RevitCity.com Logo

Home  |  Forums  |  Downloads  |  Gallery  |  News & Articles  |  Resources  |  Jobs  |  FAQ  |  SearchSearch  |  Join  |  LoginLogin

Welcome !

203 Users Online (116 Members): Show Users Online - Most ever was 626 - Mon, Jan 12, 2015 at 2:00:17 PM

 

Forums

Forums >> Revit Structure >> Technical Support >> if statement question

Search this ThreadSearch this Thread | Page 1 of 1 |

Tue, Feb 4, 2014 at 4:38:56 PM | if statement question

#1

TeamNga


active

Joined: Tue, Feb 24, 2009
46 Posts
1 Stars: 1 Votes


Hi all. Does anyone know if I can use a text parameter in an if statement?

 

test1 is my text parameter

 

if(test1 = "Please Work","Alright","Oh No") returns (improper use of boolean expressions)

 

but if I replace test1  with an integer parameter for example it works fine

 

test2 is my integer parameter

 

if(test2 = 11,"Alright","Oh No") this works fine.

 

What I need is if my text parameter = "what ever" my yes/no parameter gets a check.

 

Thanks.


This user is offline

 

Tue, Feb 4, 2014 at 4:51:10 PM | if statement question

#2

WWHub


site moderator|||

Joined: Tue, May 16, 2006
13079 Posts
3.5 Stars: 353 Votes


You need to look at your HELP: > 

Conditional Statements in Formulas

You will not see any text evaluators - only text results


This user is offline

 

Tue, Feb 4, 2014 at 6:14:16 PM | if statement question

#3

TeamNga


active

Joined: Tue, Feb 24, 2009
46 Posts
1 Stars: 1 Votes


So I guess that means no?

 

I had already looked into the help and could not find anything. That is why I refered to this forum. Lots of helpfull input when all else fails.

 

Thanks.


This user is offline

 

Tue, Feb 4, 2014 at 6:36:36 PM | if statement question

#4

WWHub


site moderator|||

Joined: Tue, May 16, 2006
13079 Posts
3.5 Stars: 353 Votes


Yes .... just like life.  We are told what we can do.  The list for what we can't do is way too large to list.


This user is offline

 

Search this ThreadSearch this Thread | Page 1 of 1 |



Similar Threads

Thread/Thread Starter

Forum

Last Post

Replies

if yes/no statement controlled by if yes/no statement

Revit Building >> Technical Support

Tue, Jan 22, 2013 at 10:08:26 PM

6

LENGTH LIMITING IF STATEMENT

Revit Building >> Technical Support

Wed, Feb 25, 2009 at 1:49:23 AM

3

Conditional Statement

Revit Building >> Technical Support

Fri, Dec 4, 2009 at 3:49:42 PM

1

Conditional statement

Revit Building >> Technical Support

Thu, Jun 27, 2013 at 2:58:47 PM

4

Yes/No paramter controlled by two different types of paramters

Revit Systems >> Tips & Tricks

Thu, Mar 13, 2014 at 3:45:08 PM

0

Site Stats

Members:

1443226

Objects:

20770

Forum Posts:

150861

Job Listings:

6

Sponsored Ads

Home | Forums | Downloads | Gallery | News & Articles | Resources | Jobs | Search | Advertise | About RevitCity.com | Link To Us | Site Map | Member List | Firm List | Contact Us

Copyright 2003-2010 Pierced Media LC, a design company. All Rights Reserved.

Page generation time: 0.4541

Login

User Name:

Password:

Remember Me  

Forgot Password?

Search Forums

Advanced Search

Search Forums

Advanced Search


Clear Highlights


Clear Highlights