RevitCity.com Logo

Home  |  Forums  |  Downloads  |  Gallery  |  News & Articles  |  Resources  |  Jobs  |  FAQ  |  SearchSearch  |  Join  |  LoginLogin

Welcome !

339 Users Online (170 Members): Show Users Online - Most ever was 626 - Mon, Jan 12, 2015 at 2:00:17 PM

 

Forums

Forums >> Revit Building >> Technical Support >> New opening cut showing in Existing elevation with [show complete] filter

Search this ThreadSearch this Thread | Page 1 of 1 |

Fri, Sep 12, 2014 at 3:57:03 AM | New opening cut showing in Existing elevation with [show complete] filter

#1

annateo301


active

Joined: Tue, Aug 4, 2009
70 Posts
No Rating


Calling for help from Revit pros out there..

 

I've got a querry on Phasing from a colleague. Basically, all new constructed opening cuts are showing in existing elevation with [show complete] filter setting. It looked totally fine in the 3D views when I apply the same phasing and phase filter. What we are wanting to achieve is to show ONLY existing components in the view when we apply [ Phase : Existing and Phase Filter : Show Complete]

Does anyone know what is wrong and how to fix this?

ps: I've attached a few snapshots for your reference\

 

Thanks heaps in advance!



Attached Images

134188_1407-elevation.JPG134188_1407-phasing.JPG134188_1407-3D_with_the_same_phasing_applied.JPG

This user is offline

 

Fri, Sep 12, 2014 at 9:21:24 AM | New opening cut showing in Existing elevation with [show complete] filter

#2

Sofus


active

Joined: Mon, Nov 12, 2007
19 Posts
1 Stars: 1 Votes


Opening cuts can not be phased, they will always adopt the phase of their host, select it and see its phase properties is greyed. Often a better solution is to use a door or window family, with just the opening cut in it, then it can be phased and scheduled. 


This user is offline

 

Search this ThreadSearch this Thread | Page 1 of 1 |



Similar Threads

Thread/Thread Starter

Forum

Last Post

Replies

Walls set as existing not showing up in existing phase settings.

Revit Building >> Technical Support

Sat, Aug 4, 2012 at 4:21:58 PM

3

Cutting a shaft wall

Revit Building >> Technical Support

Wed, Nov 28, 2012 at 5:03:22 PM

1

Phasing Issue - Proposed Elements showing solid white

Revit Building >> Technical Support

Thu, Sep 3, 2015 at 12:36:04 PM

10

Default Pahse Filter for New Views

Revit Building >> Technical Support

Mon, Jan 17, 2011 at 4:54:22 PM

4

Existing wall cut by new wall even in existing view

Revit Building >> Technical Support

Wed, Dec 13, 2017 at 7:11:12 PM

1

Site Stats

Members:

1513581

Objects:

21255

Forum Posts:

151244

Job Listings:

3

Sponsored Ads

Home | Forums | Downloads | Gallery | News & Articles | Resources | Jobs | Search | Advertise | About RevitCity.com | Link To Us | Site Map | Member List | Firm List | Contact Us

Copyright 2003-2010 Pierced Media LC, a design company. All Rights Reserved.

Page generation time: 2.7583

Login

User Name:

Password:

Remember Me  

Forgot Password?

Search Forums

Advanced Search

Search Forums

Advanced Search


Clear Highlights


Clear Highlights