RevitCity.com Logo

Home  |  Forums  |  Downloads  |  Gallery  |  News & Articles  |  Resources  |  Jobs  |  FAQ  |  SearchSearch  |  Join  |  LoginLogin

Welcome !

219 Users Online (100 Members): Show Users Online - Most ever was 626 - Mon, Jan 12, 2015 at 2:00:17 PM

 

Forums

Forums >> Revit Building >> Technical Support >> Area Legend not showing

Search this ThreadSearch this Thread | Page 1 of 1 |

Thu, Mar 13, 2014 at 8:26:12 PM | Area Legend not showing

#1

SBme


active

Joined: Mon, Jun 7, 2010
13 Posts
No Rating


I created my area plans, and I'd like to put a legend on my drawings, but I can't seem to get the legend to show. Don't know what I'm doing wrong. I am in the area plan, I go to "Annotate" tab, and select the "Color Fill Legend" from the "Color Fill" section. The prompt at the bottom left says "Click to place a Room/ Area Color Fill Legend". I click on the screen and... nothing.

Anybody have any ideas?


-----------------------------------

System: Revit 2014 (update release 2) on Quad-Core Thinkpad w/ 64-bit Win7 & 8Gb Ram.

This user is offline

 

Fri, Mar 14, 2014 at 12:15:21 PM | Area Legend not showing

#2

KimTaurus


active
KimTaurus Avatar

Joined: Fri, Apr 20, 2007
5 Posts
5 Stars: 3 Votes


Do you have a color fill-scheme specified for those views?

You can only place a legend of colour fills are applied to rooms.


This user is offline

View Website

Fri, Mar 14, 2014 at 3:01:21 PM | Area Legend not showing

#3

SBme


active

Joined: Mon, Jun 7, 2010
13 Posts
No Rating


Yes, I do have a color scheme assigned.


-----------------------------------

System: Revit 2014 (update release 2) on Quad-Core Thinkpad w/ 64-bit Win7 & 8Gb Ram.

This user is offline

 

Fri, Mar 14, 2014 at 3:50:18 PM | Area Legend not showing

#4

WWHub


site moderator|||

Joined: Tue, May 16, 2006
13079 Posts
3.5 Stars: 353 Votes


Obvious question that you didn't state.  Do you have the legend on in VG.... Annotations.


This user is offline

 

Fri, Mar 14, 2014 at 6:00:17 PM | Area Legend not showing

#5

SBme


active

Joined: Mon, Jun 7, 2010
13 Posts
No Rating


You know, that's one of the things that I checked before posting the original question, but I didn't find a "Legend" setting under annotations. I now went back ONE MORE TIME... just to make sure, and... I happened to notice the "Color Fill Legends" in there... doh!!!...

So thank you. I figured there was something simple.


-----------------------------------

System: Revit 2014 (update release 2) on Quad-Core Thinkpad w/ 64-bit Win7 & 8Gb Ram.

This user is offline

 

Search this ThreadSearch this Thread | Page 1 of 1 |



Similar Threads

Thread/Thread Starter

Forum

Last Post

Replies

Legend not showing in Project Browser [ 1 2 ]

Community >> Newbies

Tue, Jun 4, 2019 at 12:31:41 PM

16

VIEWING LEGEND COMPONENTS PROPERLY

Revit Building >> Technical Support

Tue, Apr 14, 2009 at 3:04:02 PM

6

Room tags with area - area not showing up!

Revit Building >> Technical Support

Thu, Aug 16, 2007 at 11:54:26 PM

4

Color Legend Disappears

Revit Building >> Technical Support

Fri, May 15, 2009 at 3:31:13 PM

3

Color Fill Legend- only want to show one value

Revit Building >> Technical Support

Wed, Apr 22, 2015 at 12:11:49 PM

2

Site Stats

Members:

1444530

Objects:

20786

Forum Posts:

150874

Job Listings:

6

Sponsored Ads

Home | Forums | Downloads | Gallery | News & Articles | Resources | Jobs | Search | Advertise | About RevitCity.com | Link To Us | Site Map | Member List | Firm List | Contact Us

Copyright 2003-2010 Pierced Media LC, a design company. All Rights Reserved.

Page generation time: 0.3100

Login

User Name:

Password:

Remember Me  

Forgot Password?

Search Forums

Advanced Search

Search Forums

Advanced Search


Clear Highlights


Clear Highlights