RevitCity.com Logo

Home  |  Forums  |  Downloads  |  Gallery  |  News & Articles  |  Resources  |  Jobs  |  FAQ  |  SearchSearch  |  Join  |  LoginLogin

Welcome !

225 Users Online (96 Members): Show Users Online - Most ever was 626 - Mon, Jan 12, 2015 at 2:00:17 PM

 

Forums

Forums >> Revit Building >> Technical Support >> Changing a family

Search this ThreadSearch this Thread | Page 1 of 1 |

Wed, Jan 22, 2014 at 7:18:05 PM | Changing a family

#1

Hythacg


active

Joined: Mon, Oct 14, 2013
0 Posts
No Rating


I initaly only needed floor plans for a drawing I', working on, so I didnt put much thought into the window detail. I now need elevations, and sections, And I would like to change the family of my windows. I have duplicated the defult window type to make many diffrent window sizes, so it would be a hassle to import a new window family and replace all of the existing windows. Is there any way I could change the one family of windows I'm using to a family of windows with mullins without having to replace every window?


This user is offline

 

Wed, Jan 22, 2014 at 7:20:37 PM | Changing a family

#2

Hythacg


active

Joined: Mon, Oct 14, 2013
0 Posts
No Rating


Oops, I probably should have reread that, sorry about the spelling.


This user is offline

 

Wed, Jan 22, 2014 at 7:28:34 PM | Changing a family

#3

WWHub


site moderator|||

Joined: Tue, May 16, 2006
13079 Posts
3.5 Stars: 380 Votes


You can replace window families with another window family.  If both are built correctly, there should be no issues.  Just load the window family, right click on one window and pick "select all instances in model", then in the properties box, drag down to your new window type and your done.


This user is offline

 

Wed, Jan 22, 2014 at 8:04:45 PM | Changing a family

#4

Hythacg


active

Joined: Mon, Oct 14, 2013
0 Posts
No Rating


Thanks for the reply, I fixed the problem.


This user is offline

 

Search this ThreadSearch this Thread | Page 1 of 1 |



Similar Threads

Thread/Thread Starter

Forum

Last Post

Replies

changing materials in family editor

Community >> The Studio

Thu, Aug 10, 2006 at 11:31:24 AM

4

Changing materials in family editor?

Revit Building >> Technical Support

Fri, Aug 4, 2006 at 4:05:13 PM

3

Changing wall based family to non wall based?

Revit Building >> Technical Support

Wed, Nov 10, 2010 at 1:18:22 PM

3

Any way of changing default view of a family thumbnail?

Revit Building >> Technical Support

Thu, Nov 7, 2013 at 2:07:04 PM

2

Changing Family Language

Revit Building >> Technical Support

Fri, Feb 27, 2009 at 8:15:21 PM

1

Site Stats

Members:

1839676

Objects:

22618

Forum Posts:

152037

Job Listings:

3

Sponsored Ads

Home | Forums | Downloads | Gallery | News & Articles | Resources | Jobs | Search | Advertise | About RevitCity.com | Link To Us | Site Map | Member List | Firm List | Contact Us

Copyright 2003-2010 Pierced Media LC, a design company. All Rights Reserved.

Page generation time: 0.8460

Login

User Name:

Password:

Remember Me  

Forgot Password?

Search Forums

Advanced Search

Search Forums

Advanced Search


Clear Highlights


Clear Highlights