RevitCity.com Logo

Home  |  Forums  |  Downloads  |  Gallery  |  News & Articles  |  Resources  |  Jobs  |  FAQ  |  SearchSearch  |  Join  |  LoginLogin

Welcome !

245 Users Online (113 Members): Show Users Online - Most ever was 626 - Mon, Jan 12, 2015 at 2:00:17 PM

 

Forums

Forums >> General Discussion >> Revit Project Management >> In the default Revit Templates i couldnt find revit title block

Search this ThreadSearch this Thread | Page 1 of 1 |

Thu, May 22, 2014 at 8:50:04 PM | In the default Revit Templates i couldnt find revit title block

#1

arch87


active

Joined: Sun, Oct 14, 2012
19 Posts
No Rating


Hi guys i am tryig to make a new custom title block on revit, so on revit i clicked on file- open-new-title block and a small window pops up with my computer staff like other document that is not revit?? where to find the default title block what should i do from here?? 

i have drawn lots of families before it works fine i just click on new family and there i see lots of defaults files but not for my title block??? my project is due soon

 

please help thanks


This user is offline

 

Thu, May 22, 2014 at 9:01:31 PM | In the default Revit Templates i couldnt find revit title block

#2

teafoe5


site moderator|||
teafoe5 Avatar

Joined: Fri, Nov 12, 2010
1749 Posts
4.5 Stars: 45 Votes


I don't understand.. what happens after you select New>Titleblock?  You should get a dialog box like the image I attached



Attached Images

131644_Capture.JPG

This user is offline

View Website

Thu, May 22, 2014 at 9:10:23 PM | In the default Revit Templates i couldnt find revit title block

#3

arch87


active

Joined: Sun, Oct 14, 2012
19 Posts
No Rating


Hi thanks for replying.. yes i should but the problem is i cant. there is no default title block subfolder in my computer so i can choose a tilte block with my prefered sheet sizes????

is this means i have to make my own revit title block subfolders???


This user is offline

 

Thu, May 22, 2014 at 9:28:36 PM | In the default Revit Templates i couldnt find revit title block

#4

arch87


active

Joined: Sun, Oct 14, 2012
19 Posts
No Rating


it sounds like revit doesnt want to open or make a new title block at all, because i have an existing title blocks that i can edit or load a new ones, i have tried this to make it work i copied the folder that has title block from load family (ribon) uner insert command. and paste to my document so i can later on open it.

but still when i go to file-open-new- title block i can not find the title blocks because they are rfr formatt i think, even though the actual title block folder that i copy and  past does exist

any help pleassss


This user is offline

 

Thu, May 22, 2014 at 9:35:42 PM | In the default Revit Templates i couldnt find revit title block

#5

WWHub


site moderator|||

Joined: Tue, May 16, 2006
13079 Posts
3.5 Stars: 377 Votes


We don't know where you placed it.

All of the files that Revit uses that you installed somewhere have to have pointers set to them.  Typically that is done at install but you can 0change them.  The pointers are under the Revit R dropdown / options / file locations.   You can read about setting these in your HELP:

file:///c:/program%20files/autodesk/revit%202014/help/en-us/wbh/index.html

File Locations Options

This user is offline

 

Thu, May 22, 2014 at 9:59:33 PM | In the default Revit Templates i couldnt find revit title block

#6

arch87


active

Joined: Sun, Oct 14, 2012
19 Posts
No Rating


 "The pointers are under the Revit R dropdown / options / file locations.   You can read about setting these in your HELP:"

ok that makes sence but can you please be more specific on what should i do to recover that missing folder..is it possible to achieve please give me a guid on this? if you have a way around it will save me lots of time.. please



Attached Images

131648_Untitled.png

This user is offline

 

Fri, May 23, 2014 at 12:22:23 PM | In the default Revit Templates i couldnt find revit title block

#7

WWHub


site moderator|||

Joined: Tue, May 16, 2006
13079 Posts
3.5 Stars: 377 Votes


We don't know nor can we tell you anything about your system!!!!

 

 


This user is offline

 

Search this ThreadSearch this Thread | Page 1 of 1 |



Similar Threads

Thread/Thread Starter

Forum

Last Post

Replies

Revit templates

Revit Building >> Technical Support

Mon, Jun 28, 2004 at 11:49:33 AM

3

revit 2018 manipulate the title block or sheet

Revit Building >> Technical Support

Wed, May 30, 2018 at 7:11:37 PM

1

Visable Line that doesnt print - Title block

Community >> Newbies

Thu, Aug 14, 2014 at 12:01:35 AM

4

Custom title blocks

Revit Structure >> Technical Support

Mon, Mar 24, 2008 at 7:00:44 PM

2

Location of Revision header on title block

Revit Building >> Technical Support

Tue, Jul 22, 2008 at 4:24:06 PM

0

Site Stats

Members:

1772144

Objects:

22439

Forum Posts:

151913

Job Listings:

3

Sponsored Ads

Home | Forums | Downloads | Gallery | News & Articles | Resources | Jobs | Search | Advertise | About RevitCity.com | Link To Us | Site Map | Member List | Firm List | Contact Us

Copyright 2003-2010 Pierced Media LC, a design company. All Rights Reserved.

Page generation time: 2.1625

Login

User Name:

Password:

Remember Me  

Forgot Password?

Search Forums

Advanced Search

Search Forums

Advanced Search


Clear Highlights


Clear Highlights