posts
No Rating


I'm having trouble working out why a filled region within a detail family is not showing up in the primary design option. I understand that filled regions by themselves can not be put into design options. I've enclosed an image showing the problem. The white filled cars are purely within the project, whereas the blue circled one is in the primary design option. I'm using Revit 2014.



Attached Images

134392_fill_issue.PNG

This user is offline

 

Sun, Sep 21, 2014 at 11:23:20 PM | Filled region within detail family not showing in design option

#2

craigj


active

Joined: Sun, May 31, 2009
4 Posts
No Rating


I've tried to isolate what is causing the visibility issue. I created a black filled region next to the detail family and moved one of the carpark families to the edge of the building. The family highlighted with blue shows the black fill outside of the building and inside. What I thought could be the problem was the floor fill being turned on, or the color scheme (by department) could stop the black fill from showing through, both options did not work.



Attached Images

134395_fill_issue_2.PNG

This user is offline

 

Mon, Sep 22, 2014 at 12:24:46 AM | Filled region within detail family not showing in design option

#3

craigj


active

Joined: Sun, May 31, 2009
4 Posts
No Rating


So it turns out that the design option is not the root of the problem like originally thought. I tried to copy one of the families from outside the design option and had a similar fill visibility issue. I moved the family outside of the floor area and the fill shows up. Pretty peculiar, even tried to turn floor fill off and that didn't work.


This user is offline

 

Search this ThreadSearch this Thread | Page 1 of 1 |



Similar Threads

Thread/Thread Starter

Forum

Last Post

Replies

Filled Region in 3D Plumbing Family

Revit Building >> Technical Support

Tue, Jun 12, 2012 at 2:06:04 PM

2

Filled Regions in Detail Components

Revit Building >> Technical Support

Wed, Jul 18, 2018 at 2:19:34 AM

4

Detail Component / Filled Region

Revit Building >> Technical Support

Wed, Aug 19, 2009 at 3:57:44 PM

0

Filled Regions in Annotation Family not showing properly

Revit Building >> Technical Support

Sat, Jun 1, 2013 at 10:13:13 PM

6

Filled Region Family Not Displayed in Project Browser

Revit Building >> Technical Support

Mon, Nov 10, 2014 at 2:06:37 AM

3

Site Stats

Members:

1458573

Objects:

20592

Forum Posts:

150673

Job Listings:

6

Sponsored Ads

Home | Forums | Downloads | Gallery | News & Articles | Resources | Jobs | Search | Advertise | About RevitCity.com | Link To Us | Site Map | Member List | Firm List | Contact Us

Copyright 2003-2010 Pierced Media LC, a design company. All Rights Reserved.

Page generation time: 1.9595

Login

User Name:

Password:

Remember Me  

Forgot Password?

Search Forums

Advanced Search

Search Forums

Advanced Search


Clear Highlights


Clear Highlights